14.03.10
14:26
Здравейте, не съм писала тук от цели 3 години и цели 3 години бях в застой със спорта, заради тежка, неприятна контузия. Контузията отмина и съм решила отново да спортувам активно и да възвръщам форма. Спортната ми програма ще се състои от 3-4 пъти седмично фитнес, 1-2 пъти джогинг (в зависимост от климатичните условия) по един час. Висока съм 170, тежа 47кг. Целта ми и във фитнеса и в храненето, ще бъде да оформя релеф. Проблемните участъци са корем и бедра. Започнах с НВД, но... опасявам се че ще отслабна още повече на килограми, което не е много желателно и ще се доомаломощя допълнително. От 3 дена НВД-то ми действа убийствено. Постоянно гладувам сякаш, главата боли, корема къркори.. Явно не се справям с изчисляването на точните количества необходими протеини... От тези 3 дена направо ми се гади от яйца и зелена салата... Иска ми се да не губя сила и да засиля мускулите (за целта правя повечко серии, повечко повторения, но с малки килограми), но същевременно да изчиствам лека полека излишното... Обмислям и вариантите за протеинови шейкове например. Освен да наблегна на пилешкото и рибата в по-големи количества и за обяд и за вечеря, засега май това ми стои като вариант. Ще съм благодарна на всеки отзовал се.