Малко помощ с приемането на креатин

14.03.10
19:53

Здравейте
Запитването ми е следното купих си креатин и съм объркан как да го пия.
Ако може да ми кажете как да го пия .Казаха ми следното:

Първите 5 дена да го пия така.

В тренировачен ден:
Сутрин 5 грама преди тренировка 5 грама след тренировка 5 грама и вечер 5 грама

Нетренировачен ден:
Сутрин 10 грама и вечер 10 грама

Така и след като минат първите 5 дена ми казаха да го пия така:

В тренировачен ден:
Преди тренировка 5 грама и след тренировка 5 грама

Нетренировачен ден
Сутрин 5 грама и вечер 5 грама

Ако може да ми кажете дали е добре ако трябва нещо да променя
Мерси предварително :)

JA

14.03.10
20:47

Не си казал какъв е Креатина. Ако е монохидрат - добре, но ако е друга форма например ЦЕЕ е ужасно много!

14.03.10
20:53

добре е тека  успех!

18.03.10
10:41

След зареждащата доза 10 грама на ден са много.Организма ти няма да може да преработва повече от 5-6 грама на ден и няма смисъл да го товариш,а и само ще хабиш кратина.Моя съвет е да пиеш първите 5 дни
5гр сутрин
5гр преди тренировка (обяд)
5гр след тренировка
След зареждането 3 гр (половин чаена лъжичка) сутрин и 3гр преди тренировка,като е добре да го приемаш с нещо сладко (шоколад,мед или някакъв сладкиш)защото така по - добре се преработва креатина и да пиеш вода по 3-5 литра на ден.Но комбинирай кратина с нещо друго (глутамин,амино,протеин или някакви пакове).Само от него няма да имаш кой знае какви постижения и няма мн мн смисъл.Ще иимаш малко повечко сила и ще се помпаш по лесно и към 5-та седмица ще си се понапълнил с вода - а и повече от 5 мааааксимум 6 седмици не го приемай,защото организма ще се е наситил и само ще го хабиш а и ще товариш бъбреците. Успех

18.03.10
16:59

Щом има зареждаща фаза, значи е моно.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1