препарат против стрии

13.02.05
18:14

Здравеите бе фитнес манияци. Зна4и преди време ми се появи една стрия на рамото и през лятото се бе6е зали4ила малко. Сега оба4е като по4нах пак да вдигам по4нах да се цепя отново.4увал сам от някои 4е има кремове които ги предотжратяват ама не им знам марките.Ако някои  еизползвал такива с успех  ще сам му благодарен да ми каже кои кремове да си взема.НаДЯВАМ СЕ ДА МИ ПОМОГНЕТЕ ПО НЯКАКУВ НА4ИН!!!
PS. НЕ СУМ ИЗПОЛЗВАЛ СТЕРОИДИ САМО КРЕАТИН И ПРОТЕИН.

WO

13.02.05
18:24

няма такива неща , KOMANDOS^....процесът е почти необратим, в смисъл няма нещо, което да ги заличи изцяло...гледаш да се мажеш с някакъв овлажняващ крем и се надяваш еластичността на кожата да се увеличи и стриите да не личат толкова много.....

MA

13.02.05
19:24

Можеш да пробваш с Контратубекс, казват че върши добра работа. Освен това Avon и Galenic имат много добри продукти, предимно тези на Галеник. Иди в някоя аптека и поразпитай, те могат да ти кажат най-добре!!!

VV

14.02.05
00:29

Трудно почти невъзможно.С времето ще се скрият. А за да не се донацепваш мажи се с мазни кремове преси тренировка

26.02.05
01:04

Такива медикаменти просто няма . Ако са се пявили ще са си там докато не прибегнеш до пластична хирургия . За предотвратяване не съм особенно сигурен има някакви помади които омазняват кожата и я правят по еластична но да се мажеш постоянно надали би те удовлетворило.  Стриите се появяват при по тънка кожа на която някой от слоевете е недоразвит . Хора с по дебела кожа с повече мастни жлези и особенно тези с по пигментирана кожа не получават стрии дори при рески промени в размера ма тялото . Принципно по бялата кожа и по тънката се цепи лесно .  Аз не съм взимал никаква химия и въпреки това съм нацепен по раменете и бицепсите . Това се получава всеки път когато съм в период за маса . Тогава наличните се зачервяват и удължават . После като мина на релеф избледняват и се смаляват ама е мизерия кожата се скапва и изглежда като някава прана стара тениска  :roll:  Какво да направиш срещу гените си не можеш да риташ . Ако ти писне да си зебра иди напсувай баща си или майка си но няма да помогне . Ай късмет .

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1