Стойка за боксова круша?

04.03.10
22:27

Колеги, решил съм да си поставя боксова круша в така или иначе невъзможния за ползване гараж. Проблемът е, че не е ясно ако се закачи за тавана, дупките за болтовете дали няма да пробият плочата, все пак е ново строителсво и всички знаем какви са калпазани повечето строителни фирми. Въпросът ми е дали, знаете някъде в София да се продават стойки за закачане на боксова круша/чувал? За нещо такова става дума. Снимка
Предполагам, че не и трудно някой да го сглоби по поръчка, но на този етап нямам размери, нито познат майстор, така че ме интересува някъде готови дали има, ако пък не, ще се майстори. :)

Темата беше редактирана от rangestormer на 04.03.10 22:27.

АН

05.03.10
13:37

снимката не излиза нещо

05.03.10
16:07

пробиваи тавана и набиваи дюбели ;) няма да имаш проблеми

05.03.10
22:45

казано от FitNeS-MaNqK на 05.03.10, 16:07:

пробиваи тавана и набиваи дюбели ;) няма да имаш проблеми

Колега, външни са гаражите и няма нищо над тях, просто шанса да се пробия горната плоча не е малък, а пробия ли е, съвсем сложно става. Още го мисля това, но се сетих за тая рамка и затова я търся.
Иначе ето още една снимка , дано вече се отваря.

Мнението беше редактирано от rangestormer на 05.03.10 22:45.

11.04.10
12:08

Здрасти :)

Исках само да те питам, дали си успял да си намериш отнякъде чувала със стойка от снимката, защото и аз си търся точно такъв.

16.04.10
05:53

Не знам за магазин в София ама може да разгледаш Магазин Яко
има 2 вида стойки които могат да ти свършат работа

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1