01.03.10
10:06
Значи , понеже тренирам бокс , фитнес и понякога играя футбол , прасците ми просто не издържат на това издевателство и отичат под формата на разширени кръвоносни съдове и синкаво-червеникави петна .... моля да ме посъветвате какво да правя/мажа/упражнявам . Благодаря предварително!
Това твое състояние се дължи на прекалено динамичния ти живот и спортовете,с които се занимаваш.Това,което виждаш- разширените вени и петната се нарича тромбофлебит.Предлагам ти следното изпитано решение- 2 пъти дневно по 1 таблетка Детралекс,3 пъти дневно по 2 таблетки Рутаскорбин и за мазане Лиотон 1000.Гарантирам ти,че до 2 седмици ще имаш видимо подобрение.
@Bezkompromisen,
Според мен трябваше да го пратиш на лекар, а не да му пишеш рецепти по интернет....как го диагностицира само от два реда написан текст, не зная. Поне снимка да беше поискал...:lol:
@inis9,
Първо да отбележа-не съм лекар,но съм фармацевт така че бих казал,че не съм по-малко запознат от един лекар със симптомите и признаците на тромбофлебита.В аптеката днешно време идват не един или двама с тромбофлебит и съм запознат с гледката.Ако иска нека да отиде на лекар,но съм почти на 100 % сигурен,че ще му кажат същото,което и аз.Тромбофлебита е често срещано при активно спортуващите хора,а и не само при тях.Понеже не желая да влизам в повече спорове спирам дотук засега.
Обръщам се към човека,който написа темата- ако решиш отиди на лекар-ако решиш послушай моя съвет и това,което написах в предишния си пост към темата,но бих желал независимо от това на кой вариант ще се спреш да оповестиш резултатите от изследванията и лечението ти.