Хранителен режим за поддържане

22.02.10
16:19

Здравейте,благодаря за вниманието.Аз съм на 18 години ( преди месец ги навърших) миналата година по това време бях някъде към 77-78 кг.Реших да свалям и като започнах от май до януари бях ударил 58.Висок съм 171 см.Търся си хранителен режим с който да успея да се стегна малко(тва си е бая загуба на мускулна маса)но пък не искам да качвам над 60 кг.Повтарям НЕ искам.Ето това ми е сегашния режим:
06:00 - ставам малка разгрявка и тренировка-различни коремни упражнения и различни видове лицеви-на юмрук,краката на леглото и т.н.
06:45 - закуска два или три плода(не подлежи на коментар :D)
07:30 - изчезвам за даскалото
10:30 - междучасие - най често пием един айрян или едно кисело мляко с вафла или някакъв плод.
14:30 - 15:30 - обяд като най-често ям някаква супа или зеленчуци с месо(все пак ям и разделно)
16:30 - 17:30 - пак някакъв плод
20:00 - вечеря като отново наблягам на зеленчуци и др. неща
21:00 - отново разгрявка и една тренировка лицеви и коремни.
Хода на фитнес 2 пъти седмично като наблягам на горната част на тялото и бягам 3-5 км на пътеката.
Хранителния ми режим подлежи на коментар без плодовете !
Благодаря за помощта.

Темата беше редактирана от Black Hawk на 22.02.10 16:22.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1