11.03.10
20:06
От 5-6 месеца почнах сериозно да спазвам определени режими, гледах дневниците на потребителите, за да видя с какво се хранят и мисля, че успях да направя нещо найстина добро.
Та искам да питам дали ми е дошло времето за добавки?
Остана ми само по 2-3 см. мазно от бедрата и корема.
И кажете как да накарам майка ми да ми позволи да го зема, тя и да не позволи аз пак ще зема, ама пак да я накарам да повярва, че няма нищо страшно, защото тя била чела за някъв културист дето умрял от стероиди, все пак аз няма да ставам няква машина, просто искам да пробам 1 месец нещо от сорта на л-карнитин или silabg.com/bg/43-ABB-LEAN-STACK-90-caps.html
Да , то може да се кажат хиляда съвета, ама едно време преди десетина години и аз не успях да я убедя.
Ти си купи , пък после ще я убеждаваш да не ги изхвърля или ще ги криеш :)
12.03.10
06:57
Решението ти е в информацията. Седни с майка си и поговорете. Покажи й това, което си избрал като хранителни добавки, вижте заедно съдържанието и го обсъдете. Поговорете и за стероидите, за да се направи разграничение между нещата. Ако се криеш като партизанин, това ще е тормоз за теб самия и предпоставка за допълнителни усложнения с родителите ти.
12.03.10
07:20
Кажи на майка ти за великия Аертон Сена. И ако тя се качи пак в автомобил, то ти може да си вземеш добавки. Все пак разликата от професионален културист на стероиди до трениращ и пиещ л-карнитин е същата, като между пилот от Формула1 и шофьор на семеен автомобил.
Преди време, когато говрех с майка ми за това (тя е лекар), просто ми каза, че прекаленият белтъчен прием е вреден, независимо дали е от храна и добавки. Тоест, за нея такова натоварване е абсолютно излишно и впрочем си мисля, че е права. Просто на нас всички ни се иска да е иначе и има малка доза самозалъгване. Но както и да е, разбрах че не ми трябват добавки и се успокоих. Но да ти кажа, когато родител се е решил да те опази, той може да си измисли всякакви доводи за да го направи и да ти попречи да сгрешиш. Понякога е ужасно изнервящо. Взимал съм доста време тайно, но е неприятно да се криеш. Просто забрави за добавките и запази спокойствието в семейството. И без това няма да видиш кой знае каква разлика ако не правиш правилно нещата с трена и храненето, добавките тогава няма да помогнат. А ако правиш нещата добре.. тогава просто ще видиш, че добавки изобщо не ти трябват. :)
казано от Voyager на 12.03.10, 12:45:
Преди време, когато говрех с майка ми за това (тя е лекар), просто ми каза, че прекаленият белтъчен прием е вреден, независимо дали е от храна и добавки. Тоест, за нея такова натоварване е абсолютно излишно и впрочем си мисля, че е права. Просто на нас всички ни се иска да е иначе и има малка доза самозалъгване. Но както и да е, разбрах че не ми трябват добавки и се успокоих. Но да ти кажа, когато родител се е решил да те опази, той може да си измисли всякакви доводи за да го направи и да ти попречи да сгрешиш. Понякога е ужасно изнервящо. Взимал съм доста време тайно, но е неприятно да се криеш. Просто забрави за добавките и запази спокойствието в семейството. И без това няма да видиш кой знае каква разлика ако не правиш правилно нещата с трена и храненето, добавките тогава няма да помогнат. А ако правиш нещата добре.. тогава просто ще видиш, че добавки изобщо не ти трябват. :)
Да, но въпроса е, че за 1-2 месеца няма да мога да изчистя примерно 2 кила чиста СЛАНИНА, защото от тия 5-6 кила които ще сваля 70-5% ще са мускули.
Извинявай, но 2 кила чиста сланина може да се свалят точно за ДВЕ СЕДМИЦИ, без да губиш мускул. И това без добавки и глупости.
казано от Петко К на 12.03.10, 13:21:
Извинявай, но 2 кила чиста сланина може да се свалят точно за ДВЕ СЕДМИЦИ, без да губиш мускул. И това без добавки и глупости.
АЗ давам просто пример, иначе за около 4-5 седмици, в които найстина сериозно съм се захванал, съм свалил 7 кила, от които 100% съм сигурен половин кило мускул.
Истинските мускули много трудно се свалят. Според мен си свалил вода и гликоген от мускулите, сухото вещество не се сваля току-така :)
14.03.10
12:40
мисля си колко хубаво ще бъде всички, които задават такива въпроси, да попълнят полетата относно години,ръст, мерки и т.н и малко инфо как и какво досега се прави
не знам някой тук да е врачка
пък и не е много удачно да давате съвети на монитора, без да знаете как е отсреща