12.03.10
19:30
взех си днес този геинер ..препоръчаха ми един електрик зелен някаква марка забраих каква..и в него имаше и креатин глутамин БЦАА но реших да се спра на Джуиса защото съм чувал добри отзиви за него (а и се пак американска фирма).. искам да попитам как може да пише че трябва да пия по 4 мерителни лъжици преди и след тренировка и по 2 пъти пак по 4 в нетренировъчни дни след като мерителната лъжица събира колкото шепата ми..такава голяма не съм виждал..някои да коментира относно приема кога и по колко.. и дали е добър избор тоз геинер???
12.03.10
23:07
По-скоро виж колко грама трябва да е дозата за този гейнър. Май около 250g според това което пише на етикета. Хубаво е да имаш една електронна везничка под ръка за да си наясно как аджеба изглеждат тия 250g на живо. А те изглеждат ВНУШИТЕЛНО. Според етикета също така ще имаш нужда от поне 500ml мляко и здрава ръка за да разбъркаш всичко това. Успех!
Колкото до приема на Ultimate Nutrition Muscle Juice:
Take one serving in the morning, and a second serving one hour after your training session.
On non-training days, take one serving between meals in the morning and a second serving between meals in the afternoon.
Мнението беше редактирано от FITNESS MAFIA на 12.03.10 23:28.
13.03.10
00:26
ами всъщност една мерителна лъжица мисля че е 65 грама а е огромна..и не мога да повярвам ..може да греша но..ако напълня 4 такива лъжици мерителни..сигурну ще излиза над чашата .. пил съм геинери и пише по 2-3 супени лъжици което е далеч далеч далеч от 250 грама ..все пак мерси за мнението..начина на приемане смятам че е добър.. нека и още някои да каже аджаба по колко да пия от този геинер.. :)
13.03.10
05:40
казано от eAGLeT на 13.03.10, 00:26:
...нека и още някои да каже аджаба по колко да пия от този геинер...
ОК, какъв съвет би искал да чуеш от тук нататък? Препоръките за приемане, дадени от самия производител, са написани ясно и лесно разбираемо. Ако ти прецениш, че искаш (или можеш) да приемаш доза, различна от препоръчаната - действай. Препоръки, дадени наизуст, можеш да получиш винаги и от всеки... дали ще са ти от полза - това вече е друг въпрос.
13.03.10
05:40
Най-удачната дозирока на този гейнър е 2 пъти по 2 мерителни лъжици.Не се учудвай от това,че дневната доза трябва да ти е 250 грама. Нали целта ти е да покачваш килограми, а това става с много калории. Голямата кофа от 4.9 кг при правилна употреба свършва за 20 дни.
13.03.10
05:46
казано от Сила БГ на 13.03.10, 05:40:
Най-удачната дозирока на този гейнър е 2 пъти по 2 мерителни лъжици.
Точно това пише и на сайта на Ultimate Nutrition.
(т.е. посочено е къде точно човек ще открие топлата вода)
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 13.03.10 05:57.
13.03.10
09:57
ясно значи .. преди си взимах геинери по 2 кила и свършваха за 20 дена сега 5 кила и пак за толкова но ок..явно така трябва..относно начина на приемане..не ми се струва подходящо тоова което пише на кутията..40 мин преди и веднага след тренировка е мн ратък интервал от време и няма да се усвоят както трябва..сякаш е по добре сутрин след закуска и сле тренировка
13.03.10
10:20
Колега, ти ли разбираш по-добре от производителя как трябва да се приема продукта?
Колко човека си губиха от времето да ти обясняват как се пие, обаче ти пак не си съгласен?
Ами успех, после да не се чудиш защо “добавките не действат” ;)
13.03.10
10:26
аз мисля като СИЛА БГ тои нали уж е специалист хранителни добавки ала бала.. в една предна тема и тои е написал същото ..а и съм чувал и преди такива неща зависи от съдържанието на въглехидрати ... естествено че не знам повече от производителя..просто гледам мнения и според тях ще деиствам :)
13.03.10
11:06
Тези 5kg според етикета на продукта биха ти стигнали не за 20, а за 10 дни. Препоръчват 2 приема дневно от по 250g. Ако 2x250g ти идват малко на нагорнище пробвай да си разделиш приемите на 4x125g. Не забравяй че бодибилдинга е скъп спорт и “с пръдня боя не става”. Успех!
13.03.10
11:22
хах така е но тука вече е гредата хаха по 100 лв замо за геинер за 10 дена ..не съм чувал някои да го прави хаха..но се пак мерси на всички за мненията..смятам да го пия по 2 мерителни лъжици сутрин или 1 4ас преди тренировка и след тренировка + креатин.. в нетренировъчните ще пия 1 път маи..и ще наблягам на яденето :)
13.03.10
13:20
Oтносно приема на продуктите : Ако трябва производителя да пише всички възможни приеми за един продукт, горе долу едно две три страници от описанието ще ходят за начини на употреба. За това преди да приемаш определени хранителни добавки трябва да си наясно с много неща и сам за себе си да определиш най - добрия и удобен за теб начин на приемане.