Добре ли е на тази възраст да се взимат анаболи....

Темата е заключена.

01.03.10
21:32

Здравейте....Искам да ви попитам някои неща. Така значи занимавам се със фитнес от  1година и половина на 17год. 186см. 86кг и основната ми цел е орелефяване .Замислял съм се дали да почна да взимам хапове но съм се отказвал защото приятели познати са ми казвали че още съм малък.. Та въпросът ми е дали ще е добре да направя няколко цикъла или още ми е рано и дали ако почна да взимам хапове след като ги спря ще има  странични ефекти и това което съм качил ше спаднели..... Благодаря предварително.............

Темата беше редактирана от Петко К на 01.03.10 21:36.

01.03.10
21:36

Да, малък си и на години и на стаж, да има странични ефекти, и да, ще спаднеш, щото си нямаш и понятие как да задържиш каченото.
В този форум не се обсъждат стероиди.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1