Азотен оксид vs. бърнър

18.02.10
21:00

След месец-два ще чистя и мисля да сабера малко пари за напред , та се чудих за едно нещо :

Като ще чистя ще дигам 4 пъри на седмица и всеки ден ще правя кардио , само че в дните в които тренирам кардиото ще е след тежестите и тъй като 1ият ми цикъл ще е с Mitotropin, а вторият с OxyELITE Pro и се чудих дали да си взема за pre-workout Dymatize Xpand Xtreme Pump (много добър азотен оксид+креатин+енергетик) и се чудих дали има смисъл да го взимам или то енергията от бърнъра ще ми стигне и за тренинга и за кардиото един след друг ... или пък мога и тъй да направя - преди тежестите да си взема xpand-а и 30 мин преди да свърша тежестите да приема и бърнъра, че за кардиото след тва да има енергия ... как мислите ? Как е по-добре ?

18.02.10
21:50

Мисля,че бърнърчето ще ти дава достатъчно енергия и буустъра е излишен просто.Аз пия bcaa-то преди тренировка ( в период на чистене) + бърнър и след тренировка още бцаа

19.02.10
05:10

Ммм По-добре без азота...няма да е мн уда4но да се смесят двете особено ако бърнара е термо :)

19.02.10
15:34

И Mitotropina и OxyELITE Pro са термобърнъри ... някой друг мнение ?

19.02.10
16:27

Не дей ползва бустер заедно с бърнер. Може да стане фал. Мини си цикъла с Oxy-то, и после 1 седмица след това почни да тренираш с азотния бустер.
Хем ще видиш как след като си свалил мазнини, напомпването е още по яко с вени мени и т.н. :D

19.02.10
19:25

Зависи как ти действат стимулантите. Аз принципно не съм особено податлив, а и кръвното ми е малко по-ниско от нормата.
Аз сега карам на ефедра + кофеин + 1.5 лъжичка White Flood и тренировките ми са супер. Интензивни, концентрирани, всичко е супер. Малко повечко вода губя от толкова кофеин, но си наваксвам с 5-6 литра дневно. А БЦаа-то го пия по време на тренировка.

20.02.10
17:07

Не съм много податлив на стимуланти

20.02.10
19:45

казано от pachkata на 20.02.10, 17:07:

Не съм много податлив на стимуланти

Тогава няма да имаш никакъв проблем да използваш азотен оксид, докато си на бърнър. Лично аз използвам.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1