MELTDOWN, RECREATE, OXY ELITE PRO ... дилема

03.03.10
06:38

мога да си поръчам два от изброените продукти, а дилемата ми е кои да са ... чудя се дали да взема 2 опаковки от единия и да изкарам 2 месеца на него, дали да взема 2 различни продукта и да ги пия един след друг или да взема 2 и да ги пия едновременно (recreate + някой друг). бих желал да чуя мнения и препоръки.

03.03.10
06:54

От USPlabs препоръчват Recreate+OxyELITEpro в един цикъл. ДОкато търсих инфо за ОXy преди да си го поръчам, на много места хората остават супер доволни от комбинацията на 2-та продукта. Най-често взимат 2 oxyELITEpro сутрин, 2 Recreate 6-8 часа по-късно. Така цикъла се увеличавал щото вместо 3 от продукт на ден, взимаш по 2 и караш по дълго време. Имаше и някои които взимаха така - 2 ОЕp+1Recreate сутрин,
1 OEP+2Recreate следобед=По силен но кратък цикъл.

Незнам, поразрови се за инфо. Мога да ти дам 2-дневни впечатления за Оxy-то. Мисля че е идеален за комбинация с друг продукт (стимулант).
ДОбър затоплящ термо ефект, енергизира добре (особенно първите 2-3 часа след приема му).И в сравнение с Lipo6x от който имах доста ускорено сърцебиене, тук този проблем го няма. Все още съм на 1 / 1 сутрин и следобед. От утре почвам 2/1 както е препоръчано.
Аз лично мисля че съм по чусвствителен към такива продукти, но този ми се отразява добре. Днес ще го комбинирам с азотен бустер.

Потърси в нета други ревюта.

А за Meltdown, съм чувал само добри неща но не съм се интересувал по специфично.

ЕД

03.03.10
14:44

Вземи Oxy и Meltdown.

03.03.10
16:52

Които и да вземеш, няма да сбъркаш.

Скачай в комбинация с OEP и Recreate. :)

03.03.10
18:26

Колко ще  ти стува това?

03.03.10
18:49

От къде си ги взимате тези, аз гледам по българските сайтове нещо няма. Винаги мога да се задоволя с Анимал Пака или Файър, но тези ми се виждат по-интересни :)

03.03.10
18:50

Аз съм на Oxy + Xtend и мога да затвърдя думите на Draken.Определено се усеща наличието на продукта, а това дали свалям от него няма как да знам, но свалям :)

03.03.10
20:02

смятам да ги взема от нетришъна и ще ми излязат 190лв заедно с кутии ВС+ЕАА на LG Sciences. Recreate засега отпада (трябва да се пие 60 дни най-малко). засега нещата се очертават с ОЕР и след него MELTDOWN. протеина ще си го взема от тук.
П.С. още не съм направил поръчката, така че приемам още мнения
благодаря за дадените досега

03.03.10
20:33

OEP & Meltdown, като започваш с Оксито.

п.с. и ни дръж в течение :)

03.03.10
20:55

казано от Voltmachine на 03.03.10, 18:49:

От къде си ги взимате тези, аз гледам по българските сайтове нещо няма. Винаги мога да се задоволя с Анимал Пака или Файър, но тези ми се виждат по-интересни :)

Има ги как да ги няма :

www.Fitness1.bg
www.silabg.com

И аз съм си взел Meltdown и OxyElite и искам да питам дали се бърка когато ги пия сутрин с тях също така да си пия и амино киселините,надявам се да не е проблем и аминото да не намалят по някакъв начин действието :) И искам също така да се обърна към emzo,аз мислех да пия първо Meltdown и после OxyE,защото тази година мисля да пробвам да смъкна 15-20 кила и ми се струваше,че ще е по-добре да оставя Оксито за 2ро като по-силен продукт,като евентуално тогава ще са останали по-малко мазнини и по трудни за махане,какво мислиш :)

04.03.10
10:41

Не вярвам Оксито да е по-силен.

04.03.10
10:45

Сега пък се загледах, SNS избиха рибата, даваш 130лв и взимаш 3 опаковки липодрен, 150 дни :lol: за горене на лой .. хахаха

04.03.10
13:59

казано от emzo на 04.03.10, 10:45:

Сега пък се загледах, SNS избиха рибата, даваш 130лв и взимаш 3 опаковки липодрен, 150 дни :lol: за горене на лой .. хахаха

Този липодрен по добър ли трябва да е от Oxy и mewtdoln

Да разбирам,че не се бърка да си пия бърнарите заедно с аминото :)

05.03.10
07:46

biker_boy, дали един бърнър е по-добър от друг може да се каже само след емпирично изследване, а и това, че е подействал добре на някой, не означава, че на всички ще действа така ;)
много са малко хората, които познават до такава степен организма си, че да знаят как ще им подейства всяка от съставките написани на етикета и само по това да разберат как ще им подейства дадения продукт. преди време имах случай с 2 бърнара - едни и същи съставки по етикет, но явно в различно съотношение - от единия получавах страхотно главоболие (три пъти пробвах за да съм сигурен, че е от него), а от другия нямах никакви странични ефекти.

05.03.10
09:26

казано от MaSTaH на 04.03.10, 20:36:

Да разбирам,че не се бърка да си пия бърнарите заедно с аминото :)

Освен това съдържанието на етикета не винаги е еднакво със съдържанието на самоя продукт :)

30.06.11
20:03

казано от emzo на 03.03.10, 20:33:

OEP & Meltdown, като започваш с Оксито.

п.с. и ни дръж в течение :)

Защо препоръчваш Oxy преди Meltdown,какви са основанията ти?

30.06.11
20:29

Щото Окси е ала бала работа, Мелта ще действа по-добре при по-нисък % мазнини.
По-силен енергетик е и в комбинация с достатъчно кардио дава отличен резултат.

Оксти и Стим Х ти притъпяват глада и ти размътват мозъка :D

30.06.11
20:39

казано от emzo на 30.06.11, 20:29:

Баси! А аз се чудя, що ли ми е едно такова мътно......... :D :D :D

01.07.11
00:45

казано от emzo на 30.06.11, 20:29:

Аз вчера започнах Meltdown,но се чудя дали да го спра и да мина директно на Окси поради простата причина,че не усетих нищо след приема сутрин на гладно.Процента мазнини ми е нисък,едва ли е над 11-12 %,висок съм 189 см и тежа 86 кг...

Здравей. Това, че не усещаш нещо не означава, че добавката не работи. Всички термогенници прокламират, че още малко ще си ходещ пожар, но не е така. Пил съм файър и окси, не усещах някакво затопляне, но пък чистих, а бях достигнал плато. Важно е огледалото какво ще покаже. Оксито е ефикасен бърнер, но на мен 1,3 диметиламина не ми хареса. Предразполага за увеличен сърдечен ритъм, раздразнение и постоянно чувство на притеснение без причина. За топене - витаминки, ВМ-НВД, БЦАА, кросфит.

02.07.11
05:16

казано от GreyKnight на 01.07.11, 18:28:

Здравей. Това, че не усещаш нещо не означава, че добавката не работи. Всички термогенници прокламират, че още малко ще си ходещ пожар, но не е така. Пил съм файър и окси, не усещах някакво затопляне, но пък чистих, а бях достигнал плато. Важно е огледалото какво ще покаже. Оксито е ефикасен бърнер, но на мен 1,3 диметиламина не ми хареса. Предразполага за увеличен сърдечен ритъм, раздразнение и постоянно чувство на притеснение без причина. За топене - витаминки, ВМ-НВД, БЦАА, кросфит.

Ок,разбирам напълно това,което казваш,но Мелтдаун е енергетик,а на мен ми идва даже да заспя?Искам да знам дали си губя времето,ако не да го спирам и да мина на друг по силен бърнър,все пак избора е богат?

unique_man, след 1 (словом - един) прием реши, че продуктът не работи?
Дай да не си чешем клавиатурите с несериозни дискусии.

Приемай го според препоръките на VPX и прояви търпение. Максималната дневна доза би следвало да се достигне поне 10-12 дни след началото на режима. Няма никаква гаранция, че друг продукт ще ти подейства по-добре.

02.07.11
19:46

казано от Кольо Пияндето на 02.07.11, 08:30:

unique_man, след 1 (словом - един) прием реши, че продуктът не работи?
Дай да не си чешем клавиатурите с несериозни дискусии.

Приемай го според препоръките на VPX и прояви търпение. Максималната дневна доза би следвало да се достигне поне 10-12 дни след началото на режима. Няма никаква гаранция, че друг продукт ще ти подейства по-добре.

Кольо,не,просто познавам много хора,които са основни вносители на добавки в България и макар повечето от тях да имат различни мнения относно нещата,като цяло са обединени в едно-когато един продукт не се усеща по никакъв начин от организма то значи не функционира добре за дадения организъм.Разбира се визирам fat burner-а като удачен пример за подобен аргумент.

Иначе на въпроса ти-приемам го по 3 сутрин веднага след ставане,така е указано.Всички знаеме,че нещата са индивидуални,но не мога от една година да ям само най-чистите храни,да се лишавам като животно от сол,сладко,пържено,забравих какво е бял хляб вече,какво е пица...Консултирал съм се с най-добрите в България и извън нея за всичко и какво,да оставя заради неправилния бърнър да ми отиде цялото лято 2011 и всичкия този труд...Режима ми е нечовешки и просто искам максимален резултат,който се е подлагал да стигне стойности 6-7 % мазнини знае за какво става въпрос.Ако някой има наистина да каже нещо,то нека го направи на база емпирически опит,нека говорят хора,които са имали най-добри резултати.Без такива от anabolicminds.com,те не се броят...;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1