Комбиниране

YA

27.02.10
14:58

Здравейте,
20 дена пих syntha6 и no-xplode на BSN - доволен съм като цяло, но за толкова кратко време не се получи, това което исках - покачване на мм
Хванах някакъв грип и вече седмица не съм тренирал и не съм взимал добавки. От синтата сигурно ми останаха около 5-6 дози, а NO имам половин кутия.
Обмислям до седмица, две да си взема някакви добавки, но не знам какви.
Мисля си за scivation whey protein - дали е добър, струва ми се доста евтин, но знам ли ?
Предложете добавки (които да мога да комбинирам с NO xplode).
Разполагам с 100-200 лв.

27.02.10
15:19

казано от Yanislav на 27.02.10, 14:58:

Здравейте,
20 дена пих syntha6 и no-xplode на BSN - доволен съм като цяло, но за толкова кратко време не се получи, това което исках - покачване на мм
Хванах някакъв грип и вече седмица не съм тренирал и не съм взимал добавки. От синтата сигурно ми останаха около 5-6 дози, а NO имам половин кутия.
Обмислям до седмица, две да си взема някакви добавки, но не знам какви.
Мисля си за scivation whey protein - дали е добър, струва ми се доста евтин, но знам ли ?
Предложете добавки (които да мога да комбинирам с NO xplode).
Разполагам с 100-200 лв.

Освен протеина добави и една креатинова матрица - CELLMASS, SizeOn, Storm, GreenMagnitude

27.02.10
17:25

Ако се храниш качествено си вземи малка кутия протеин само за след тренировка и креатинова матрица - Muscletech Cell Tech, BSN Cellmass, Gaspari Size On, Starchem Labs Evolution X10….

27.02.10
19:06

@Yanislav- Scivation Whey e добър протеин.
Колегите горе са ти предложили добри креатинови матрици, които може да добавиш към No Xplode
Ако искаш наистина добър продукт за МАСА - вземи си Genomyx Slin-Sane и комбинирай с Високо-Въглехидратна диета. Няма начин да не видиш резултати.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1