Въпросче ??

15.02.10
14:36

Здравейте на всички имам следния въпрос дали е възможно и ефективно да кобинирам креатин ON , глутамин и бцаа Primaforce , протеин Scivation Whey , NoXplode NT и Thermonex BSN в програмата ми за релеф ??Благодаря ви предварително :)

15.02.10
15:03

Не  .

15.02.10
15:08

Години,стаж,диета,тренировки,цел ?! Май си писал каквито продукти се сетиш... Кажи какво целиш и с какви финанси разполагаш.

15.02.10
15:25

Тренирам от 1на година височина 184см 80 кг до сега трупах маса  и са ми останали от по горе споменатите добавки и искам да изгоря мазнините защото имам доста  по корема и целта ми е релеф :) а иначе финансите съм добре за сега :Д и въпроса ми е дали да взимам нови добавки ?? или да си продължа със съчите и да добадя Thermonex на BSN

Мнението беше редактирано от BadrHarichamp на 15.02.10 15:27.

15.02.10
17:28

Всички продукти, които имаш може да си ги ползваш по време на релефа, като единствения спорен е креатина, предполагам е монохидрат. Много хора ще ти препоръчат да не го ползваш за да не задържаш вода, което не е в твой плюс по време на релеф, но аз лично го ползвам с цел запазване на силата, все пак ме интересува крайния резултат, задържаната вода по време на самото сваляне не ми пречи. Така че си прецени сам. Останалите продукти, които имаш ще ти спомогнат да запазиш колкото се може повече от натрупаната мускулна маса, докато си в калориен дефицит. От гледна точка на самото горене на мазнини, единствено BSN Thermonex е насочен към тази цел, така че може да добавиш и л-карнитин, някой фет бърнър и т.н., но с една добра диета и кардио ще постигнеш чудеса и без тях.

16.02.10
10:39

почваш диетата заедно с глутамина, ВСАА и протеина. след 10-15 дена включваш термонексаи след още няколко - експлоуда. идеята е да накараш първо организма ти сам да почне да гори мазнини (посредством диетата) - глутамина и ВСАА ще ти пазят мускула от ‘разграждане”. с включването на бърнъра засилваш още повече процеса и след като си поизчистил, почваш експлоуда - хем ще видиш резултата от изчезналите сланинки, хем ще ти даде сила и фокус за пълноценни тренировки. според мен само креатина е за махане от цялата схема (ако е монохидрат)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1