Cm2 ,запитване .

10.03.10
19:40

Здравейте,от много време чета полезни статийки в този форум,и до сега не ми се е налагало да се регистрирам,само защото тук има всичко за което човек може да се сети и е написано изчерпателно без излишни въпроси.Е да но ето дойде ми един на ум.Някой от вас ако е използвал продукта Cm2,да каже дали е доволен,как го употребява и т.н.Питам защото,аз си взех продукта,видях че има уникални съставки в него,ноо почнах да го пия и просто не го усещам... :( Попитах един приятел ,той се занимава с културизъм, и направо ми се изсмя в лицето,и ми каза как съм могъл да си го взема,че Cm2 се правило в Румъния,в Брашов,ии всички написано на етикета е “само написано” ... Някой да е запознат повече с продукта ? Вярно ли е това което са ми казали ? :S :)
Мерси.

Ето продукта за който говоря : http://power-beauty.com/index.php/catalogsearch/result/?q=Cm2&x=0&y=0

П.С : предварително се разрових в BB-team търсене с Google,но там има само реклама на продукта,без мнение :)

11.03.10
20:47

Никой ли неможе да помогне ;( ?

14.03.10
16:07

Явно никой не го е и копувал...

14.03.10
21:18

То за това първо се пита, после се купува... аз този продукт не съм го чувал, и все пак е някъв креатинов, което значи, че няма как още от първия ден да усетиш пълен ефект.От кога го пиеш?

15.03.10
18:03

Днеска правя трета седмица и 5 дни :) ... Преди него съм пил на марката аксис (мисля че така се произнася) които е само креатин етил естер,него още от първата тренировка го усетих.Жалко е това че този миналия креатин струваше 35 лв,а го усещах наистина много,а сега този който съм с него,в него има много добри съставки,но не го усещам... :)

П.С : Cm2 го пия 6 хапчета преди и 6 след тренировка,цифра хапчета и никакъв разултат...
Axys - 3 хапчета преди тренировка 3 след,не прощавам... :D :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1