Съвети при подбиране на добавки :)

25.02.10
22:32

Здравейте !
В края на този месец съм решил да си купувам добавки, но много се колебая и бих бил много благодарен ако някой ме посъветва.
Аз съм - 185см висок, 78,5кг, 16-17години. Тренирал съм доста, около година и полувина нон-стоп преди, но се наложи да спра за известно време. Качих сумати килограми. Започнах да тренирам пак и ето че се поизчистих, останаха ми малко мазнинки в долната част на корема и паласките (но много скоро ще си заминат и те ! (devil)). Значи, тренирам 3 пъти седмично сега, като мога и съм готов да тренирам всеки ден, като започвам да тренирам и Джудо, което ще е вечер.В една тренировка правя Кардио-силова-карио, сутрин на гладно, като при всяка тренировка си правя и корем накрая. Снижил съм яденето до минимум напоследък.
Извинявам се за оф-топика, та... имам няколко въпроса към вас :)
Днес мръднах до магазин за добавки. Казаха ми да си взема silabg.com/bg/3966-MVP-NUTRITION-Creavol.html и аминокиселини. Мислите ли че, този нитро-оксид е по-добър от N.O.-Explode на BSN ? Пил съм креатин и нитро преди, не страдам от заболявания, които могат да се влошат от тях.
Според мен ще е най-добре ако си взема N.O.-Explode (защото се води номер едно буустер) и Аминокиселини (silabg.com/bg/126-OPTIMUM-NUTRITION-SUPERIOR-AMINO-2222-mg-325tbs.html)
Мерси за мненията предварително ;)

Темата беше редактирана от asdator на 26.02.10 16:32.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1