OxyElite+suppressor+L-Carnitine+BCAA

07.03.10
18:02

Здравейте! Какво мислите за стака от следните добавки:

1.DYMATIZE Liquid L-Carnitine 473ml
2.Usp labs oxyelite prо
3.Primaforce bcaa powder 500 grams
4.Est suppressor 60 caps

И как според вас, ще е най-добре да ги пия?  18-19 години, 187 висок, 90кг, 19% мазнини,стаж 3-4 месеца.
Ходя 4 пъти на фитнес,но кардио тренировката ще я правя вкъщи на велоергометъра.
Поправете ме ако греша за приема:
Сутрин: 1 капсула oxyelite + 1 suppressor
30 мин преди кардио тренировка 1 доза L-carnitine,2 капсули oxyelite ,1 доза Primaforce bcaa и слетобяд къде 16h пак 1 капсула suppressor мисля че горе-долу така трябва да се пият.
Само не знам в колко часа да ключа кардиото от от 7 до 12:30 съм на даскало,а на фитнес от 14h освен да от 14h да правя кардио и къде 17h силова тренировка.

07.03.10
18:27

Еми след тренировката с тежести го прави кардиото

08.03.10
05:44

А BCAA по колко пъти на ден да го пия ???

08.03.10
06:26

Минимум 20 грама на ден !

08.03.10
07:42

...което ти е 5 лъжички от Primaforce BCAA. Разпредели ги 2 преди тренировка 3 след. Може 1 от тези 3-те да е сутрин след ставане.

И тоя suppressor кво точно е? Ако е за подтискане на глад, не ти трябва. OxyELITEpro я върши тази работа много добре.

Също така препоръчван да пиеш 2 хапа Oxy сутрин и да оставиш 1 хап за следобед преди тренировка. BCAA ще те енергизират достатъчно за тренировката. А ако пиеш по 2 следобед може да имаш проблеми със съня. (това може би е единствения недостатък на окси-то, всичко останало е супер. Една седмица го взимам вече)

Надявам се храната да ти е на ниво, защото добавките са първокласни, но ако не спазваш правилно хранене - отиват на вятъра.

Кардиото както споменаха го прави или след фитнес тренировка с тежести, или сутрин на гладно. Тогава нивата на глюкоген са най-ниски и ефекта е най-голям. Проблем е след фитнес тренировка за крака, няма да имаш сили да направиш първокачествено кардио.
Стани 40-50 мин по рано преди нормалното ти ставане за училище, освежи се, пии 2 хапа оxy+1 доза BCAA+доза Liquid L-carnitin и 20тина мин след това се мятай на велото.
Взлизаш в душа - излизаш - закусваш (овесени ядки+мляко/вода е перфектно, с лъжица мед за въстановяване на глюкогена+протеин (яйца2-3 напр. или протеинова пудра е добре да си вземеш).
И газ на училище.. уверявам те ще се чувстваш перфектно.

Мнението беше редактирано от Draken на 08.03.10 07:45.

08.03.10
11:27

Еми ще пробвам сутрин да правя кардиото.А за suppressor, още не са ми се обадили от силабг така че може да го откажа него :) да спеста някой лев за след oxy-то.

08.03.10
12:47

Вместо него протеин си вземи ;)

10.03.10
09:54

Хора престигнаха ми добавките и от понеделник ги почвам.Имам един въпрос за л-карнитина как да измера 1 доза (15мл) с капачката от бутилката ли ?

казано от Halfblood на 10.03.10, 09:54:

Имам един въпрос за л-карнитина как да измера 1 доза (15мл) с капачката от бутилката ли ?

Това не го пише на бутилката и никъде го няма в интернет като информация, нали?

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 10.03.10 11:20.

15.03.10
04:47

казано от Кольо Пияндето на 10.03.10, 11:16:

Имам един въпрос за л-карнитина как да измера 1 доза (15мл) с капачката от бутилката ли ?

Съжелявам де късно си преведох нещата :D

П.С. От днеска започнах добавките и изпих 2 капсули от oxy-to + 1 доза карнитин 40 минути от мене течеше яко вода... и след като спрях доста неспокоен бях( треперене ) и преди си въртях по толкос ама не съм имал такова треперене :) незнам да ли е от карнитина или не ( не съм взимал преди ) но ще ви казвам всяка седмица резултати :)

15.03.10
06:36

казано от Halfblood на 15.03.10, 04:47:

казано от Кольо Пияндето на 10.03.10, 11:16:

Съжелявам де късно си преведох нещата :D

П.С. От днеска започнах добавките и изпих 2 капсули от oxy-to + 1 доза карнитин 40 минути от мене течеше яко вода... и след като спрях доста неспокоен бях( треперене ) и преди си въртях по толкос ама не съм имал такова треперене :) незнам да ли е от карнитина или не ( не съм взимал преди ) но ще ви казвам всяка седмица резултати :)

От Окси-то е, ударната доза на кофеина и мен ме разтресе пьрвия ден.Кардиото сутрин ли го правиш?
СьжАление е правилната дума

15.03.10
07:50

Заради окси-то те е разтресло .. аз първия ден пих само 1 хап и пак ме удари.. а ти направо си почнал с 2. :) Споко организма лесно свиква с него. Поне моя. На втория ден това замайване и разтрисване го нямаше вече. 3-тия ден с 2 хапа сутрин и пак нямах проблеми. Само хубавите ефекти останаха.

15.03.10
11:55

S.P.Q.R. : Еми да :) сутрин станах 5h и почнах 40 мин с скорост 37км/х и за това време минах 26 км и се поизпотих  :) като първо виждане съм доволен пък ще видя на седмица по колко ще свалям :)

П.С. дайте няква идея как да пия БЦАА-то ще сутринта си разтворих и не можах просто да го пия отвратител вкус :|  мислих че ще е нещо като креатина, много по-лошо е :| глътнах малко от него и ми се доповръща.

15.03.10
11:58

БЦАА-то слагаш в устата пиеш малко вода и гълташ по най - бързия начин.

16.03.10
04:45

Draken: Батка имал ли си проблем с съня ??? вчера къде 14h пих и 3-тото хапче и нощеска не можах да спа едвам едвам няколко часа ... и съм с доста ускорен пулс :) честно казано се плаша от тоя продукт вече :0 вчера слетобеда не можах да почина хич,вечерта 2 3 часа само :|

16.03.10
07:51

Първите 3 дни имах и аз. Лягам в 10-11:00.. и до 2:00 се въртях неспокоино. Усещаше се засилен пулс (даже и като се събудих на сутринта първите 2 дни пулса беше ускорен). Но след 3-тия ден даже забравих за това... и затова не съм и го споменавал явно.... :) Споко.. ти си почнал с максималната доза от първи ден. Потраи малко, без да се плашиш. Ако след 3-4 дни това продължава.. намали дозата на 1 сутрин 1 следобед.

16.03.10
12:03

Еми ще вида как ще бъде :) мерси пак :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1