02.03.10
11:42
Universal Gein fast 3100 , Universal Ultra mass 4500 i Muscle Juice ... ако пък ли не..препоръчаите нещо добро за качване на обща маса..
Темата беше редактирана от eAGLeT на 02.03.10 11:44.
04.03.10
22:28
е някои не е ли зимал нещо бе егати уж бб-тиим ..никви мнения..или няма човек които ги е пил тези неща..а иначе коментар - каквото и да вземеш няма да сгрешиш...се някои трябва да е пробвал да знае как деистват...
От тея които си дал Universal Ultra mass 4500 е добър, но погледни real gains universal или CytoSport Cyto Gainer
05.03.10
11:38
Гледай да е с комбиниран протеин + комплексни (малтодекстрин) или високомолекулярни/нискогликемични въглехидрати (палатиноза, трехалоза). Допълнителен бонус са храносмилателни ензими, средноверижни триглицериди, есенциални мазнини, витамини.
Всъщност това, което трябва да избягваш е да има много захари (прости въглехидрати) и протеина да е само суроватъчен.
06.03.10
00:23
CytoSport Cyto Gainer е 140 лв 2 кг ... незнам колко е хубав но ми се струват вече малко в повечко парите.. Real gain , Mega mass 3000 ... 4500( и тои не е от наи евтините) но явно насоката е към Унивесалл...
мерси за съвета но все пак щом разбираш толкова.. препоръчаи нещо което примерно си пробвал или съобразно с тези твои изисквания да деистваа..:)
Мнението беше редактирано от eAGLeT на 06.03.10 00:28.
06.03.10
02:19
казано от eAGLeT на 06.03.10, 00:23:
CytoSport Cyto Gainer е 140 лв 2 кг ... незнам колко е хубав но ми се струват вече малко в повечко парите.. Real gain , Mega mass 3000 ... 4500( и тои не е от наи евтините) но явно насоката е към Унивесалл...
мерси за съвета но все пак щом разбираш толкова.. препоръчаи нещо което примерно си пробвал или съобразно с тези твои изисквания да деистваа..:)
Защо просто не наблегнеш на белтъците, вместо на въглехидрати. Дори да си ектоморф, ако наблегнеш на белтъците, ще качиш, но ще качваш чисто. К’ва е тая мания да сте мазни.. не я разбирам нещо :)
За протеин бих ти препоръчал ASN American Whey или Scivation Whey :)
Мнението беше редактирано от Ivan Petkov на 06.03.10 02:21.
казано от eAGLeT на 06.03.10, 00:23:
Ами хубаво е да кажеш с какъв бюджет разполагаш, то по принцип ако очакваш гейнер да ти излезе тънко ... няма да стане. Ако си забелязал в кутия от 5кг обикновенно има от 15-30 дози като се пие по 1 или повече на ден в зависимост от калориините нужди. Гледай колко калории ти дава и от какви източници, ако ти хареса взимай. Real Gains имам познати във фитнеса които са страшно доволни! Това че са скъпи - да, но има защо. Бих ти препоръчал също Dymatize high protein mega gainer бях забравил за него
06.03.10
13:15
ми с много бърз метаболизъм съм...трудно качвам..трябва или да ми е лошо от ядене или незнам ьахьха...даже спрях цигарите от 2 седмици.. и по4нах да тренирам..тренирал съм с прекусвания .. и сега искам за 3 месеца да кача едни 8-10 килограма..протеин няма да си взимам няма смисъл ..ако се стремя да качвам чиста мускулна маса ши стане до другата година :) .. значи за сега няколко добри отзиви за Real Gain Universal , Mega mass 3000 тези другите дето ми ги казахте за сефте ги чувам...
06.03.10
22:55
всъщност 5 килограма са 100 лева.. защо ми препоръчвате толкова този геинер пред универсал.. или сте много доволни от него? а и пише че този геинер е главно и да не се покачва телесна мазнина..попринцип не целя да качвам чак чисто щото наистина 8 кила ще ги качвам до края на лятото хаха :)
Мнението беше редактирано от eAGLeT на 06.03.10 22:59.
11.03.10
21:19
Лично аз останах много доволен от Muscle Juice,но не ти го препоръчвам ако не разполагаш с пари.Струва 45 лева 2.300гр. и ми стигна за по малко от 25 дена като пиех по 2-3 дози на ден,но все пак за този период от време ефекта беше 5 кила,така че с една дума страхотен е!