12.03.10
21:06
Здравейте! Това ми е първата тема тук.. Много харесвам сайта има доста полезна информация за всеки по нещо :)
Така.. към темата.. на 18 години (почти) съм.. Височина: 176-180см. (приблизително.. ) Тегло: 76кг. Тренирах 7 месеца фитнес.. Първия месец правих кръгови и после програма за маса.. След това спрях в края на лятото.. И сега съм се почнал сериозно.. Значи от 1-2 седмици ходя на лостове по 3 серий кофички, набирания за бицепс и гръб, коремни и лицеви + бягане.. (Имам килограми за сваляне в задните части и корема.. :P ) След това в края на Март началото на Април.. Ще започвам фитнес в зала и лостове, мисля да ги комбинирам :) Целта ми е да направя релефно тяло със малко маса за лятото :)
Все още не съм започнал с хранителен режим (защото още не съм си го изготвил хахаха), но в най-скоро време мисля да го направя.
Ето как мисля да изглежда:
06:30 - Събуждане - 3 в 1, някакъв плод и кисело мляко или прясно може..
10:30 - На даскало една пилешка пържола + салата.. или ако не може в най-лошия случай някакъв джоб (което е доста вредно май)
14:30 - Обяд - ориз с месо, леща или някаква манджа (едно от тея неща) + 2-3 филии хляб
15:30 - Преди тренировка 2-3 сурови яйца
16:00 - тренировка
18:00 - (като се върна в нас) Един банан, или някакъв плод
18:30 - (г/д 1-2 часа след тренировката) Ориз с месо, или някаква храна пак богата на протеин
20:00/21:00 - (Вечеря..) Нещо леко.. плод + прясно мляко или кисело, мед нещо от този род..
В дните, в които не тренирам след яденете в 14:30 чак в 16:00 ядене и вечеря..
Моля да ми дадете някакви препоръки, критики, съвети каквото и да е :) Да знам горе долу на прав път ли съм.. :)) Мерси предварително!