09.03.10
21:37
Нямаше ли раздел “Други спортове”? Не можах да я видя. Ако има, моля, преместете темата.
Поляците имаха глупостта да обиждат и плюят по ЦСКА...не се ли сещаха, че ще ги прегази товарния влак в следващия рунд..!!!
За незапознатите, Асеко Ресовия се подиграваха с ЦСКА, която победиха безпроблемна. Това обаче е “блъгарският” Тренто, най-великият клубен отбор в света. Последва такава гавра, че поляците сигурно ги боли чак у г*зо...! Дори аз не бях предвиждал да ги отрежат толкова брутално. 3:0, 3:1.
Темата беше редактирана от Георги Николаев на 09.03.10 21:37.
За жалост нямах възможност да гледам 2-рия мач, но все пак си запазвам правото злобно да си се радвам :). Получиха си заслуженото от точния съперник.
10.03.10
11:06
казано от Витан на 10.03.10, 07:48:
За жалост нямах възможност да гледам 2-рия мач, но все пак си запазвам правото злобно да си се радвам :). Получиха си заслуженото от точния съперник.
Втория мач 3 гейма на 18 някъде, и един загубен на 26, при положение, че първия вече беше спечелен на 18 и Тренто се бяха класирали. И това е мач в Полша.
Идеята ми беше не някакв националиъм, ами следното.
Първо, е много глупаво да се подиграваш грубо на по-слаб съперник, когато явно виждаш, една стъпка напред те чака гигант, който ще те унищожи.
Второ, уникално тъпо е, когато това е отбор с повече от изявено българско присъствие.