15.03.10
12:03
Здравейте! Вчера си поръчах BSN Endorush и не съм наясно как точно да го пия. Доколкото прочетох се пие 1/4 от бутилката 20 мин преди тренировка. Ще се радвам ако някой ме посъветва как точно да го пия.
15.03.10
12:07
Пие се 1/2 или 1/2 от бутилката 15 минути преди тренировка. Разклати преди упортеба, по - вкусен е като е студен. Лично за мен дозата е 1/2 от бутилката, макар, че ако имаш страшно дълго натоварване може и цялата. Ако има нещо друго, питай.
15.03.10
12:55
Единичната доза е 1/4 от бутилката (етикетът е разграфен). Както е споменал Finish First, охладен е по-приятен и разклащай старателно преди да пиеш. Времето за въздействие е относително и зависи от принципният ти толеранс към енергийни напитки, а също така от това кога и какво си ял преди да пиеш EndoRush. При мен се усеща около 20-30 минути след прием. Категорично НЕ препоръчвам при първата употреба да изпиваш 1/2 от съдържанието. Изпиването на цяла бутилка наведнъж е меко казано неразумно. Опитай с нормални дози и АКО се увериш, че те са недостатъчни - тогава ги увеличи.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 15.03.10 13:58.
15.03.10
16:29
За хората, които са чувствителни към стимуланти да внимават. В цяла една бутилка Endorush има 780 милиграма кофеин.