16.02.05
12:03
та въпроса ми е насочен към тази тема - плодовете. какво е тяхното вредно действие и защо навсякъде във форума като чета при диета за сваляне на мазнини те са ограничени до минимум? :? принципно като си представиш диета за горене на мазнини ти се струва че най-удачни биха били плодове и зеленчуци. вече прочетох и разбрах достатъчно на тема диети и хранителни режими и съм си съставила своя успешно и ефективно :wink: но все пак в мен възниква този въпрос с какво могат те да са ни неполезни при горенето на мазнини. :roll:
16.02.05
14:50
Плодовете са богати на глюкоза и фруктоза. Това са бързи въглехидрати, затова се избягват при режими за сваляне на килограми. Лесно метаболизират до мазнини, а не че са вредни или опасни.
Зеленчуците не са толкова богати на въглехидрати и те са правилният избор. Диета с повече зеленчуци ще даде ефект. Е, все пак някои цвекла, морковите също имат и по - високо съдържание на мастно метаболизиращи вещества.
Но плодовете е действително добре да се контролират. Не защото са вредни, а от гледна точка на целите.
О, Ловеч, имам много добър другар от Ловеч, Минко, много як! Относно плодовете, ДЗВЕР е изчерпателен и съм съгласен с думите му!
18.02.05
22:03
е за плодовете много благодаря за изчерпателния отговор :)
и за този Минко може да измислим нещо :wink: я кажи един страхотен масалджия нали ( е поне ако е този за който аз си мисля ) занимава се с ветеринарна медицина