04.03.10
15:17
Здравейте, пускам едно ревю. Имайте предвид следните суплементи които използвах заедно с Х-фактора:
5 кг. Myofusion, 2,5 кг. Reflex Whey, Novedex, Orange Triade, White Flood, Carbslam, BCAA, Intrabolic. Всичко това беше изпито за 50 дни. Имам стаж в залата от повече от 10 г., като съм 172 см. и теглото ми е варирало от 60 до 85 кг. В момента съм 76 кг. Тренирам 4 пъти в седмицата, а храненето беше лошо, но компенсирах с около 5-6 протеинови шейка. И така:
1. Количество - имах 2 шишета = 50 дни, по 4 таблетки на ден, разделени по 1 с всяко хранене.
2. Сила и помпене - 10/10 - усети се чак към 10-тия ден, и се покачваше значително до края на цикъла. В края пресметнах около 30% увеличение на силата.
3. Издръжливост и енергия - 8/10 - предполагам че заради лошата храна, но към края на тренировката вече се чувствах отпаднал, независимо приема на Intrabolic-a.
4. Растеж - 10/10 - качих точно 7 кг. за 50 дни, като пак да повторя - имах по 3 яденета на ден, останалото беше от шейкове. Наистина и поомазних, но страното е, че вените на ръцете, на предното рамо и горните гърди стоят изпъкнали, дори и след 2 дни тренировка, но талията ми се увеличи с около 2 см. и долната част на гърдите ми се поомазни видимо. Принципно съм много доволен.
5. Странични ефекти - 7/10 - мазна кожа, силно главоболие, което не съм сигурен дали беше от Х-фактора, но към 10-тия ден изчезна.
6. Цена - 8/10 - скъпичък е, но аз се възползвах от новогодишните намаления.
7. Общи впечатления - 10/10 - отличен продукт, много ми хареса, особено като се има предвид, че бях в застой и с него дръпнах цели 7 кг. дори и да не са чисти. Според мен продукта ще работи перфекто с една добра диета. Определено ще го пробвам пак. :)