27.02.10
09:55
Здравейте :) взех си л-карнитин гел , но не знам как да го използвам.. имам предвид кога да се мажа преди или след тренировка ,колко време преди или след нея и т.н. (на опаковката не пише нищо)
ПС: Благодаря предварително !!! ;)
27.02.10
19:22
Преди тренировка трябва да се маже, но ако прочетеш малко повече литература или поне статиите и темите в сайта, ще разбереш, че точковата редукция (сваляне от определени места) дори с гелове е доста спорна, да не кажа по-негативни думи. Специално за L-carnitin в гел аз лично не съм убеден, че ще има някакъв ефект различен от плацебо, но тъй като си купил вече пробвай.
01.03.10
15:37
Негативно съм настроен към Л-карнитин, особено към геЛ-карнитин. Само факта, че няма препоръки за употреба ти показва добронамереността на производителя. За тези пари можеше да си купиш един крем против стрии например...
Ако е българския на Explode значи много яко си се прецакал защото аз пих от техния течен л-карнитин и освен че ме боля глава нон-стоп и бях супер нервен от него нямаше никакъв ефект , това мога да ти кажа че е най-скапаната фирма за добавки не се подлъгвай да си взимаш от тях.