Как си пренасяте храната?

27.02.10
19:46

Здравейте, имам следния проблем. Мисля да започна да приготвям храната за деня си предната вечер. Ще закусвам вкъщи, но за следващите хранения ми трябва нещо компактно и с голяма вместимост, за да си нося храната. Знаете ли някъде да се продават удачни кутии, които да не ми разпилеят ориза из чантата :Д. Ще си нося по 2,3 яйца, ориз 100-200гр, месо някакво и т.н. Сега като дойде лятото няма ли лесно да се развалят нещата при висока температура. Всеки съвет е добре дошъл.

27.02.10
19:51

Пластмасови кутии с капак от “всичко по лев”. Лятото си нося храна най-много за едно ядене напред.

27.02.10
19:58

в Кауфланд продават комплекти такива кутии

28.02.10
06:41

казано от paolomaldini на 27.02.10, 19:58:

в Кауфланд продават комплекти такива кутии

В Пикадили също има .

BE

15.03.10
04:23

За не разпилавящи се храни можеш да изполваш кутии от сладолед. Лесно, икономично, практично ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1