21.02.10
09:54
Значи точно преди 40 дни започнах малко по сериозно с фитнеса (миналата година тренирах 4,5 месеца но с грешна програма и диета и качих едва 4,5кг и след като спрях за 5месеца си се върнах на старите кг)
Така да за почна висок съм 188см и съм на 18 години за 40 дни дни бях станал от 68 на 76кг без да съм мазен..
обаче по стечение на обстоятелствата тая седмица пих бърза студена бира докато валече сняг - заболя ме леко гърлото и на другия ден пак пих бърза бира на студа (без да обръщам внимание на леката болка в гърлото) и вече като дойде време за тренировка крака и гръб (за мен най тежкия ден от програмата) натренирах се доволно яко имах повече сила на всички упражнения
тренировката за гръб и крака ми е (горен скрипец пред гърди,гребане с дъмпел,хоризонтален скрипец (лодка май се казваше),горен скрипец тесен хват и за крака КЛЕКове,лег преса и прасец на машина) е след тая тренировка на другия ден се качих и на витоша с приятели и се върнах мокър... на другия ден се предадох и вече се появи сериозна кашлица + хрема и температура на следващия ден.За общо 3 дни се изклекувах и от вчера нямам температура а днес нямам почти никаква хрема не ме боли гърло и не кашлям... обаче кантара в нас показва 74 кила (като знам че винаги показва повече от реланото) представям си колко съм свалил
та сега въпроса ми е да ходя ли днес на фитнес ? тренировката се пада да бъде крака/гръб дали ще е добре или ще си се разболея пак :D (чувставм че нямам много сила) яд ме е за килограмите защото се снимах на 68кг преди 40 дни и сега като бях на 76 много исках да се снимам пак и да си направя дневник във форума обаче (k*ркапан) ;/