28.02.10
19:28
Ето кога и как започна всичко!
Никога не съм била слабичка! Пухкавите форми винаги са били мой верен спътник, въпреки ежедневните тренировки, мъчителните спортни лагери и размахваните треньорски пръсти :-) Ген? Може би... НО, обичам и да си похапвам :-)
И така, когато следвах (2001-2005 г.) при ръст 173 см. поддържах тегло 69-71 кг. ЧУДО! :-) Харесвах се!
Завърших университет, седнах на бюро :-( И така, ден след ден - хоп! 83 кг. И не спрях до тук - януари-февруари 2007 година качих още 8 кг. за има-няма 2 месеца, беше тежък период. Когато дойде момента, в който за да се кача до 2 ет. взимах асансьор си казах “Стига!” И наистина спрях - за 5 месеца свалих 21 кг. и от 90 се озовах отново на любимите 69 :-)
И пак тръгнах нагоре - бавно, но славно! :-)
И така когато забременях зимата на 2008 г. кантарчето показваше 84 кг. Сега, когато моето слънчице е на 6 месеца кантара вече КРЕЩИ 90 кг!!!!
Какво хапвам? ВСИЧКО и ПО МНОГО:-))) И си имам оправдание, което пробутвам на себе си и околните много убедително - кърмя!
Закуска: кисело мляко с овесени трици и кафява захар (евентуално банан) + 2-3 филийки ПЪЛНОЗЪРНЕСТ хляб/ВИТА с кашкавал или каквото ми падне
Обяд: ако съм сготвила, ям с хляб, често си позволявам пица... или ако съвсем няма манджичка - пак филийки... мммм :-)))
Вечеря: Абсолютно пиршество :-) Когато ме загризе съвестта обаче ям пилешки филенца на скара и салата :-)
Общо взето... като за кърмачка е ОК, ще си кажете. Но тук идва кулминацията :-)
Сещате ли се, има една реклама на TWIX - “Бисквитка!” “Карамел!” “ШОКОЛАААД!” :-)))) Е, ако мога да изям целия шоколад на света ще бъда най-щастливия човек :-) Мога да не сложа никаква храна в устата си цял ден, но сладко мога да ям винаги и на всякъде, за мен то е животоопределящо :-)
И понеже стана много дълго:
Обощавам с две думи - гладна съм! ям много, ям сладко, от време на време ме досрамява и се опитвам да изчистя съвестта си с някоя друга пилешка кълка :-)
От 2 седмици ходя 3 пъти седмично на фитнес... чувствам се страхотно! :-)
Промяна в хранителния режим - цъ :-)