28.02.10
18:48
Количество - 1 кутия за 40 дни
дози 1/1,5/2 мерителни лъжички според изискванията на тренировката
Вкус - Citrus ice 10/10
Страхотен вкус, много освежащ, никакъв афтъртейст какъвто имах от Purple wraath.Чувал съм, че хидролизираните протеини и леуцина имат доста неприятен вкус, но производителя е свършил отлична работа, напитката е много вкусна и нямах търпение да отпия поредната глътка.
Разтворимост -10/10
Абсолютно инстантна пудра ,никаква утайка и нужда от постоянно шейкване.
Сила - 10/10
Работи от първата доза, без никакво съмнение пласибо ли е или не .Уникална плътна енергия в залата, без замайване или джитърс и краш в даден момент.Увеличих работните тежести и повторенията на упражненията които исках без проблем.
Напомпване - 11/10 !
Пробвал съм по-голямата част от азотните продукти на пазара, нищо не може да се сравни с това ;)Пъмпа е до вкаменяване, като остава и на следващия ден, нищо общо с козметичното надуване на аргинина.След 5 години в залата най-накрая видях раменете ми да се издуят, това както и да съм се мъчил просто не искаше да стане...
Издържливост -10/10
Минимални почивки между сериите.Просто нямаше значение как си подреждам упражненията по трудност, капацитета ми дори към края се увеличаваше, явно от натрупването на съставките .Бета аланина цепи мрака от всякъде, по американските форуми някои наричат ‘’боцкането’‘дразнещ страничен ефект ,за мене е едно от най-надъхващите усещания при битката с желязото, кръвта ми просто кипва :)
Възстановяване - 10/10
Тук мога да изпиша много и все ще е малко ;) Накратко, ако съм професионалист бих тренирал двуразово 7 дни в седмицата без никакви грижи.Продукта е абсолютно нова страница в света на суплиментите, летвата е вдигната много ...
Ментален момент - 10/10
Тук чак се усъмних, че има нещо добавено без да е описано на етикета :) Увереноста ми се вдигна до непознати стойности, цялата ми настройка за това кое упражнение ми е трудно и трябва да слагам по-леко се преобърна на 180. Еуфория ме съпровождаше абсолютно на всяка тренировка и ме държеше часове след това.Поставих лични рекорди, без да съм си ги поставял за цел.
Странични ефекти - 10/10
Никакви
Никакво напрежение в стомаха,бъбреците или черния дроб
Мускулен разтеж - 10/10
Качих чисти 5 кг
Цена - 8/10
Формулата е от най-високо качество със доста скъпи съставки
Цялостна оценка - 10/10
Абсолютен шедьовър на лабораториите за суплименти.Пробвах Purple wraath и Volumaize, ИнтрАболик ги превъзхожда по всички параграфи.Според мен, в комбинация с качествен креатин и завишена дозировка си е абсолютен аналог на Анаконда.
Темата беше редактирана от emzo на 28.02.10 20:05.
28.02.10
18:53
Nice!
Като добавки само IntrAbolic ли използва през периода, в който си качил тези 5 кг. И за какъв период от време ги качи.
28.02.10
19:06
При мен Athletic Edge IntrAbolic + Genomyx Slin-Sane даде 8 кг чиста мускулна маса за 60 дни :)
@karlo - относно възстановяването - мускулна треска ... какво беше това?? :coolsmirk:
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 28.02.10 19:07.
Мускулна треска, хахах верно, че имаше такова явление
еми пропуснах да отбележа, да , ами тя просто не се получава когато си на ИнтрАболик.
да поясня за качването преди някой да му се стори фантастично:
5-те килограма които качих не са нови, възстанових си загубени килограми следствие на раждането на сина ми, НО разликата е огромна в цялостната форма и визия, подкожните ми мазнини никога не са били толкова малко, мускулите ми имат съвсем друга форма, бицепса ми почва да образува връх (който си мислех, че съм обречен да нямам), талията ми никога не е била толкова малка ... изобщо тея 87 кг нямат грам нищо общо с 87-те миналата зима.В най-добрата форма съм от както се мъча по тея зали, за лятото вече съм решил как да комбинирам ИнтрАболик с още някои екстри и завинаги си избивам стероидите от главата (признавам си, много близко съм бил да взема ) ...
@момчето дето пита какво друго съм пил в периода - в началото доизпих малко бцаа и глутамин на Primaforce ,пълен боклук никога няма да се излъжа по тея нискокачествени насипни боклуци ;)
Протеин след тренировка не съм пил ,може би 2-3 пъти най-много, когато съм бил в залата която предлагат.
Няколко пъти пробвах да смеся Интраболик с Cellmass и синергизма веднага се усети, следващия път ще комбинирам с нещо креатиново от сорта.
:lol:
Магьосници сте, двамата със Сашо !
Чисти килограми :lol: с по 1 опаковка :lol:
p.s. не отричам продукта, но само заради “чистите” кг. - казвам едно голямо НЕ на ревюто !
p.s.s. направо fairy tail
Мнението беше редактирано от emzo на 28.02.10 20:05.
28.02.10
20:11
p.s. не отричам продукта, но само заради “чистите” кг. - казвам едно голямо НЕ на ревюто !
Това е нещото, което най-трудно ще възприема - 40 дни - 5 kg чиста мускулатура...
Без капка намерение да оспорвам качеството на IntrAbolic мисля, че той не е единствен “виновник” за този ефект (ако приемем, че това наистина са само и единствено мускули). Твърде кратък период ми се вижда, освен това... Разбира се - нямам пълен и подробен поглед върху режима по време на приема на IntrAbolic.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 28.02.10 20:25.
Поздравления за ревюто въпреки че е малко емоционално :)
Знам че продукта е супер , но ми е чудно как доста хора казват за невероятно напомпване, по-силно от азотните буустери.
Та чудя се на какво се дължи, няма го типичния NO комплекс.....
Мнението беше редактирано от target на 28.02.10 20:37.
28.02.10
20:34
И на мен това ми е чудно, малко аргининче само, което разбира се присъства и в бустерите, но заедно с ред други неща =)
:lol:
Магьосници сте, двамата със Сашо !
Чисти са и както поясних особенно качествени, не съм пил креатини, че да съм издул с вода .
И какво му е магьсническото, да си възстановя собственото тегло :) Аз това така или иначе и само с храна щях да го постигна, но сигурно чак до към края на пролетта .Чиста мускулна маса, брей как звучи само, ццц , тука има бати хората, свалят-качват,зареждат-разреждат,филососфтват,калкулират и накрая на снимката трагедия, е има и други хора дето не се мерят с калипер, не си изчисляват ‘’въглените’’ и са много по-добре ;) Е какво да направя, че сте ощетени от природата бе маняци ...
Напомпването от екстра леуцин, го забелязах още при яките дози Анаболик БЦАА -30-40 гр ,при ИнтрАболик нещата станаха още по-сериозни с пептидите и останалите екстри, не знам каква е причината продукта да действа толкова силно, но аз лично си го обеснявам, че фирмата е заложила на супер качествени суровини и синергизма между тях.
Най-пресния ми експеримент , пих бцаа-то на Primaforce в конски дози ,увеличавах на всяка тренировка и ефект нямаше абсолютно никакъв, е значи има разлика от суровината на фирма А и фирма Б.
Бета аланин също съм пил европейски някакъв, забравих марката, еми пълен ташак си беше, за какво си говорим ...
Мнението беше редактирано от karlo на 28.02.10 21:43.
Offtopic: Това BCAA на Primaforce как го пиеше? Направо е отвратително на вкус. Аз в момента добавям 10 грама към доза протеин Sciavation и пак едва го пия. Нямам търпение да го свършвам и да опитам прословутия IntrAbolic.
Аз избих едвам едвам я кутия от 500 грама бца :D Слагах по малко степче за вкус и ставаше
Продукта си заслужава ,но има ли значение възрастта или може да го приема всеки трениращ.
13.03.10
16:26
ползвам продукта. АБСОЛЮТНО всичко, е вярно, не е само реклама.В Момента съм на 60-80гр карбс,протеин и интраболик. Силата ми расте яко.Напомпването е зверско, за първи път си виждам вени и фибри на гърдите. Възстановяването.. ъ ъ какво беше мускулната треска :D ?
10/10 бих му дал на продукта, превърна се в един от любимите ми суплементи. Мерси за вниманието!
Мнението беше редактирано от JAUN на 13.03.10 16:28.
13.03.10
18:45
С други думи е много подходящ по време на чистене, тъй като и аз съм на толкова въгл. дневно.
Според вас трябва ли да почивам след една изпита кутия или да си почвам следващата....?
01.04.11
11:57
Не се почива, една от основните съставки в Intrabolic - бета аланина, действа точно чрез натрупване в организма и е добре да се приема 2-3 месеца за максимален ефект.
Вече и аз започвам да се чудя как ги качвате тия 5-10кг чиста мускулна маса за месеци :D:D Чета в чуждестранните форуми, ама нищо подобно не срещам. С това темпо в БГ трябва всички да станем мистър олимпия :D:D
Мнението беше редактирано от Radi_boy_ на 02.04.11 12:05.
Е не виждащ ли , че продукта напомпва ? Даже този компонент е оценен с 11 от 10 , явно това е най-впечатляващия ефект на интраболика ;)
02.04.11
19:54
Да така си е,продукта направо е неземен.Още от първата доза ти идва агресията и направо кривиш железата.Почваш да гледаш лошо и става много страшно!Всички тия тестостерони,анаболи андрогени метани пропан бутани и секви подобни не могат да се сравнят с Intrabolic!Тва е истината МОМЧЕТА!!Ама за да действа както трябва си трябва яко жулене - по 1 опаковка на ден и ще станете анаболни горили.
Мнението беше редактирано от -=REFLEX=- на 02.04.11 19:55.
Има ли откъде да си взема мостричка? Гледах сайтовете, ама не можах да намеря. Може и толкова да съм гледал де, няма да се учудя.
Гласувах с не, звучи точно като спонсориран лог, твърде натъкмено и нереално. Пред лаиците може и да минава, ама като се замисля това може би е основната цел на това ревю. Още повече, че си спомням едно друго подобно ревю, в което този karlo беше кьорташак на главния герой и събитията разказани в него пак бяха подобни футуризми.
04.04.11
23:04
Хората са готови да напишат какво ли не за някоя отстъпчица очевидно. Отказал се от стероидите...
05.04.11
00:13
Хората са готови да напишат какво ли не за някоя отстъпчица очевидно. Отказал се от стероидите...
Не знам дали визираш мен,ама много ясно че се е*авам :D Как си го представяш от едни аминокиселини и малко бета аланин да стане нещо?”по 1 опаковка на ден” звучи ли ти нормално :D ? Хаха,просто ми стана супер смешно на тия дето разправят,че са качили х чисти килограми и се опитах да пусна малко майтапчииски (саркастичен) коментар ама явно не се е получилo (blush)
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 05.04.11 11:09.
05.04.11
14:57
В най-добрата форма съм от както се мъча по тея зали, за лятото вече съм решил как да комбинирам ИнтрАболик с още някои екстри и завинаги си избивам стероидите от главата
Тази част от глупостите, изписани от автора, имах предвид. Естествено, че е повече от ясно, че коментарът ти е саркастичен.
06.04.11
10:11
А на колко години мога да започна прием на интраболик?
06.04.11
12:06
Изпито количество - Около 35 дози
Вкус - Wild Berry Punch - 10/10 !
Страхотен вкус.
Разтворимост -9/10 !
Тук не давам 10-тка , защото трябва да се шейква поне 2 минути за да се махнат всички бучки.
Сила - 3/10 !
Прилив на сила, аз не усетих. Има някакво леко мръдване в килограмите на лежанката, но го отдавам на това, че тренирам по програмата 5х5 за сила. Мръдването е от порядъка на 2.5- 5 кг
Напомпване - 5/10 !
Има някакво напомпване, но не е нещо особено. Спада след 1 час ....
Издържливост -5/10
Сякаш имам нужда от по малка почивка между упражненията.
Възстановяване - 1/10
Ето тук вече съм изумен от резултатът (в лошия смисъл) . Какво било мускулна треска? Забравили сте какво е това? - Явно пиете съвсем различен продукт от моя. Аз си имам зверските мускулни трески. Не усещам абсолютно никакво възстановяване.
Странични ефекти - 10/10
Никакви. Освен повишено потене.
Мускулен растеж - 2/10
Не съм качил никакви килограми
Цена - 0/10
Цената от 95-лв за България е - ЗЛЕ.
Цялостна оценка - 3.5/10
Написах много набързо, моето мнение за продуктът във вид на скалъпено малко ревю. За шаблон използвах оригиналното ревю, на колегата по горе. Искрено се забавлявах докато трия научната му фантастика. Сигурно и след цикъл с тестостерон, стромба и метан не би написал толкова вдъхновено ревю.
Мнението беше редактирано от Zombi Bombi на 06.04.11 12:10.
06.04.11
14:58
Ще е най-удачно автора да качи снимки както казаха по-горе преди и по-време на приема на този продукт.
П.П. Доколкото знам Карло “европейските боклуци” минават през доста по-строг контрол за качество от америкаснките чудесии. ;)
06.04.11
15:18
@RazIeL Fix
Просто няма как да гледа човек сериозно на написаното. Изглеждаш ми доста начинаещ, защото мислиш, че един единствен продукт е възможно да ти даде достатъчно възстановяване при програма като 5х5. За храненето въобще няма да си правя труда и да питам..
Това просто е РАБОТЕЩ продукт и единствено някой, който няма реалистични очаквания от добавките може да даде негативно мнение. И под работещ продукт говоря, че работи при ВСЕКИ, просто защото съставките не са неща, които е възможно да работят при един, а при друг - не.
Айде сега пък изкарайте продукта боклук , за това че някои го е възхвалил прекалено емоционално.
За колегата по-горе със ” зверските мускулни трески и никаквото възстановяване” бих му казал , че явно действието от продукта му е последния дерт , това че или не спиш достатъчно , или пък не се храниш , не значи че продукта е скапан.
Аз лично бях доволен от Интраболика , имаше си разлика във възстановяването с него и без него . Та които очаква чудеса от малко хидролизиран протеин + бцаа+ бета аланин си е негов проблем.
Ако съдим по хората, които са качили между 5 и 10кг ЧИСТА мускулна маса за 35 дни, тогава продукта прави чудеса!
Не знам последните два поста какво искат да кажат, но ние говорим по повод самото ревю и един пост, който го подкрепя (с 8-те кг чиста мускулна маса). Извинявайте, ама всички знаем (и се надявам да не е само от форумни мнения, а от опит), че такива магически добавки - НЯМА. Емоционалното си е едно на ръка, ама резултатите са съвсем друго. Аз лично предлагам вече да се слагат и снимки към всяко ревю, сами да се убедим в резултата, а не само да четем “скрити реклами”, които предизвикват смях в повечето от нас.
Определено вече съм спрял да чета форума, че се появиха толкова нови хора, които са изчели всяка тема в нета, било то глупост или истина, и се опитват да дават съвети и мнения към други такива, а няма нищо на базата на собствен опит. Като гледам хората дори си нямат представа какво е това нещо като 5кг чиста мускулна маса отгоре. :)
Мнението беше редактирано от Radi_boy_ на 06.04.11 17:26.
06.04.11
17:32
Та които очаква чудеса от малко хидролизиран протеин + бцаа+ бета аланин си е негов проблем.
Аз бих попитал какво изобщо очаквате от състава на тоя продукт?
Гласувах с НЕ - ревюто е такъв комерс, че за малко да хвана разстройство! Автора направо да беше написал “Обещаха ми отстъпки и за това го хваля та чак на мен ми е неудобно от глупостите, които пиша”.
Пропуснато е в ревюто, че въпросния продукт пере, чисти, готви, прави св...и, спазва диета вместо вас и с негова помощ е спечелил таз годишния мр.О.
Егати рекламната боза и звучи като реклама на WS teleshop.
Айде летните метайте се на това, че гледайте какви работи прави.
Страно е, че най-голямото мрънкало във форума по отношение на добавките и вечно недоволния юзер, пуска ревю, че създателите на продукта са чак се подмокрили, като са го видяли, почти са го включили в рекламната си кампания /но в крайна сметка шефа на маркетинговия отдел ги е убедил, че дори Американец няма да повярва на подобна глупост, та тази част на рекламата да остане за летния сезон в България/, търговците за трети път свършват в движение направо в гащите и двама трима дистрибутори буквално се осират от кеф /щото вече не могат да свършват - дошло им е в повече/.
Имам едно въпросче - до кога ще взимате всички тук за олигофрени бе?
Абе не е толкова зле... Горе-долу като за трийсетина лева! Сега го чакам да стане там някъде и пак си го вземам (rock)
Мнението беше редактирано от x_3_mar на 06.04.11 20:40.
Ако съдим по хората, които са качили между 5 и 10кг ЧИСТА мускулна маса за 35 дни, тогава продукта прави чудеса!
Не знам последните два поста какво искат да кажат, но ние говорим по повод самото ревю и един пост, който го подкрепя (с 8-те кг чиста мускулна маса). Извинявайте, ама всички знаем (и се надявам да не е само от форумни мнения, а от опит), че такива магически добавки - НЯМА. Емоционалното си е едно на ръка, ама резултатите са съвсем друго. Аз лично предлагам вече да се слагат и снимки към всяко ревю, сами да се убедим в резултата, а не само да четем “скрити реклами”, които предизвикват смях в повечето от нас.
Определено вече съм спрял да чета форума, че се появиха толкова нови хора, които са изчели всяка тема в нета, било то глупост или истина, и се опитват да дават съвети и мнения към други такива, а няма нищо на базата на собствен опит. Като гледам хората дори си нямат представа какво е това нещо като 5кг чиста мускулна маса отгоре. :)
Нека кажем в прав текст кой е човека качил 8кг чиста мускулна маса с помоща на добавката, а именно, че това е вносителя на въпросния продукт Г-н Александър Маринов ;) Това по груби сметки прави 48 кг чиста мускулна маса за една година а след десетина годинки ще гоните тегло от половин тон(чисти),а в съчетание с протеините на scitec ефекта се засилва неимоверно и можете да съкратите този срок с около 20%.
А не забелязахте ли,откакто се махна разделът за дистрибутори,как всичките се изпокриха и няма и 1 мнение от тях :D Преди на всяка тема,в която присъства продукт,който продават се избиваха да пишат,хвалят и агитират.
06.04.11
22:51
10/10, 10/10 и 11/10 oO След лятото го мятам.. отдавна му се надъхвам :)
06.04.11
22:56
10/10, 10/10 и 11/10 oO След лятото го мятам.. отдавна му се надъхвам :)
Пф, след лятото няма никакъв смисъл. Сега му е времето :D
Явно това е някакъв вид супер - продукт, който за съжаление аз все още не съм ползвал.
За изминалите два месеца (Февруари – Март) направих цикъл за маса с акцент, върху раменете. Успях да повиша теглото си от 94 на 98 кг. с леко омазняване. Според субективните ми предположения от тези четири килограма около 1,5 - 2 кг. е мускул, 1 – 1,5 кг. е вода/гликоген и около 1 кг. сланина.
Освен нещата, които обичайно приемам като: Platinum HydroWhey, Universal BCAA 2000, Universal Glutamine, Universal Amino 2700, Now Adam, Now Ultra Omega, Now Coenzyme Q10, Now Green Tea Extract, гинко билоба, Деноксинал, Вердин, през този период използвах и следните добавки:
• Хормонно-модулиращи – Mass FX (3 опаковки) + Hard FX (2 опаковки) + HGHup (2 опаковки);
• Креатин алфа-кетоглутарат, креатин монохидрат (след тренировка), Carnobolic (6 опаковки – действа подобно на бета-аланина).
Смея да твърдя, че диетата и тренировките ми отговаряха на поставената цел.
В момента съм на 40 год. и тренирам от началото на 1988 (ако си спомням правилно). Максималното тегло, до което съм достигал е 106 кг. (далеч не чисти).
От години взимам „стандартните” добавки, като протеин, аминокиселини, креатин, витамини, рибено масло и т.н.
Тестостеронови стимулатори пробвах за пръв път когато станах на 35 (ZMA, след това Трибестан), а от 2 години приемам т. нар. “хардкор” добавки.
Преди няколко години ползвах веднъж DHEA (стария Methyl 1-D, който е DHEA + ATD). В средата на 90-те години 3 пъти съм ползвал (предпазливо и с внимание) и по-големите братовчеди на DHEA.
Не мога да се сетя обаче за период, в който съм качил 5 кг. „ЧИСТА” мускулна маса за период от 40 дни, а и не мога да се сетя и за някой, когото познавам да го е правил.
Ето защо подобни „суперлативи” ме карат да се съмнявам в такива невероятни ефекти, което разбира се не означава, че продукта не действа.
Ако един човек реагира толкова добре на продукт като IntrAbolic, то с още малко добавки ще е готов за Олимпия.
P.S. Понеже стана дума и за Slin-Sane, от него всъщност останах доволен. Правеше точно това, за което си го бях купил: да усвои по-добре увеличените комплексни въглехидрати, които приемах на закуска. Когато го приемах, чувствах по-добро напомпване.
Ама толкова безинтересен е станал този форум, нямам никакво желание да минавам от тук.
Какво можем да си кажем повече, всичко е ясно на всички, добавките са ненужно набиване на пари, яжте качествена храна, пийте много вода и тренирайте разнообразно :)
Скандалните 5 кг от ревюто мога да ги качвам и свалям когато си поискам, със или без препарати, говорете си колкото искате, всеки намира начини да си постига целите. Един или пет кг в случая няма значение, ИнтрАболик е уникално сполучлив продукт, а аз съм пробвал доста. Изобщо слабо ме засяга колко чиста е ‘’ чистата мускулна маса’’ , спорта и здравословния начин на живот са ми страст, обогатявам се с информация абсолютно всеки ден, експериментирам и анализирам.Точно по тая причина няма да виждате повече дразнещите ми и платени постове в този спрял форум.