18.02.10
19:44
Пускам дневника с цел да си следя прогреса за следващите 2 месеца, когато ще гоня нови няколко килограма. Утре сутрин ще се претегля да напиша колко точно кг. съм в момента и след няколко дена ще пусна мерки сутрин на гладно, след WC.
Добавките, които ще ми помагат са
Intrabolic, Slin-Sane, Prostar Whey на Ultimate Nutrition и любимите ми Anabolic BCAA 4:1:1.
Няма да описвам всичко подробно.
Менюто за днес
Към 08;20 Доза Протеин + 2 филии пълн. хляб + супена лъжица мед
В училище - Слин-Сейн + 3 парти сандвича(6 филии пълн. хляб + кашкавал и слайс от свински бут)
Днес имах малко часове и още към 12 часа бях в залата.
5-10гр. БЦАА
ТРЕНИРОВКА - гръб, по време на тренировката доза Интраболик
Мечка 9x4
Придърпване на горен скрипец с широк хват 9x4
Гребане с щанга 9x4
Тяга 6x4
Не мога да си следя с точност тежестите, но на някои упражнения, като тяга и лег/полулег с дъмбели си ги помня, ако ми скимне ще ги вписвам, че и след време да видя какъв е прогреса.
Веднага след тренировка 10гр бцаа + декстроза и 2с.л. мед
Като се прибрах(около 20мин) Доза и малко от протеина
Слин-Сейн + 6 препечни филии пълнозърнест хляб с масло и шарена сол(вкусотия) + 50-100гр. сирене + 5 маслини + аирян
150-200гр свинско + 3 филии пълн. хляб + 4 маслини и млечна салата
150-200гр. свинско + 3 препечни филии пълнозърнест хляб с масло и шарена сол + 50гр сирене + таратор
Преди лягане 200гр. кис. мляко + 100-250гр. извара + маслини
Скоро ще вкарам преди лягане и маслини и/или орехи. Орехи и някакви други ядки също ще вкарам и сутрин преди у-ще с пълн. хляб и бърз въглехидрат.
Ако мога да се похваля, че добавките ги съм взел изключително изгодно и съм си ги зареждал в продължение на 3 месеца. До сега не съм пил нищо повече от 1 опаковка слин, под 5кг пикко, 500гр. креатин монохидрат и декстроза. Анаболик БЦАА-то го взех за 120лв - 1.5кг ( :O ) 4.5кг протеин на Ултимейт Нутришън за 134лв. Интраболика и Слин-Сейн съм ги взел на още по-изгодни цени. До някъде ме е срам да кажа на какви цени ми ги е пуснал Сашо, че ... Но пък знам, че винаги ще си пазарувам от него, когато имам възможност. Винаги влиза в положение и съм му много благодарен. Искам да благодаря и на Oranjeвия, че без него още щеше да се лутам на “кое да е 6тото упражнение за гръб и кои да са ми 3те упражнения за бицепс след гръб”. Много съвети ми е дал и в продължение на година и малко на какви ли не въпроси ми е отговарял. Благодаря.
Ще приемам по 1 доза интраболик по време на тренировка и 2 хапа/ден Слин Сейн. Слин-Сейна ще ми стигне за 45 дена. Имам 70хапа.
...да отбележа, че от 3 дена съм на тежък антибиотик. По цяла нощ не мога да спя и се въртя. Лягам си в 23;00, а заспивам в 04;00. Ужас. Това едно на ръка, а също имам и стомашно разтройство. Пълна програма от беди ми докара тоз антибиотик, но пък адски възпаленото и на мехури гърло, вече не ме кара да кашлям като магаре. Имам за още 2 дена антибиотик и ще го свърша. С него приемам и витамин Б комплекс и съм на 400-700мг. витамин Ц.
Темата беше редактирана от ragHqP на 27.09.10 21:10.
Храненията днес са обичайни, а именно:
Ставане в 07;40
протеин, мед, 3 филии пълн. хляб
в училище
слин-сейн + 3 парти сандвича(6 филии пълн. хляб със сметана/топено сирене + колбас + кашкавал)
4 филии пълн. хляб, 170гр. свинско филе на тефлонов, малко пушено свинско филе, 50гр. сирене
сън от 14;00 до 16;00
мед
слин-сейн 6 препечени филии, 50гр. сирене, банан, 3в1
предстоят:
200гр. свинско филе, 1 филия пълн. хляб, таратор
Edit:
натурален сок
200гр. свинско филе 3 филии пълн. хляб, маслини, таратор
200гр. извара + 200гр. кисело мляко, маслини, орехи
Нямам никаква мускулна треска от вчерашната, иначе, тежка тренировка. От такава тренировка по принцип си почивам по 3 дена. Много добре се възстановявам с добавките. Не ми се отразява добре тоз антибиотик, но и за днеска вечерта и за утре сутрин имам по още 1 хапче и свършва. Утре ще тренирам крака и рамена. Днес изпих 7-мото хапче от Слин-Сейна. Чая и натуралния сок ще ги пия, защото ще съм навънка.
Сутринта се претеглих, както отбелязах - след баня и на гладно- 86,5кг. Ще гоня до 90, а ако може и още - супер. Уш качвам, а дънките от няколко дена взеха да са ми по-хлабави :O
Мнението беше редактирано от ragHqP на 19.02.10 19:57.
И така, да представим днешната трапеза:
Ставане в 10;00 - доза протеин, мед, 3 филии пълн. хляб, мюсли в 250мл мляко
4 филии пълн. хляб, 2 големи яйца, над 100гр. сирене, таратор (яйцата и сиренето ги слагам в/у хляба и ги препичам на скаричка)
Слин-Сейн, 5 препечени филии пълн. хляб, пушено свинско филе, 150гр. свинско филе на тефлонов, мед, портокал
10гр. бцаа
Тренировка - Крака и Рамо + IntrAbolic
15гр. бцаа+декстроза
Доза и 1/2 протеин + 2-3 с.л. мед
Слин-Сейн, 150гр. свинско филе, 6 филии пълн. хляб, маслини, катък на бор-чвор(за 1-ви път ям и много ми харесва),топено сирене/сметана и айрян.
1 скумрия в доматен сос + 3 филии хляб
1 скумрия в доматен сос + 2 филии хляб, маслини
2 бири
50-100гр. орехи
ТРЕНИРОВКА /КРАКА И РАМО/
Клек - 5x8-10, една загряваща с лост и другите с по 50-60кг. Повече не мога да слагам, защото нямам стойка и си ги обръщам над главата. Бавно, бавно, че да няма излишни кунтузии. Рамото доста ми се напряга при изтласкването над главата.
Машина за предни бедра - 2x10 с 4-5 плочки(леки са ми), без почивка - Слагам зад врат щанга с тегло 30-40кг и вървя из залата и клякам. Изнасям ляв крак напред - клякам, прибирам ляв крак, изнасям десен - клякам. Май се казва напади упражнението - не съм сигурен. Така по 15-20 крачки по 3 серии.
С 30-40кг щанга зад врат повдигане на пръсти за прасец Х 3 серии
Седнал, избутване на щанга зад врат - 3х9 с 30,35,40kg щанга
Разтваряне в страни с дъмбел от приведено положение - 2х10
без почивки - повдигане на лост напред 2х10 и избутване на щанга от седнало положение 3х8-9 с 30, 35, 40kg щанга
20 серии. Всичко за 45 минути. Много съм доволен. Надявам се в скоро време да имам стойка за клек и да мога да си правя нормална тренировка за крака, а рамото следващия път ще го тренирам с - щанга зад врат в седнало положение с щанга, щанга пред гърди в седнало положение и повдигане на лост пред тялото. Днеска просто търсех напомпването.
Мнението беше редактирано от ragHqP на 21.03.15 20:52.
20.02.10
19:25
От нападите имам винаги мускулна треска на г*за, много яко се усещат там. Супер упражнение е.
Днеска бяхме на вила и като цяло си похапнах доста :)
Станах към 9;30
Доза протеин, 3 филии пълн. хляб, мед, орехи
3 филии пълн. хляб, 3в1
и от тук нататък чаках скарата, която беше просто превъзходна... :)
Слин-Сейн
10-12 филии пълн. хляб, свинско филе, свински пържоли от врат,
кюфтета(телешко/свинско),ребра, пържени картофи, кола, 3в1
Слин-Сейн
6 филии пълн. хляб, тиквеник, риба, картофена салата, орехи
3-4 фил. пълн. хл. 1 скумрия, орехи, маслини
250гр. извара + 400гр. к. мляко, орехи
казано от Aleksandar Marinov на 20.02.10, 19:25:
От нападите имам винаги мускулна треска на г*за, много яко се усещат там. Супер упражнение е.
И аз бях така. Днеска съм като нов, няма и помен от мускулна треска. Надявах се днеска поне да има малка м. треска в задните бедра, но уви.
Мнението беше редактирано от ragHqP на 22.02.10 17:23.
ТРЕНИРОВЪЧЕН ДЕН / Гърди, корем
Хранене
1) Доза протеин, мед, орехи, 3 филии пълн. хляб, домашен кекс
Слин-Сейн
2) 6 филии пълн. хляб, колбас, кашкавал, топено сирене
3) 1 скумрия, 3-4 филии пълн. хляб, маслини, 3-4 парчета тиквеник
Слин-Сейн
4) 5 филии пълн. хляб, 3с.л. мед, декстроза
5гр. бцаа
След 25-30 мин почнах тренировка - Гърди, корем / IntrAbolic
декстроза, 15гр. бцаа
5) доза и 1/2 протеин
6) 4 филии пълн. хляб 200гр. скумрия, таратор, тиквеник
7) 4 филии пълн. хляб, скумрия, таратор, маслини
8) 250гр. извара + 300гр. кисело мляко
ТРЕНИРОВКА
Полулег 4х9, 60кг
Лег, 2х10 - 20, 40, 60, 2х5 70, 70
Лег с дъмбели - 4х10
Пулоувър - 4х10-15 с 20кг
По принцип това не са ми максималните тежести с които мога да тренирам, но предпочитам да изпълнявам доста бавно и прецизно упражненията, най-вече лег/полулег.
Мнението беше редактирано от ragHqP на 22.02.10 17:25.
Нетренировъчен ден
Хранене
1) 7;30 - Протеин, мед, тиквеник
2) 2 филии пълн. хляб с кашкавал и топено сирене
Слин-Сейн
3) 3 сандвича - 6 филии пълн. хляб - кашкавал, топено сирене, млечна салата, 400гр. кисело мляко
4) 2 филии пълн. хляб, пълнозърнести спагети Болонезе със свинско филе ( по принцип се правят с кайма, ама така ми бе по-практично)
Сън от 14;00h до 17;00h
Слин-Сейн
5) 2 сандвича с кайма, 3 сандвича с яйце и сирене(над 100гр. сирене + 3 яйца), 2 чаши натурален сок
6) 3 филии пълн. хляб, свинско филе, супа топчета(с доста топчета :D)
7) 200гр. извара + 350гр. к. мляко, орехи
Мнението беше редактирано от ragHqP на 23.02.10 22:12.
ТРЕНИРОВЪЧЕН ДЕН / Гръб
Хранене
1) Доза протеин, мед, орехи, 3 филии пълн. хляб
2) 4 филии пълн. хляб, кашкавал, топено сирене, маслини, млечна салата
Слин-Сейн
3) Мусака, 4 филии пълн. хляб, доста кашкавал
5гр. бцаа
След 25-30 мин почнах тренировка - Гръб / IntrAbolic
декстроза, 15гр. бцаа
4) доза и 1/2 протеин, мед
Слин-Сейн
5) Свинско филе, Мусака, 3 филии пълн. хляб, таратор и доста домашен кетчуп
Предстои
6)Свинско филе, мусака, пълн. хляб, таратор, маслини
7) 250гр. извара + 300гр. кисело мляко
ТРЕНИРОВКА
Загрявка 4х12 серии на хоризонтален и вертикален скрипец с по 40кг
Мечка - 4х12, 9, 9, 9 - 35, 40, 60, 60
Гребане с щанга - 4х11, 9, 8, 9 - 40, 60, 60, 60
Тяга - 5х7, 5, 5, 4, 4 - 40, 60, 70, 90, 100 ...много ме е яд, че се страхувам да сложа повече, защото в залата съм с ламиниран паркет и се хлъзга :@, а и тук-таме потъва, като вдигна щангата и става кофти :(
Много тежка тренировка. Почти максимални тежести на гребане и на мечка. Признавам си и че доста се поизтущих за да правя по-тежка тяга. Имах сила, но някак си нагласата и мисълта, че преди това съм тренирал с почти максимални килограми и не смеех да сложа по-тежко на тягата. Забравих си и Слин-Сейн за 2-рото хранене. Нямах време в у-ще за още един сандвич с кис. мляко, имах и малко проблеми, и всичко се струпа за 2-3 часа, и не отидох с голям стимул на тренировка, но пък като влезнах в залата и след 10 минути бях силно надъхан да направя тежка тренировка само от базови упражнения.
След тренировка исках да си направя 1-2 снимки и на 2-рата снимка като се стегнах и ми се зави свят - идеи защо така се е получило?
ТРЕНИРОВЪЧЕН ДЕН / Крама + Рамо
Хранене
1) Доза протеин, мед, орехи
2) 2 филии пълн. хляб с кашкавал
Слин-Сейн
3) 6 филии пълн. хляб с кашкавал + 400гр. кис. мляко, корни
Слин-Сейн
4) 4 филии пълн. хляб + ориз
10гр. бцаа
След 25-30 мин почнах тренировка - Крака + Рамо / IntrAbolic
декстроза, 20гр. бцаа
5) доза и 1/2 протеин, мед
6) Свинско филе, Ориз със зеленчуци, 4 филии пълн. хляб, аирян
7)Свинско филе, грах със зеленчуци и малко пилешко, 3 ф. пълн. хляб, аирян
Предстои
8)Свинско филе, пълн. хляб, маслини
9) 250гр. извара + 300гр. кисело мляко, орехи
ТРЕНИРОВКА
Загрявка 4-5х10-15 клек и повдигане на пръсти с 15кг зад врат
Клек - 40кг-12, 60кг-10, 60кг- 8, 60кг-6, 60кг-6
В суперсерии - с 30-40кг щанга зад врат - напади 4х20, повдигане на пръсти 4х15
Доволен съм от тренировката. Почти без почивки, но имахме “проверка” в залата и прекъснах за около 10минути, че да се разберем с хората. Тренировката я усещам пълноценна единствено заради упражненията за рамо, а краката просто ги държа във форма и всеки път се разочаровам, че не мога да правя хубав клек. Вчера нямах интернет, а храненето си беше на ниво и няма да го описвам. След тренировката за гръб, която беше в Сряда, си мислех, че поне от нея ще имам някаква мускулна треска, но “уви” - на утрето нямах и помен от някакво напрежение. БЦАА-то е в такива дози, защото кутията ми беше на дъното, но пак не успях да се отърва от нея и да я метна в боклука. Остана ми и за утре една-две дози и ще отварям новата кутия, която ще ползвам с не повече от 5гр. преди и 5гр. след тренировка.
Мнението беше редактирано от ragHqP на 26.02.10 17:44.
Нетренировъчен ден
Хранене
1) 7;30 - Протеин, мед
2) Домашна баница със сирене и компот от боровинки
Слин-Сейн
3) 4 филии, ориз със зеленчуци и малко пилешко, таратор, кашкавал
4) 4 филии, свинско филе, лютеница
5) Домашна баница със сирене + 400гр. кис. мляко
Слин-Сейн
6) 6 филии, суджук, кашкавал, лютеница
7) 40гр. протеин + 700мл. прясно мляко (тук трябваше да е свинско, но ме домързя да си пържа и реших да си угодя малко)
8) 200gr. извара + 300гр. кис. мляко
+ сушени сливи и слънчоглед в междинките :)
Мнението беше редактирано от ragHqP на 27.02.10 19:43.
27.02.10
20:33
Мммм, за колко време е прогреса?
Защото изглеждаш много добре на лявата снимка.
За година и 4 месеца, като лятото на 2009 свалих 3кг. А снимката от ляво е от вчера.
Нетренировъчен ден
Хранене
1) Ставане в 11;00 - 4 филии пълн. хляб + 3 яйца, доста сирене, мед, сладко от праскови
Слин-Сейн
2) 4 яйца, 120гр овесени ядки, стафиди, домашно сладко от боровинки (всичко това на тефлона)
3) 4 филии пълн. хляб, свинско филе, тиквеник
Слин-Сейн
4) 4 филии пълн. хляб, свинско филе, каша от гъби и ориз, репички, лук
5) 250гр. извара + 400гр. кис. мляко
2 дена почивка ми са много. Просто днеска по обяд имах супер много енергия и добре, че си направихме разходка по гората, че иначе щеше да издивея в нас. Храната сега като я гледам и като я сравня с обичайното хранене през миналите дни и ми изглежда много малко, но пък станах късно, а и си лягам по-рано.
Ето я и част от компанията на разходката : )
Мнението беше редактирано от ragHqP на 21.03.15 19:37.
ТРЕНИРОВЪЧЕН ДЕН / Гърди + корем
Хранене
1) Доза протеин, мед, тиквеник
2) 3в1, палачинка от овесени и финни овесени ядки, мюсли, домашно сладко от боровинки, яйца
Слин-Сейн
3) 3 паличнки от горе описаните продукти + 400гр. кис. мляко
6) Свинско филе, 4 филии пълн. хляб + гювеч от картофи със зеленчуци и пилешко, таратор, кромид, репички
7) 4-6 портокала (взех си нов блендер и да му пробвам опциите, че се поолях и си направих няколко фреша)
8) 150gr. извара + 200гр. кис. мляко, орехи
9) 250гр. извара + 300гр. кисело мляко, орехи
ТРЕНИРОВКА
Загрявка разтваряне прав с леки дъмбели, лицеви опори, 2 серии на лег и полулег с по 20кг лост
Полулег с щанга - 4 работни серии - 40, 60, 60, 60 - 10, 10, 9, 9
Лег с щанга - 4 работни серии - 40, 60, 60, 70 - 10, 8, 8, 7
В 10 суперсерии по 10повт - флайс от лег с 12кг дъмбели и кросоувър с 20кг дъмбел
Добавките определено си “казват своето”, защото никога не съм си и помислял, че веднага след у-ще, а именно 4-5 часа след като съм се събудил ще имам сили и желание да отида да тренирам. Днес имах малко часове и към 12:47 започнах тренировка. Следващия път на гърди май ще пробвам да отида към 16;00-18;00 на тренировка, когато ще съм се заредил на макс. с въглени и ще пробвам лег и полулег с повече килограми. Макар че и така си усещам идеално напрежението в гърдите. Честно да си призная този тип тренировки не ми допадат... 1 ден - 1 м. група. Много по-интересно и привлекателно ми беше, когато за известно време приложих клек в 20 повт. просто се прибирах скапан от тренировка, а сега...за 20 мин и съм готов. Естествено, че тренировката я правя за 20мин, защото добавките са на добро ниво, а преди примерно 2 месеца правех тази тренировка за 40 минути.
Мнението беше редактирано от ragHqP на 01.03.10 21:17.
Ако някой може да предложи някаква по-разчупена тренировка..смисъл да не е както приетите си за стандартни сплитове - ще съм благодарен. Естествено за горе-долу начинаещ и да е с потбрани упражнения за маса. ;)
Погрешна редакция на деня и не мога да си спомня какво бях ял преди 2 дена : ) и ще го оставя така...
Нетренировъчен ден
Хранене
1) Мед, Протеин и 3 филии пълн. хляб
Слин-Сейн
2) Свинско филе, 3 филии пълн. хляб, ориз със зеле и кайма, таратор
3) 4 филии пълн. хляб, омлет - 4 яйца и кашкавал, таратор
Слин-Сейн
4) 4 филии пълн. хляб, ориз със зеле и кайма, омлет - 3 яйца и кашкавал, катък, таратор
5) 250гр. извара + 250гр. кис. мляко
6) 300гр. извара + 300гр. кис. мляко
Мнението беше редактирано от ragHqP на 04.03.10 20:28.
ТРЕНИРОВЪЧЕН ДЕН / Гръб
Хранене
1) Доза протеин, мед, 3 филии и сирене
Слин-Сейн
2) 120гр. овес + 400гр кис. мляко + мед, 3 сварени яйца
5) Свинско филе с 2 филии пълн. хляб
Крем карамел
6) Свинско филе с 3 филии пълн хляб + кисело зеле с ориз и кайма
Крем карамел
7) 250гр. извара + 400гр. кис. мляко
ТРЕНИРОВКА
Загрявка за рамо с медицински топки и придърпване на хориз. и вертикален скрипец по 2 серии с по 40кг по 10 повт
Мечка - 4х12, 9, 9, 9 - 40, 60, 60, 65
Гребане с щанга - 4х9, 9, 9, 6 - 50, 60, 60, 50
Тяга - 5х8, 6, 5, 4, 4 - 50, 60, 80, 90, 90
35 мин
Ставане в 08;30-09;00
Крем карамел
1) Мед, Протеин и 3 филии пълн. хляб
Фреш от портокали
Крем карамел
Слин-Сейн
2) Свинско филе, 3 филии пълн. хляб, ориз със зеле и кайма, таратор
3) 4 филии пълн. хляб, омлет - 4 яйца и кашкавал, таратор
1/2 3в1 + 1/2 шоколад
Слин-Сейн
4) 4 филии пълн. хляб, ориз със зеле и кайма, омлет - 3 яйца и кашкавал, катък, таратор
5) 250гр. извара + 250гр. кис. мляко
200мл. Cappy
Днеска отново никаква мускулна треска. Утре може би ще отида в една друга зала, че да мога да направя един по-тежък клек, ако не - поддържащи упражнения за крака + рамо и корем. Предполагам, че пак няма да мога да издържа 2 дена без тренировка и в Неделя ще правя гърди, но ще видим утре дали ще има така желания и изморителен клек.
ТРЕНИРОВЪЧЕН ДЕН / Гръб
Хранене
1) Доза протеин, мед, 3 филии
2) 4 филии пълн. хляб с катък, колбас и кашкавал
2 филии пълн хляб с катък, колбас и кашкавал
Слин-Сейн
3)Свинско филе, 3 филии пълн. хляб, ориз с кайма и зеле, таратор, катък
няколко блокчета шоколад, плодов чай
6) Свинско филе с 2 филии пълн. хляб
Фреш от портокали
7) 250гр. извара + 400гр. кис. мляко
ТРЕНИРОВКА
Загрявка за рамо с лост, повдиган пред тялото, клек с 20кг лост в 15 повт.
Клек - 4х15-20 повт. с 40кг
Повдигане на пръсти за прасец 4х25 с 30кг лост зад врат
Прав, повдигане на лост пред тялото с 10кг лост 4х15
30-35 мин
Супер тренировка. Напомпването в краката беше ... не знам как да го опиша. На последната серия от клека се наложи да направя вместо 4та серия с 20 повт. да я разделя на 2 суперсериики по 10повт. Рамото се натовари идеално. Суперсериите му стъпиха перфектно.
Днеска ми се падна голямо разхождане нагоре-надолу, но въпреки това след тренировката съм като нов. Може би в неделя ще направя гърди или гръб.
Нетренировъчен ден
Хранене
Голям сън, голямо нещо. Станах в 11 : )
1) Мед, Протеин
Слин-Сейн
2) 5 сандвича - 5 филии пълн. хляб + 3 яйца + над 100гр. сирене, 200гр. кис. мляко
3) Свинско филе, 4 филии пълн. хляб, леща, таратор
3-4 блокчета шоколад с кафе и пр. мляко
фреш от портокали
Слин-Сейн
4) 5 сандвича - 5 филии пълн. хляб + 3 яйца + над 100гр. сирене + 400мл. пр. мляко
фъстъчено масло
5) 5 яйца
Сутринта кантара отново ми повдигна духа : ) Много добре вървят килограмите за 18 дена.
Мнението беше редактирано от ragHqP на 07.03.10 22:38.
Нетренировъчен ден
Хранене
1) Мед, Протеин, 3 пържени филии на тефлонов, сладко от боровинки, близо 1л. айрян, сирене, кашкавал
2) 2 пържени филии на тефлонов, 400мл фреш от портокали, сладко от боровинки/праскови, сирене
Слин-Сейн
3) Скумрия, 5 филии пълн. хляб, фреш от портокали
4) Айрян, 2 сандвича Детелина...за мен т’фа не е сандвич, ама както и да е. Слагат ти една питка и около нея пържени картофи, някфо панирано месо, чеснов сос, бекон, зелена салата и т.н. Но пък е много вкусно. И аз още се чудя как можах да погълна такова количество храна, ама здраве да е. Правят ги по ирландските пъбове
Слин-Сейн
5) Скумрия, 5 филии пълн. хляб
От утре добавям и един минерал към хранителните добавки - Хром. Chromium max 500 нa 4LIFE.
Днеска трябваше да тренирам, но вчерашната нощ измина с много проблеми и безсъние. Заспах в 03;30. И вместо тренировка порелаксирах с Боулинг, но и там не успях да се раздам на 100% - и двете игри бях 2-ри : )
ТРЕНИРОВЪЧЕН ДЕН / Гърди + корем
Хранене
1) Доза протеин, мед
2 филии пълн. хляб с кашкавал и колбас, 3в1
2) 4 филии пълн хляб кашкавал и колбас
чай
Слин-Сейн
3)1 скумрия, 4 филии пълн. хляб, 400гр. салата от варени картофи + Хром
кафе с 100мл. пр. мляко + 2-3 блокчета шоколад
6) 250гр. извара + 400гр. кис. мляко
ТРЕНИРОВКА
Тренировката я правих предвид това, че от 3 денонощия спя по 5 часа и се натрупаха малко в повече нервите и проблемите.
И тъй като бях за около 17-18 минути готов реших да стигна и до любимата ми част от тренировките - разтягащите упражнения(така си ги наричам) - флайс и пулоувър(20кг) с малко килограми с около 9-13повт. по 2-3 серии.
И те не ми отнеха повече от 6-7 минути.
Днеска храната не беше на ниво, а и + всички останали фактори за неблагополучни изминали дни - резултата е бърза и разтоварваща тренировка, но не предполагах, че тежестите ще са си горе-долу на ниво.
Нетренировъчен ден
Хранене
1) Протеин, банан, мед, фъстъчено масло
2) 4 филии пълн. хляб с кашкавал и колбас
3в1
3) 4 филии. пълн. хляб с кашкавал и колбас, 400гр. кисело мляко
чай
Слин-Сейн
4) Свинско филе, картофена салата, 3 филии пълн. хляб, кашкавал, сирене, маслини, таратор
фъстъчено масло, 2-3 блокчета шоколад
5) омлет от 3 яйца с кашкавал, 2 филии пълн. хляб, таратор, Хром
Слин-Сейн
7) Свинско филе, 4 филии пълн. хляб, таратор
фреш от портокали
8) 300гр. извара + 300гр. кис. мляко
Мнението беше редактирано от ragHqP на 09.03.10 21:52.
ТРЕНИРОВЪЧЕН ДЕН / Гръб
Хранене
1) Доза протеин, мед, фъстъчено масло, 2 филии пълн. хляб
2) 6 палачинки - състав: 120-30гр. овесени ядки, 4-5яйца, малко брашно, канела, какао
Доза протеин
5) 1 скумрия с 3 филии пълн. хляб
6) 1 скумрия с 2 филии пълн. хляб + палачинки от по-горе изброените продукти
7) 300gr. извара + 300gr. кис. мляко, фъстъчено масло
ТРЕНИРОВКА
Мноооого време не бях правил набирания (просто залата ми не го позволява) и днеска отново се убедих, че това е най-най-упражнението за гръб. А комбинирано с вертикален скрипец в суперсерия е просто...равно на убийствено напомпване. Много съм доволен, че след 2 хранения съм зареден с енергия за тренировка. Надявам се да мога да поддържам това темпо, когато ми свърши Слин-Сейна и Интраболика. Трудно бих си позволявал такива тренировки без Интрата.
Мнението беше редактирано от ragHqP на 10.03.10 19:52.
Пожелавам ти услех, но гледам, че нямаш нито крака, нито ръце в тренировките, защо така ?
казано от fam0us на 10.03.10, 17:44:
Пожелавам ти услех, но гледам, че нямаш нито крака, нито ръце в тренировките, защо така ?
Е, благодаря за пожеланието : )
Краката ги поддържам, не търся растеж, но ако имах възможност да правя тежък клек - винаги бих го правил. В залата нямам стойка, на която да слагам щангата. Когато тренирам с някой приятел, той ми помага да качим там по един хамалски начин щангата и да мога да правя с малко по-тежко, иначе се налага да правя “изхвърляне” с 40кг, което пък ми отнема от упражненията за рамо.
Ръцете и така си ми вървят, а и съм още с много малък стаж, че да им се нахвърлям. Много повече ми вървят, когато не ги тренирам. Ето днеска примерно правих 2 серии за бицепс и в момента ги смятам за напълно излищни, но пък в момента съм на готин стак и мога да си позволя да тренирам с по-голяма интензивност, защото знам, че няма опасност от претрениране. Достатъчно се товарят от базовите упражнения. Някой ден ще сложа снимка на краката да се види, че стоят добре, като за моя ръст 185-7.
Нетренировъчен ден
Хранене
1) Протеин, мед, фъстъчено масло, 2 филии пълн. хляб, 5гр бцаа
Слин-Сейн
2) 5 сандвича -> 3-4 яйца, 100гр. сирене, 5 филии пълн. хляб
3) Омлет - 3 яйца със 100гр. сирене, супа топчета, 4 филии пълн. хляб, мултивитамин
фъстъчено масло
4) Протеин, 5 гр. бцаа, 5-10гр. глутамин, 3 филии пълн. хляб с фъстъчено масло
Протеин
5) Телешко, 3 филии пълн. хляб, Хром
Слин-Сейн
7) Пържола от свински врат, кебапчета, 4 филии пълн. хляб, айрян
8) 300гр. извара + 300гр. кис. мляко
Набиранията - нямат равни. От близо месец съм на стак и не съм имал мускулна треска, която да трае през целия ден след тренировката. Колкото и тежка тяга да правя, колкото и прецизно да изпълнявам гребането, не мога да натоваря, така, както натоварих вчера гърба си с набиранията. Днес тези 2 допълнителни дози протеин са, защото нямах месо, а имах ангажименти и не можех да ходя да си купя, но пък си угодих малко от вкусния протеин на Ултимейт Нутришън.
Мнението беше редактирано от ragHqP на 11.03.10 19:39.
Нетренировъчен ден
Хранене
1) Протеин, мед, фъстъчено масло, домашна торта 5гр бцаа
2) 3 палачинки(яйца, овес, стафиди) с айрян
3) 4 палачинки(яйца, овес, стафиди) с айрян
4) Протеин на PVL - Whey gourmet! Опитах някакъв плодов вкус и отново съм очарован! Определено някой път ще се поглезя с една кутия от техните протеини!
Слин-Сейн
5) Свинско филе, кебапчета, 3 филии пълн. хляб, картофена салата
фъстъчено масло
Сън от 15;00 до 17;00
домашна торта
Слин-Сейн
7) Свинско филе, 4 филии, картофена салата, айрян
Таратор, 2 филии пълн. хляб, маслини, фъстъчено масло
8) Свинско филе, кебапче, 1 филия пълн. хляб, таратор
Чай
Фреш от портокали
9) 300гр. извара + 300гр. кис. мляко
Днес отново нетренировъчен ден, но за мен това беше по-разумното решение, защото гърбът още не се е възстановил напълно от набиранията в сряда. От много време не ми се е случвало такова нещо. Днес отново бях изпълнен с енергия, но гърбът някак си напомня, че е там и ще го оставя и тази нощ да си почине. А храненето...доволно : )
Мнението беше редактирано от ragHqP на 12.03.10 20:57.
ТРЕНИРОВЪЧЕН ДЕН / Рамо
Хранене
Мед
1) Протеин, мед, фъстъчено масло с 2 филии хляб
2) Макарони със сирене, айрян
2 филии хляб, фъстъчено масло
Слин-Сейн
3) Свинско филе, ориз, 4 филии пълн. хляб, таратор, 1 кренвирш с кашкавал
2 филии, фъстъчено масло
4) Свинско филе, ориз, 4 филии пълн. хляб, таратор, 1 кренвирш с кашкавал
Слин-Сейн
5) Свинско филе, ориз, 3 филии пълн. хляб, 1 кренврирш с кашкавал, таратор
5 гр. бцаа
Тренировка в къщи - рамо / 10гр. бцаа
5 гр. бцаа
6)Доза протеин, 1 банан
1 бира
1/2 протеинова вафла на Нутрим
7) 300гр. извара + 300гр. кис. мляко, фъстъци
Тренировката беше разтоварваща с малко килограми и повече повторения. Имаше огромно напомпване. Имам слин-сейн за още 10 дена, а вече си постигнах целите. А това, че няма приятел, който да не е споменал, че съм дръпнал много ме прави още по-доволен.
Мнението беше редактирано от ragHqP на 14.03.10 09:38.
Нетренировъчен ден
Хранене
Мед
Слин-Сейн
1) 5 сандвича - 5 филии пълн. хляб, 3 яйца, 150гр. сирене, чай с мед, домашна баница
2) Протеинова вафла(30гр. суроватка/30гр. въглехидрати), домашна баница, айрян
3) Свинско филе, грах с пилешко, 4 филии пълн. хляб, таратор
фреш от портокали
4) 3 хамбургера на M’cdonalds (май са с телешко), кола
Слин-Сейн
5) Свинско филе, грах с пилешко, 4 филии пълн. хляб, таратор
фреш от портокали, 1/2 ананас
6) Грах с пилешко, 50-100гр. кашкавал, 1 филия пълн. хляб, таратор, 1 палачинка(яйца, овес, стафиди)
7) 300гр. извара + 300гр. кис. мляко
и измежду другото 100-200гр. фъстъци : )
Горе-долу още седмица ще качвам и ще се поспра малко. Исках да чистя, но мислех, че ще омазня много, при така поставените ми цели - 4-5кг за 30 дена, ама слин-сейна си свърши своето и не съм омазнил и грам. От преди си ми стоят мазнинки във все-проблемната зона : ). Предполагам, че ще понамаля въглехидратите и след тренировка или 2-3 пъти в седмицата ще вкарвам кардио/хийт, не съм сигурен, но предполагам, че хийта, който всеки споменава е явно 10-20 минути спринт. Е, аз така ще правя - намалям въглехидратите и вкарвам допълнително горене на калории. А бе ще видим. Има още доста време - 1 седмица, до тогава може и да ми щукне да качвам до 100 : )
Мнението беше редактирано от ragHqP на 14.03.10 20:49.
Вчера нямах нет. Няма да попълвам храната от вчера, защото е почти еднотипна с предния ден + 2-3 дози протеин и тренировка за гърди, която беше много накъсана, защото чаках доставката от predator-а и на 2-3 пъти ме прекъсваха.
По-късно ще напиша днешните хранения. Никаква мускулна от вчера, а очаквах поне лека мускулна от 30-килограмовите дъмбели на полулег, но уви. : )
Нетренировъчен ден
Хранене
1) Мед, протеин, 2 сандвича с кашкавал на скара
2) 4 филии пълн. хляб, кашкавал, колбас
3) Протеин, 4 филии пълн. хляб, кашкавал, колбас
Слин-Сейн
4) 1 скумрия, 5 сандвича с кашкавал на скара
Слин-Сейн
5) 6 сандвича с мнооооого кашкавал на скара + 400гр. кис. мляко
6) Протеин с 3 филии пълн. хляб
7) Вафла Myoplex - страхотни са!
8) 300гр. извара + 300гр. кис. мляко, фъстъчено масло
ТРЕНИРОВЪЧЕН ДЕН / Гръб
Хранене
Мед
1) Протеин, мед
2) Домашна баница и чай
Слин-Сейн
3) 120гр. овес, 2 филии пълн. хляб, мед, 50гр. протеин
6) Към 2 дози протеин + 5 филии пълн. хляб с фъстъчено масло
от тук
7) 400гр. извара + 400гр. кис. мляко, фъстъчено масло
8) 1 протеинова вафла
300-400мл. водка, 3лв вода, 400мл. нат. сок
9) 1 протеинова вафла
10) голям дюнер с доста телешко
11) 250гр. извара + 200гр. кис. мляко
до тук са ми храненията от 21;00 до 05;00.
Сега изчезвам и ще се прибера сутринта, а за нощното излизане съм се заредил с 2 вафли с 35гр. суроватка + 30гр. въглехидрати.
ТРЕНИРОВКА
Набирания - 5x6,6,5,5,5
Гребане с щанга - 4х10-40кг, 8-55кг, 8-60кг, 7-65кг
Тяга - 6х6-60кг, 5-80кг, 5-90кг, 2-100кг, 2-100кг, 2-100кг
май нямаше и 30 мин
Много съм доволен от тренировката. На края на тренировката имах нужда от помощ да си сваля тениската, че така се бях изпотил, че тениската се беше впила в мен.
Мнението беше редактирано от ragHqP на 18.03.10 17:23.
Нетренировъчен ден
Хранене
Ставане в 14;00
Мед
1) Мед, протеин
Слин-Сейн
2) 5 сандвича - 5 филии пълн. хляб с кашкавал на скара, гювеч(пържоли от свински врат, картофи, боб, зеленчуци) майонеза, айрян
Слин-Сейн
3) 5 филии пълн. хляб, гювеч, таратор
4) 2 палачинки(яйца, овес, стафиди) с 300гр. кис. мляко
5) Скумрия с филия хляб
6) 300гр. извара + 300гр. кис. мляко, фъстъчено масло
Въпреки късното ставане и днес май си поиздокарах храненето в рамките на нормалното. Нали? :) Имам лека мускулна треска в гърба. Очаквах по-сериозна треска, но изглежда интраболика пак си е свършил работата.
Мнението беше редактирано от ragHqP на 18.03.10 20:07.
Почти не ми останаха хапчета от Слин-Сейн и тъй като няма да имам възможност да отида в залата да си направя снимки, който да са еднотипни(светлина, разстояние, час) с предишните снимки, ще сложа такива с каквито разполагам, а пък всеки сам за себе си може да прецени какъв е напредъка за 30 дни.
Чудя се дали да започна да чистя или да продължа да качвам. Вие какво ще кажете?
Остават ми точно още 5 дена прием на Слин-Сейн и явно ще отворя нова кутия.
Сутринта се претеглих - 90.7, което ще рече, че съм точно +4кг за 30 дена. Мерки не мога да дам, но съдя по дрехите и по огледалото - ръцете ми дръпнаха доста, гърбът също, краката и дупето също са нагоре. Че не съм омазнил, не съм, ама като се пипам по паласките и имам чувството, че съм и свалил даже. Или просто от по-тежките упр. за корем съм се постегнал.
И официално съм +30кг за около година тренировки и сериозно хранене. През тази година съм изпил 2 кутиики Слин-Сейн, 500гр. бцаа и към 2кг американски и 5кг пикко протеин. Като американския протеин и бцаа-то са за последните 3 месеца.
Не ми се мисли, ако си направя много груба сметка на храната, колко ли лева съм дал, като храненето ми е в основата на всичко.
Мнението беше редактирано от ragHqP на 19.03.10 12:47.