Бягане....

16.02.10
20:00

Здрасти. От около 2 седмици спрях залата поради простата причина, че нямам възможност вмомента и си тренирам вкъщи с един дъмбел 10 кг, на лостове и 1-2 пъти в седмицата ходя на зала, когато правя гръб и гърди. Тренирам така - Понеделник гърди Вторник Гръб Сряда почивка Четвъртък рамо и Петък ръце. Тренирам с идеята да кача мускулна маса, та въпроса ми е как според вас е по-добре да вкарам бягането в тренировката ми, за да мога да си поизчистя пресата. Дали да го правя в срядата бягане + коремни преси или след тренировка в някой от другите дни и пак + коремни преси? И съответно, ако имате по-добра идея, моля споделете я ;) Мерси предварително

16.02.10
20:33

Аз знам, че бягането е хубаво да се прави сутринта на гладно.ПЪк коремните преси няма значение дали ще ги правиш следи/преди бягането.

17.02.10
05:15

Сряда+Няделя с корема.

24.02.10
08:20

За да не отварям нова тема ще попитам тук. Четох, че при бягането се горят мускулите от цялото тяло и за да ги възтановим след тренировка е хубаво да се ядат белтъчини. Та въпроса ми е колко време горе долу след бягането да ям белтъчини и ако се храня така дали ще мога да сваля и пооформя корема?

28.02.10
08:00

Никои ли неможе да ми каже?!

28.02.10
08:49

Може, може, просто не са ти видяли въпроса хората :lol:
Като приключиш с тичането, забъркваш си шейка и го глътваш. И след час си ядеш.

Ако останалата част от режима ти на хранене е съобразена с целите ти, да, ще свалиш и ще пооформиш корема.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1