Xtend - ревю от Solomon Kane

Прескочи до:

14.04.14
23:09

Извинете въпроса ми може да е малко глупав , но помага ли за отслабване?

15.04.14
01:42

казано от Radomir Kostov на 14.04.14, 23:09:

Извинете въпроса ми може да е малко глупав , но помага ли за отслабване?

Да, при рестриктивна диета. Има няколко проучвания, според които BCAA при калорийна рестрикция повишават метаболизма и ограничават апетита. Ефекта идва от влиянието им върху инсулиновата чувствителност и серотонина в мозъка. Това не се отнася само до този продукт, а за bCAA като цяло.

24.08.14
21:47

И аз съм доволен от Xtend - определено добре ме възстановява след тренировка

01.08.15
15:28

Аз също съм доволен като ефект от екстенда , обаче от скоро се замислям.. пише  че е 0 гр захар , а всички знаем колко силен е вкусът му.
Мисълта ми е , че тези овкусители май не са мн мн окей ? Вие какво мислите ?

15.06.17
16:54

Здравейте,

След кратко проучване и аз се спрях на този продукт. Имам следното питане, нужно ли е да
се пие отделно глутамин или количеството му в 13гр порция, а именно 2,5гр е достатъчно.

Предполагам трябва да се пият поне 2x13гр в тренировъчен ден , т.е 5гр глутамин. Аз чета, че глутамина трябва да е 0,2гр на всеки кг от масата на човека, което при мен отива към 20гр.  Въпросът ми е, глутаминът достатъчен ли е в този продукт за 90кг човек или трябва да се купи отделен препарат?

Благодаря предварително

16.06.17
19:54

казано от Някой Писа на 15.06.17, 16:54:

...
Предполагам трябва да се пият поне 2x13гр в тренировъчен ден , т.е 5гр глутамин. Аз чета, че глутамина трябва да е 0,2гр на всеки кг от масата на човека, което при мен отива към 20гр.  ....

Не знам къде го четеш, но това просто не е вярно. Мнения всякакви - дори Поликин имаше един период в който облъчваше хората, че за да има ефект глутамина трябва да се приема 40 г. (!!!) след тренировка.
Но фактите говорят, че парите за глутамин са пари хвърлени на вятъра. Пълно е с изследвания като това например

Мнението беше редактирано от Solomon Kane на 16.06.17 19:54.

19.06.17
17:23

Благодаря за мнението, Solomon Kane.

Не съм купувал глутамин до сега, но гледах предаване на body constructor с Богомил Йорданов. Та във въпросната серия той и още една батка наредиха глутамина като задължителен за трениращите. Топ 3 на добавките бе:
1.Антиоксиданти/витамини
2. BCAA
3.Глутамин.

19.06.17
17:26

казано от Някой Писа на 19.06.17, 17:23:

Благодаря за мнението, Solomon Kane.

Не съм купувал глутамин до сега, но гледах предаване на body constructor с Богомил Йорданов. Та във въпросната серия той и още една батка наредиха глутамина като задължителен за трениращите. Топ 3 на добавките бе:
1.Антиоксиданти/витамини
2. BCAA
3.Глутамин.

Да им имам топ 3-те (всъщност топ 4, щото витамините могат да са антиоксиданти, но не всички витамини са антиоксиданти и не всички антиоксиданти са витамини). 🙂 Моите пък са креатин, магнезий, рибено масло. Ха сега де - няма и едно съвпадение. 🙂

19.06.17
17:34

Креатин, магнезий, витaмин Д - и при мен няма съвпадение.

Мнението беше редактирано от Splash на 19.06.17 17:47.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1