13.02.10
14:56
Здравейте,на 16 години съм 80 кг.Горе доло от преди година започнах да тренирам в къщи с гири 5кг.Това беше първите месеци след това си взех дъмбел от 12 кг и започнах по усилено да тренирам.Ясно е че имах напредък защото преди не можех с 12 кг а сега ми е лесно.Цяло лято в къщи тренирах през ден но не спазвах никакъв режим-тоест пиех по 2 литра кола на ден,чипсове ядох пуканки,квот се сетите.Към октомври някъде започнах да ходя на фитнес но пак без да спазвам диети ала-бала.Преди 3 седмици започнах да спазвам диета за покачване на тегло и да имам релеф.Та ето какво ям през един обикновен ден:
1.сутрин 6:30-7:30 малка купичка с прясно мляко и овесени ядки
2.от 10:00 до 12:00 или 2 сандвича с филе и салала “снежанка” или приготвени от вкъщи 2 сандвича с пържоли/филе
3.обяд - голяма паница с ориз(бял) 2/3 от 1 кисело мялко 0.1% масленост и 2-3 пържоли
4.към 17:00-18:00 4 белтъка
5.1-2 часа по късно вечеря-горе доло същото като обяд-ориз с пържоли
6.преди лягане чат пат овесени ядки с прясно мляко или плод
Също така през дена хапвам 2-3 лъжици мед.
Имам няколко въпроса относно някои храни-четох че е полезно да се яде сладко преди и след тренировка за това ям по половин шоколад преди и другата половина след тренировка-става ли ?
Също така относно кафето,полезно ли е да се пие кафе или не,и ако е има ли значение ако го пия преди тренировка
Мерси на всички :)
13.02.10
21:49
Махни сладкото преди тренировка. Остави го само за след ставане и след тренировка.
Преди лягане яж извара с някакви ядки или маслини.
Иначе като цяло- става.