26.02.10
22:08
Acrobatis hardCore
3 кръга от :
———————————————————————
5xGHR
5xDragon Flag
5xMusle up
5xSnatch@50kg
5xWall HSPU
5xFull Abs Roll
5xHardcore reverse hyper extensions
5xSwisswall high leg lifts
———————————————————————
около 17 мин.
Темата беше редактирана от Йордан Христов на 27.02.10 08:12.
26.02.10
22:20
невероятно, възхищавам се:)
струва ми се, че на клипа правиш повече упражнения, от колкото си описал ? след “snatch” до стената и преди колелцето :)
27.02.10
07:06
Данчо, гадино такава ... искам и аз такива неща да правяяяяяяяяяяяяяяяяяя ууууууууууууууу :)
Хехех, поклон Мастър :)
27.02.10
08:13
Вярно съм забравил Hand Stand Push up-те :) , добавих ги
Мнението беше редактирано от Йордан Христов на 27.02.10 08:14.
казано от KETLOT на 26.02.10, 22:08:
Acrobatis hardCore
3 кръга от :
———————————————————————
5xGHR
5xDragon Flag
5xMusle up
5xSnatch@50kg
5xWall HSPU
5xFull Abs Roll
5xHardcore reverse hyper extensions
5xSwisswall high leg lifts
———————————————————————
около 17 мин.
Много добре изглежда! Dragon Flag-а ти е чудесен.
Ще се пробва, с някои изменения, защото си нямам GHD стойка, шведска стена и достатъчно място за силови възлизания.
Hardcore reverse hyper extensions и wisswall high leg lifts - на лост
Силовите възлизания могат да се заместят с 3 набирания + 3 кофички за всяко възлизане.
GHR - тум ми трябва съвет с какво да ги заменя...
01.03.10
21:31
Мерси :)
GHR-то може да го правиш от земя, като си закачиш краката някъде примерно два дъмбела по 40 се подпираш с ходилото на тях. Предполагам обаче, че ще трябва да ги правиш с отблъскаване като лицева от земята защото така стават доста трудни. Може да се улеснят и със ластик или скрипец.
Hardcore reverse hyper extensions и swisswall high leg lifts, с тези внимавайте, това което правя на клипчето е доста кофти за кръста, ако се загледате, долната част на първото и горната на второто, кръста ми минава яко в флексия-още нямам мобилност да се сгъна на две само от таза и втори път не бих го повторил в този вариант докато не стана яко мобилен:D. А тази флексия в кръста на лоста ще е още по-голяма, като я няма стената да те подпира. Така, ако не сте доста мобилни в таза, по добре да ги правите тези двете с по малък обхват на движение. Обърнатите хипер-екстензии ще е доста трудно да се правят само на лост добре, но пък имат много приятен вариянт от стойка на глава : http://www.youtube.com/watch?v=4MYZUROT7jo на 4:10(като пак пускаме до където може с прав кръст) , ако не е много стабилна стойката на глава - с гръб към стената :)
Мнението беше редактирано от Йордан Христов на 01.03.10 21:37.