21.02.10
12:16
Здравейте,искам да предложа едно допълнение към секцията с упражнения в сайта на bb-team.Разгледах голяма част от упражненията и останах доста доволен.Описали сте какво представлява самото упражнения,кои мусколи натоварва,как се изпълнява,различните варианти,но имам само една забележка то даже не е забележка ами препоръка,ако можете да направите кратък клип(10-15сек) за всяко едно упражниение в който да показвате как се изпълнява правилно самото упражнение,защото има мн начинащи които могат да си докарат сериозни травми ако изпълняват упражненията не както трябва.Знам,че това няма да е никак лесно,но ще в голяма полза на стотици българи.Тази тема е специално отправена към администраторите на сайта.Също така ако на създателите на сайта не им се занимава или нямат толкова мн свободно време,защото наистина ще трявбва доста време докато се направят качествни клипове за всяко едно упражниние може тук в тази тема някои сериозни и съвестни българи които искат да са в помощ на сайта и на всички новаци да се заемат с заснемането на упражнения и да пращат клиповете на някои от админите.Стига админа да прецени ,че упражнението се изпълнява правилно и качеството на клипа е добро защо да не го качи в сайта.(извинявам се за правописните и пунктуационите грешки които съм допуснал просто бързам надявам се да съм се изразил правилно и повечето от вас да са ме разбрали)