21.02.10
10:56
Здравейте манияци! :) Хавата е такава - бях си 88-90 кг с малко коремче и паласки, после заради болест (не любовна :D )качих до 100 кг и сега ще свалям до 85 или още по-надолу докато не изчиста напълно, имайки предвид, че съм 1.90.
Идеята е да почна пак с фитнеса и от 85 да кача до 97-100кг маса и после гоня релеф, ама нямам си и хабер с кво да се тъпча?!? исками се да качвам максимално ограничено тлъстини щот ми се и лепат на паласки грозна работа, тренирам 3 пъти в седмица и мога да дам от себе си от 3-4 кардио тренировки :D
Темата беше редактирана от MechoPux на 21.02.10 10:59.
21.02.10
11:24
Аз малко не разбрах, още дори не си започнал да сваляш, а вече питаш за след това (като си свалил 15кг, което не е лесна работа,а и изисква много време) как да качваш чисто?? ако е така първо постигни едната си цел,а тогава се съсредоточи върху следващата
21.02.10
16:03
Приятелю, с риск да те разочаровам, ще ти кажа,че свалянето на повече от макс 2 кг на седмица се дължи на загуба на вода,а не на мазнини. И с толкова рязко сваляне си гарантираш,че после и бързо ще ги върнеш тези килограми!
човече аз не ти акам в градинката, а що ти тряя?? Дай ми съвет, ако имаш такъв!! ще ти направя удоволствието като ти отговоря, че бързо качените килограми бързо се и свалят ;)
Ехооо, някой?!?! :(
Мнението беше редактирано от MechoPux на 24.02.10 17:38.
Брой калории.
Яж въглехидрати само на закуска, преди и след тренировка (и то само ако тренираш в първата част на деня).
Да са бавни, сложни въглехидрати. Без сладко, газирано и цялата компания от такива.
Сън 8 часа.
Много вода.
Тежки, тежки тренировки.
Можеш да вкараш интензивно кардио 1-2 пъти седмично (хиит)
С две думи това е.
Разбирам, а как да си изчисля колко въглехидрати и калории трябва да приемам дневно?
25.02.10
22:17
Ето го след 4 секундно търсене и отговорът на въпроса ти:
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/32063/
всичко е много индивидуално.тук в САЩ,се смята че за да качваш чисто трябва да държиш въглехидрати на ниско ниво.а протеина на високо ниво,но трябва да пробваш кое работи за теб неслучайно тук като си наемеш персонален треньор първата седмица ти е на половин цена за да се опознаете,да видите горе долу кое работи кое не.пробвай 1,5 грама протеин на кило телесно тегло и 1 грам въглехидрати на килограм тегло.като въглехидрат остави овесените ядки/фини/ и кафявия ориз,яж въглехидрати до 14 часа.и пак ти казвам трябва да видиш кое работи най-добре за теб......
26.02.10
22:02
оопс грешка на езика вече съм 91 и свалям по 4-5 кг на седмица, това са макс 10 дена и съм 85 :) страшно бързо качвм и свалям мазнини Ся само мога се надявам бързо да качвам и маса ;)
Исключително добър режим и план за действие - след 10 дена 6кг по лек, след 20 дена може би с 10 кг чиста мускулна маса повече.... По-добре вземи прочети малко повече из форума и се съвземи приятелю :)
тук в САЩ
хаха и тук и там, принципите са еднакви.
единственото което ми прави впечатление е, че масово са убедени, че непосредствено след трен. се набиват овесени ядки, вместо някакви по-бързи, по прости въгл. :) ама тяхна си работа.
оопс грешка на езика вече съм 91 и свалям по 4-5 кг на седмица, това са макс 10 дена и съм 85 :) страшно бързо качвм и свалям мазнини Ся само мога се надявам бързо да качвам и маса ;)
Исключително добър режим и план за действие - след 10 дена 6кг по лек, след 20 дена може би с 10 кг чиста мускулна маса повече.... По-добре вземи прочети малко повече из форума и се съвземи приятелю :)
просто имам бърз метаболизъм така че не ми я хвърляй тая ирония :) 10кг маса ще ги качвам 8 месеца минимум
28.02.10
13:02
просто имам бърз метаболизъм така че не ми я хвърляй тая ирония :) 10кг маса ще ги качвам 8 месеца минимум
Нe се заблуждавай, с какъвто и метаболизъм да си 4-5кг на седмица е безумие. Сваляш най- вече вода, губиш и много мускул, влияеш пагубно на иначе “перфектния” си метаболизъм. В момента в който почнеш да се храниш нормално за нула време ще ги качиш тези 5 кг и те ще са почти чиста мазнина. С най-добри чувства ти казвам - недей да сваляш повече от 1.5 кг на седмица. Както се казва, прави го бавно но славно. Следи си храната и си вдигай здраво за да гориш по-малко мускул.
Мнението беше редактирано от PullTheTrigger на 28.02.10 13:07.
Така е :D излиза, че само се фуках :D не мога да мръдна надолу повече, вярно, че хапвам и сладко, ама нвд-то си го спазвам, повече от 2кг на седмица не мога да сваля :( а и разширения стомах си иска време да изчезне
02.03.10
11:28
Така е :D излиза, че само се фуках :D не мога да мръдна надолу повече, вярно, че хапвам и сладко, ама нвд-то си го спазвам, повече от 2кг на седмица не мога да сваля :( а и разширения стомах си иска време да изчезне
Поздравления, че най-после разбра, че никой тук не се опитва да те иронизира,а просто се опитвахме да ти кажем,че това,което беше написал и нереално и никак не е правилно!!!
Оптимизирай си НВД-то по няколко начина: пий много вода (поне 50мл на кг тегло),никакви газирани напитки, ако си позволяваш сладко нека да е в първата част на деня,а с продължението на деня намалявай въглехидратите като е добре дори да не присъстват в последното хранене. Мазнини гледай да получаваш главно от риба,ядки и маслини. Белтъчините е хубаво да са ти около 2.2-2.5,а ако имаш възможност и тренираш усилено дори 3 гр. на килограм тегло. Въглехидратите да са от овесени ядки,кафяв ориз, пълнозърнести спагети, картофи за разнообразие. Млякото да е обезмаслено- 0.1%
И кардио 5 пъти в седмицата за минимум 25 мин.,най-добре да е интервално
малко ми е проблем сладкото, сутрин, ако не си взема дозата и после съм нервак :) и се оливах преди като хапна 70-80 въглехидрата и после през деня гладувам, ама успях да регулирам на около 30 въглехидрата макс !
По горната формула трудно достигам 2800 калории, (по-скоро 2000) ама ще се постарая повече. Тичането смятам да е макс 2 пъти в дните между фитнеса, нвд-то би трябвало да е достатъчно, ама ако качвам тогава ще увелича темпото, че програмата ми е като за актьор ... :)
пст
последно уей протеина се пие всяка сутрин + веднъж след тренировка, нали?!?
Мнението беше редактирано от MechoPux на 02.03.10 18:36.