01.03.10
18:35
Преди 3ч. и 30мин. отидох в банката,от която съм си извадил дебитната карта.Депозирах известна сума,но тя все още не е стигнала до картата.Имате ли представа,къде може да е проблема....
Темата беше редактирана от Стефан Симеонов на 02.03.10 17:21.
Много бързаш според мен. Изчакай до утре.
Обикновено до два-три часа са преведни, но зависи и от банката де.
01.03.10
19:47
EDIT : Благодарности на D3BEP
Мнението беше редактирано от Георги Асенов на 01.03.10 20:13.
01.03.10
20:09
Хм, не очаквах да видя такава тема тука.
Принципът е следният.
Внасяш пари в банката.
Банката внася искане в картовата система - например БОРИКА предполагам в твоят случай.
Борика има определени часове в които обработва транзакции.
Например в 8, 11, 14, 17…. Не е постоянно.
Като ти дойде часа ги внася.
Като те глдам, може и да си ги изпуснал днес.
Проблемът не е в банката. Която и да е банка, обработката ти е на борика, а борика си има часове. Всички, освен ОББ са на БОРИКА ,а ОББ е по - зле.
По принцип затова дебитните карти са най - умрялата услуга и са достъпни за всеки без ниаккви изисквания. Щото са скъпи, па не струват...
Иначе аз съм клиент на Булбанк и съм много доволен. Имам и акции, и кредитни карти, и дебитни....
В твоят случай ,чакай до утре и ако другият път ти е спешно, внасяй по - рано, не точно преди края на работното време. Внесъл си в 5 и 20 часа. Поне на служителката благодари ли? Работното време на банката с клиенти е до 5.
ПП. И по принцип не вярвам да ти отнема по - малко време да питаш за това във форума/
Обръщаш картата. Отзаде има национален телефон, много евтин. Специално за Булбанк.
Обаждаш се и питаш докъде са парите .Най вероятният отговор вече ти го казах - подадени са към борика, ама тука не е мястото нито за тея уточнения, нито за реклама и “реклама” на банки.
Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 01.03.10 20:11.
Като гледам часа на темата, отишъл си в края на работния ден.
Ако утре още нямаш пари в картата, тогава може да се притесняваш :)
01.03.10
20:13
Хм, не очаквах да видя такава тема тука.
Принципът е следният.
Внасяш пари в банката.
Банката внася искане в картовата система - например БОРИКА предполагам в твоят случай.
Борика има определени часове в които обработва транзакции.
Например в 8, 11, 14, 17…. Не е постоянно.
Като ти дойде часа ги внася.Като те глдам, може и да си ги изпуснал днес.
Проблемът не е в банката. Която и да е банка, обработката ти е на борика, а борика си има часове. Всички, освен ОББ са на БОРИКА ,а ОББ е по - зле.
По принцип затова дебитните карти са най - умрялата услуга и са достъпни за всеки без ниаккви изисквания. Щото са скъпи, па не струват...Иначе аз съм клиент на Булбанк и съм много доволен. Имам и акции, и кредитни карти, и дебитни....
В твоят случай ,чакай до утре и ако другият път ти е спешно, внасяй по - рано, не точно преди края на работното време. Внесъл си в 5 и 20 часа. Поне на служителката благодари ли? Работното време на банката с клиенти е до 5.
ПП. И по принцип не вярвам да ти отнема по - малко време да питаш за това във форума/
Обръщаш картата. Отзаде има национален телефон, много евтин. Специално за Булбанк.
Обаждаш се и питаш докъде са парите .Най вероятният отговор вече ти го казах - подадени са към борика, ама тука не е мястото нито за тея уточнения, нито за реклама и “реклама” на банки.
Точно заради такива отговири пуснах темата тук.Благодаря ти !
01.03.10
20:28
Ок, няма проблем. Чакам до утре да пишеш какво е станало, и затварям.
02.03.10
17:21
Премам че всичко е наред вече и заключвам.
Бтв ако вместо да теглиш пари от дебитната карта на булбанк директно плащаш на пос - терминали, има награди. Вяка седмица, мисля че тоя и другия месец. Парични и екскурзии, а за кредитните карти и връщат 1% от сумата.
Поздрави!