12.03.10
14:47
Ходя сериозно на фитнес от 2 месеца. Висок съм 180 см - 75кг. Тренирам - Гръб/трицепс,Гърди/Бицепс, Рамо/Крака в различните дни.В началото бях много зле но постепенно свикнах с упражненията и започнах да увеличавам килограмите(искам да натрупам маса), сега си правя на всички упражнения по 4 серии с 6-10 повторения, зависи колко сила имам :) За корема правя всяка тренировка 5Х30 коремни и 5Х20 повдигане на крака на това дето е за кофички(нз как се казва), но не виждам ефект..Мазнини около пъпа имам и в страничната час на корема, а в горната част на корема имам 2 плочки макар и не добре очертани.Корема ми е твърд но има мазнина която е гаден горен слой..кажете кай е най-добрия метод за свалянето и?
Четох разни теми за корем и паласки, но как хем да качвам маса по другите части на тялото а по корема да свалям?
Благодаря !
разгледаи тези неща fitness1.bg/cellmass-avpt/ fitness1.bg/syntha-6-504-lbs/
Майката му е яко кардио! И аз бях така, сега доста се поизчистих.Даже на мен най-добре ми действа ХИИТ-а.А също и сериозни храни де...друг начин няма да има.Само с коремни преси да блъскаш, няма много много файда.Преди в 5 тренировъчни дни правех по 4 пъти корем, сега го правя по 2 и ефекта е много по-голям.Така,че с коремни преси ‘плочките’ няма да ги изкараш.Дано си ме разбрал.Успех!
12.03.10
17:25
То мисля че ми ясно от къде ми идва проблема - ям много сладко и доста пържени неща, още от малък ..преди тренирах футбол 8 години тичах като луд но винаги съм бил така, никога не съм бил с изчистен корем. Май в момента ще е най-добре да пробвам да спра сладкото и мазните неща, и да почна преди всяка тренировка с кардио?
казано от Кристиян Димитров на 12.03.10, 17:25:
То мисля че ми ясно от къде ми идва проблема - ям много сладко и доста пържени неща, още от малък ..преди тренирах футбол 8 години тичах като луд но винаги съм бил така, никога не съм бил с изчистен корем. Май в момента ще е най-добре да пробвам да спра сладкото и мазните неща, и да почна преди всяка тренировка с кардио?
Ами има доста теми, прочети ги, а за кардиото поне според мен не е хубаво всяка тренировка да го правиш.Примерно аз от 5 дни го правя в 3,пак ти си решаваш де, говоря от собствен опит.Пък дали преди или след тренировка и по колко време пак пише във форума...четене му е майката ;)
за най-голям ефект прави кардио сутрин преди закуска ако имаш въможност ,аз имам същия проблем с корема наистина трудно се маха.
15.03.10
20:23
Измислих го, просто няма да ходя до фитнеса с рейса за 3 спирки...аа ще тичам до там..10 мин тичане в леко темпо е това + малко велоаргоматър там...иии ето го кардиото :)))
25.05.10
18:51
2 месеца вече тичам 3 пъти седмично..Доста тичане пада но ефекта е добър - 4см от талията по-малко, мазнините около пъпа почнаха да намаляват, почнаха да изкачат още 2 плочки ;p