Болки в дясната част на гърба след Милитъри преса.

10.02.10
09:04

Здравейте.

Вчера правих рамо, и по точно Милитъри преса от стоеж. По принцип правя упражнението правилно, почнах да слагам и колан за кръста за всеки случай. Вчера обаче в последната серия нещо ми натежа и маи прекалено извих гърба. След това се появи една болка в дясната горна част на гърба. Болката не е постоянна, а при определени позиции на тялото и при дълбоко вдишване, която се усеща леко в дясната гърда. Сутринта като станах пробвах да поема дълбоко въздух и ми се стори, че болката е намаляла. Болката, която се чуства ми се струва, че е по-скоро от мускул отколкото от кост (поне с такова впечатление останах). Засега се чудя ако мине болката до утре дали  петък да правя гръб или да почина до края на седмица.
Ако на някой му се е случвало това или нещо подобно, или знае за колко време отшумява ще бъда благодарен да сподели.

Edit: То зема че се оправи болката. Днес без проблеми си правих мъртва тяга. Вече обаче ще гледам максимално правилно да изпълнявам упражненията, и да загрявам стабилно, че досега правех некво- никво загравяне :D

Темата беше редактирана от bmwm6power на 12.02.10 09:54.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1