Искам да кача килограми, но..

19.02.10
10:37

Проблема ми, е че съм злояд. Ям много малко храни - картофи (пържени, печени),  свинско месо (всякакъв вид), плодове (рядко), мляко (краве кисело, прясно), риба и пици/сандвичи. 1.74 съм 53 кг и почвам да се занимавам сериозно с фитнес. Нещо да ми препоръчате за по-бързо качване на килограми ?

Лошата новина е, че ще трябва да се храниш, при това - с подходящи храни и по подходящ начин (т.е. 4-5-6 пъти дневно). Печените картофи са ОК, но пържените ги избягвай колкото може по-старателно. Месото - карай само на свинско, ако не ядеш друго. Млякото е ОК, рибата също. Сандвичите - с уговорка, пиците ги зарежи. Помисли за бобови храни. Рано ти е за хранителни добавки.

P.S. Oranje, просто нямаш равен, когато даваш подобни съвети!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 19.02.10 11:41.

Най-добрата добавка, която със сигурност ще действа при правилен прием, е сравнително леснодостъпна и евтина.
Отиваш в супермаркета и си купуваш от разтворимите витамини. Ако предния ден си ял 5-7 пъти, като на всяко ядене си имал и 20-30гр белтъчини (месо, яйца, риба, млечни...), то сутринта със закуската пиеш една таблетка от витамините. Ако предния ден не си ял както трябва - не пиеш. Когато започнеш да пиеш 20 таблетки за 20 дена - ще дойде и растежът.
Успех!

Мнението беше редактирано от Юлиян Тодоров на 19.02.10 11:40.

BR

19.02.10
14:09

Ако наистина разбереш поста на Oranje,успеха ти е гарантиран!

Мнението беше редактирано от Brute на 19.02.10 16:42.

19.02.10
16:13

казано от Oranje на 19.02.10, 11:39:

Най-добрата добавка, която със сигурност ще действа при правилен прием, е сравнително леснодостъпна и евтина.
Отиваш в супермаркета и си купуваш от разтворимите витамини. Ако предния ден си ял 5-7 пъти, като на всяко ядене си имал и 20-30гр белтъчини (месо, яйца, риба, млечни...), то сутринта със закуската пиеш една таблетка от витамините. Ако предния ден не си ял както трябва - не пиеш. Когато започнеш да пиеш 20 таблетки за 20 дена - ще дойде и растежът.
Успех!

Как да разбера колко белтъчини съм изял ? В 1 яйце или 1 200гр пържола колко гр белътичини има ? А тези разтворими витамини колко пари са ?

19.02.10
19:22

Хе хе наистина оranje ти го обясни мн добре и се надявам че го разбра добре че трябва сериозно ядене с истиснка храна а не с боклуци.
А на въпроса  за белтачините има достатачно инфо във сайта така че се разрови,а витамините са от 1,50 до 3 лева но това беше само пример.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1