разтегане на кожата

02.03.10
13:34

здравейте искам да ви питам какав крем да си зема да се мажа да ми скрие  разтегнатата кожа

02.03.10
14:09

за съжаление крем няма да помогне за скриване, ако тренираш и се храниш правилно в течение на времето ще забележиш как се стяга, но имай в предвид че отнема доста време не е нещо, което ще забележиш след месец или два.
просто ако имаш възможност си намери някое тоалетно мляко с високо съдържание на витамин Е и алое вера.

02.03.10
14:41

еми тои ми се е получило на подмишниците тои е неще текова като червено седи тека

02.03.10
15:56

въобще да не ти пука, просто от теб се изисква постоянство, на собсвен гръб съм го изпитал и просто свикни с идеята че отнема време, аз свалих рязко много килограми и кожата в областа на корема, гърдите и т.н. увисна но смело мога да заявя, че за 2 години и нещо успях максимално да се преборя с това.
Пожелавам ти успех и не се отказвай - хубавите неща бавно стават !!!!!!

17.04.10
23:32

Стрии,още са червени и можеш да ги заличиш,побързай и отиди в някоя аптека и попитай за някой крем против стрии и по бързо докато не са станали светли!

21.04.10
11:09

Въобще не разбирам заглавието на темата! Какво е това разтЕгане?!Това дума от българския език ли е? Хм, да не би в мен да е проблема...

KY

22.04.10
05:47

Едва ли ще стане с крем. Ползвал съм регенериращ крем от плацента, правен специално за мен, без видим резултат. По-рано в литературата стриите ги свързваха с нивата на кортизола, защото и при синдрома на Иценко-Cushing се получават, но така и не се намери ефективно лечение. Може би заличаване с лазер засега е най-успешното.

22.04.10
14:10

Ако си склонен към образуване на стрии по-добре свиквай ,борбата с тях е загубена кауза....или трябва да се задоволиш с по-скромни резултати в този спорт,т.е. да не променяш много тегло(поне не в посока нагоре) и размери.Използвай недостатъците да работят за теб,направи красиво тяло,за да си сигурен,че това е нещото което гледат хората като се съблечеш на плажа,а не стриите. :-)

27.04.10
16:06

Ммм на мен са ми се появили стрии,но сега искам доста бързо да отлсбна,мога ли да предотвратя нови стрии?

28.04.10
18:26

казано от rozovka на 27.04.10, 16:06:

Ммм на мен са ми се появили стрии,но сега искам доста бързо да отлсбна,мога ли да предотвратя нови стрии?

Разбира се,когато няма разтягане на кожата няма и стрии. :)

KY

28.04.10
23:53

Стрии се получават и при отслабване. При синдрома на Иценко-Cushing има изразено високо ниво на кортизола, т.е. катаболизъм, а при него стриите са “активни”. Според един познат микробиолог, ако се приемат повече белтъчини би могло да са по-бледи. Най-добре се консултирай с кожен лекар, но си представям какво ще ти каже.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1