Остра болка при извиване на ръката

28.02.10
18:13

От няколко дни ме удря много рязка болка в ръката когато направя движението като си поглеждаш часовника. За лявата ръка става дума. Болката е в брахиорадиалиса. Имате ли представа какво може да е?
Ще почина идната седмица от тренировки. Не съм почивал доста месеци.

http://www.home-gym-bodybuilding.com/image-files/forearms.jpg

АН

01.03.10
15:37

Имам я от 2 години и не отшумява, не искам да те плаша, но работата може да се окаже съвсем сериозна. Предлагам ти да загряваш добре предмишниците.
На мен ортопедът ми каза, че са ми изоставаща група и затова се получавало това претискане на нервни окончания (тези които са навити околко кокала).

Мнението беше редактирано от Анонимен на 01.03.10 15:38.

След почивката нещата не са кой знае колко по-добре. Ще видим сега като започна да тренирам пак предмишница щом казваш.

АН

08.03.10
14:17

Гледай да правиш упражненията за бицепс със “счупени китки”. Много ми помогна. И не им давай много зор на предмишниците.

08.03.10
22:37

казано от cecowe на 08.03.10, 14:17:

Гледай да правиш упражненията за бицепс със “счупени китки”. Много ми помогна. И не им давай много зор на предмишниците.

какво ще рече с счупени китки ? мен адски мн ме боли от около седмица “фореармс флексорс” както видях на по горната снимка и незнам на какво се дължи започна да ме боли след тренировка на бицепс с крив лост ...

09.03.10
18:28

И мене нещо ме наболява но единственото с което мога да ти помогна е да не ги натоварваш много докато не усетиш облекчение наблегни малко повечко на тях

Мнението беше редактирано от calo_94 на 09.03.10 18:29.

АН

10.03.10
16:21

казано от onias4uka на 08.03.10, 22:37:

казано от cecowe на 08.03.10, 14:17:

какво ще рече с счупени китки ? мен адски мн ме боли от около седмица “фореармс флексорс” както видях на по горната снимка и незнам на какво се дължи започна да ме боли след тренировка на бицепс с крив лост ...

Белчо Христов -> “счупени китки”, разтърси се

10.03.10
17:29

Аз имах болки на същото място ,но болката се появяваше само когато тренирах бицепс или трицепс .Доктора ми каза,че съм имал леко възпаление на брахиорадиалиса ,но ми каза ,че спокойно мога да тренирам ,а то щяло само да си отшуми.Е,разбира се,то наистина само отшумя въпроса е ,че като натовара повече брахиорадиалиса и болката се появява в рамките на 1-2 дена,но не съм сигурен ,че тук става въпрос за възпаление.

П.П.:От появата на болката до напълното и изчезване минаха около 2 седмици.

Мнението беше редактирано от No_CoNnEcTiOn на 10.03.10 17:30.

16.03.10
00:21

имам го същият проблем и той идва от правият лост когато се прави за бицепс ,гадното на него лост е ,4е се усуква цялата ръка.... проблема може да дойде и от кривият лост при първоначална студена серия без загравяне с пове4е кг. карам 2 ра седмица и ме боли като поставям дъмбелите след като съм правил 4укове.... като вдигна нещо също ....вярно 4е през първата седмица намаля болката на половина но това е до другата седмица докато пак правя ръце ...

АН

17.03.10
16:17

Toчно и при мен е така.

Засега отшумява. Вече 2-ра седмица правя предмишница.

АН

19.03.10
08:02

По принцип, ако правиш предмишницата със “счупени китки” въобще не трябва да усещаш болка, поне в тази област.

Усещам, усещам. А и както казах болката не е само по време на тренировка.

19.03.10
16:03

казано от Георги Гайдов на 19.03.10, 11:30:

Усещам, усещам. А и както казах болката не е само по време на тренировка.

и при мен е така боли леко дори ако искам да преместя масата като я вдигам от долу еи такъв тип вдигане :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1