Покачване на ММ при много тежки условия, моля за съвети!

04.03.10
09:57

Сутрин 9:00-10:00 : 2 сандвича(пълнозърнест хляб), с колбас от филе и топено сирене
Преди обед: 11:00-11:30 : Протеинов шейк
Обяд: 13:00-14:00 : 500-600гр Спагети/ориз
След обяд: 16:00 - протеинов шейк
Преди тренировка: 17:00 - BCAA+Трибулус тестостерон 800мг+ VAULT(SAN)
Тренировка: 18:20 - 19:40
След тренировка: BCAA+Аминокиселини+Протеинов шейк
Вечеря: 21:00-22:00 : 250гр. месо(филе) + 500-600гр. ориз/макарони/спагети

Обиколки, ръст и тегло:
Ръст: 200см, Тегло(в момента): 110,9кг , Гръдна обиколка(отпуснато състояние): 124,5см, Бицепс(стегнат): 44см, Талия: 94см, Ханш: 110см.

Искам да кача до 118кг и след това да се изчистя напълно от мазнините, и да поддържам 115кг постоянно тегло. При мойте “къси” размери качването на мускулна маса е доста тежко занимание. Методиката на тренировка ми е от ясна по-ясна. Бивш баскетболист съм, шампион на БГ за мъже с Лукойл, бронзов медалист по хандбал в БГ и 1 година спринтьор на 100 и 200м. С фитнес се занимавам от 6 години, а по-сериозно от 1. Работата ми не е тежка физически и определено не ми пречи на тренировките. Не съм използвал никога стероиди, прохормони, хормони, анаболи и пр. Няма и да ползвам. Тежките условия, за които споменавам в заглавието е моята височина и дължината на лостовете(костите ми). Само ще спомена, че краката са ми 118см... Благодаря ви предварително!

Темата беше редактирана от eyesofatiger на 04.03.10 10:20.

04.03.10
11:32

За твоите размери наистина трябват сериозни количества храна,за да качваш.Този ориз 500-600 грама съм почти сигурен че го измерваш след приготвяне.По добре се придържай към мерки в сурово състояние.
Ако пък греша,толкова големи количества не ти трябват,не можеш да усвоиш толкова много.
Съвета ми е раздели ги 2 тези огромни приеми на въглехидрати.И със всяко хранене се старай да има източник на протеин,при едно твое липсваше.

04.03.10
11:49

Благодаря за съвета ти. Гледам да ям повече въглехидрати, но наистина може да са много като количество. Сега обмислям редуване на НВД и ВВД, за да може да се получава суперкомпенсация, след тотално изпразване на гликогена. Дано да се получи. Благодаря ти :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1