02.03.10
13:34
здравейте искам да ви питам какав крем да си зема да се мажа да ми скрие разтегнатата кожа
за съжаление крем няма да помогне за скриване, ако тренираш и се храниш правилно в течение на времето ще забележиш как се стяга, но имай в предвид че отнема доста време не е нещо, което ще забележиш след месец или два.
просто ако имаш възможност си намери някое тоалетно мляко с високо съдържание на витамин Е и алое вера.
еми тои ми се е получило на подмишниците тои е неще текова като червено седи тека
въобще да не ти пука, просто от теб се изисква постоянство, на собсвен гръб съм го изпитал и просто свикни с идеята че отнема време, аз свалих рязко много килограми и кожата в областа на корема, гърдите и т.н. увисна но смело мога да заявя, че за 2 години и нещо успях максимално да се преборя с това.
Пожелавам ти успех и не се отказвай - хубавите неща бавно стават !!!!!!
Стрии,още са червени и можеш да ги заличиш,побързай и отиди в някоя аптека и попитай за някой крем против стрии и по бързо докато не са станали светли!
Въобще не разбирам заглавието на темата! Какво е това разтЕгане?!Това дума от българския език ли е? Хм, да не би в мен да е проблема...
22.04.10
05:47
Едва ли ще стане с крем. Ползвал съм регенериращ крем от плацента, правен специално за мен, без видим резултат. По-рано в литературата стриите ги свързваха с нивата на кортизола, защото и при синдрома на Иценко-Cushing се получават, но така и не се намери ефективно лечение. Може би заличаване с лазер засега е най-успешното.
Ако си склонен към образуване на стрии по-добре свиквай ,борбата с тях е загубена кауза....или трябва да се задоволиш с по-скромни резултати в този спорт,т.е. да не променяш много тегло(поне не в посока нагоре) и размери.Използвай недостатъците да работят за теб,направи красиво тяло,за да си сигурен,че това е нещото което гледат хората като се съблечеш на плажа,а не стриите. :-)
Ммм на мен са ми се появили стрии,но сега искам доста бързо да отлсбна,мога ли да предотвратя нови стрии?
Ммм на мен са ми се появили стрии,но сега искам доста бързо да отлсбна,мога ли да предотвратя нови стрии?
Разбира се,когато няма разтягане на кожата няма и стрии. :)
28.04.10
23:53
Стрии се получават и при отслабване. При синдрома на Иценко-Cushing има изразено високо ниво на кортизола, т.е. катаболизъм, а при него стриите са “активни”. Според един познат микробиолог, ако се приемат повече белтъчини би могло да са по-бледи. Най-добре се консултирай с кожен лекар, но си представям какво ще ти каже.