haha

Темата е заключена.
ММ

31.03.04
20:43

lesno_nqma e nai zaribenia pich :)))))))))
napravo me kefi .
SAMO TAKA
de da imah tvoq entusiazym.

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 16.04.11 15:39.

LE

31.03.04
21:45

Недеи така всички после ти се качват на главата!
Ти с добро те.......
Сега дори ми забраниха препинателни знаци и емоциики да слагам(имало оплаквания от мен и съм ги бил дразнел)
Е добре де оплачете се на мен защо занимавате модераторите ако ви дразни нещо ще спра.Обаче съм сигурен че точно тези дето се оплакват съм им давал полезни съвети и  сега шубетата не си признават :evil:  Пък ти Марине чакаи да ти прочета саита целия и ще ти пратя маил щото доста имам да те питам :) !
Сега се цензурирам и ще отговарям 50% по малко за да сте доволни :twisted:

KO

31.03.04
23:15

[quote author=“lesno_nema”]Недеи така всички после ти се качват на главата!
Ти с добро те.......
Сега дори ми забраниха препинателни знаци и емоциики да слагам(имало оплаквания от мен и съм ги бил дразнел)
Е добре де оплачете се на мен защо занимавате модераторите ако ви дразни нещо ще спра.Обаче съм сигурен че точно тези дето се оплакват съм им давал полезни съвети и  сега шубетата не си признават :evil:  Пък ти Марине чакаи да ти прочета саита целия и ще ти пратя маил щото доста имам да те питам :) !
Сега се цензурирам и ще отговарям 50% по малко за да сте доволни :twisted:

Тия луди ли са ве как може да ги дразни подобни не6та бе само така и хич да не ти пука и продължавай дака да се интересуваш

01.04.04
12:26

Абе пич, че кой може да дразниш.Нали затова сме в тоя форум да си обменяме инфо и опит.Така поне аз мисля :o

JO

01.04.04
12:54

Az ot nikoi ne se draznq

02.04.04
00:41

Та да най-важното е размяната на инфо и не бива да се намесват лоши емоци и негативизъм. Един апел към всички- не го правете!

по-здрави

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1