12.02.10
13:52
Здравеите всички!! Обичам да тренирам сутрин много рано, като преди това съм пил само no-xplode за събуждане(става въпрос за кардио тренировки-плуване). И се чудих следното: понеже сутрин, а и не само сутрин, нивата на гликогена може би не винаги са достатъчно високи за максимални резултати..дали е добра идеята да се комбинира no-xplode nt (a след тренировка и cellmass nt) с waxy-maize(30-60 грама). Според мен това не само,че няма да попречи на доброто усвояване на продуктите,ами и ще го подобри. Така(би трябвало) по време на аеробните тренировки да имам повече издържливост, а по време на тренировките с тежести по-добро напомпване. А след тренировка да се възстановявам още по-бързо . Говоря за новите версии на продуктите, тъй като в тях се съдържа комплекса:INSULINO-MIMETIC MATRIX*, същият, които се използва в добавката Volumaize, която съдържа waxy-maize в комбинация с други въглехидрати,аминокиселини и т.н. Чакам мнения :)
18.02.10
10:47
Наистина ли никои няма мнение по въпроса?
18.02.10
13:52
Едва ли ще пия Селмас преди тренировка..мисля, че нокса е достатъчен особенно ако е подсилен с въглехидратите. Особено с НТ формулата мисля, че нокса е помислено за всичко, което ти е нужно преди тренировка.