14.02.05
19:09
Мога ли да направя кортикостероиден цикъл с преднизолон ? какъв ще е ефекта ?
Ако качиш някаква маса , то тя съвсем няма да е мускулна :!: :lol: По добре не пробваи с кортико стероиди и по специално с Преднизолон .
14.02.05
19:31
Ти можеш да направиш такъв цикъл и никой не може да те спре.
Ама вземи и кажи с каква цел и с какъв очакван ефект ще го правиш този цикъл?
Мускулна маса е малко чудно да качиш от сходни с кортизола хормони.
Ако обаче лекуваш травма на става, не знам, може би става. Но чудно тогава, че пишеш тук :)
Как ти хрумна тоя цикъл и какво точно имаш предвид?
ПП. Не съм сигурен, но май препарати с подобен характер се използваха при край на тежък стероиден цикъл, когато катаболните хормони са на много високо ниво, а приходът на анаболни хормони отвън спира. Тогава наличието на по - слабо активни катаболизатори води до по - малка загуба на мускулна маса, паралелно с което задържа нивата на по - силно катаболно активните хормони, т.е. превантивно предизвикана, но по - малка загуба на мускулна маса в края на цикъла.
Ако си чел нещо такова, забрави! Не се прави самостоятелно такъв цикъл с този хормон....
просто сега в момента съм на такъв цикъл -> предписан от лекар ! И исках да знам дали ако тренирам ще има някакъв засилен ефект ! А иначе цикъла е наистина след друг цикъл свързан с високи дози урбазон !
Кортикостероидите нямат нищо общо със стероидите , иначе каэано работят в обратна посока-разграждане на мускулната маса.Исползват се в много тежки пристъпи на астма,ревматизъм,артрози,алергични реакции и др.С две думи в краен случай(животоспасяващи)!
15.02.05
11:39
Ами доколкото знам се прилагат при изключително тежки проблеми с вътрешни органи от калибъра на сърце и бял дроб, както и за прецакани стави и сухожилия...
[quote author=“Bosalini”]Tolsan какво заболяване имаш , че си на кортикостероиди?
Астма която съм развил в следствие на лекарска грешка когато съм бил на 1 годинка и 2 месеца :evil: :evil: :evil:
[quote author=“D3BEP”]Ами доколкото знам се прилагат при изключително тежки проблеми с вътрешни органи от калибъра на сърце и бял дроб, както и за прецакани стави и сухожилия...
Братле явно нищо незнаеш.
по-здрави
И аз точно това си помислих , че става въпрос за астма ,защото и аз съм астматик и като ма малък бая Урбазон съм взел. :cry:
Един съвет малко в страни от темата тренирай и яко не се отказвай от спорта . От както тренирам сериозно не съм получавал астматичен пристъп и дори мисля ,че нацяло съм се отъряал от болеста.