Храна и вещества:
10:00- слин сейн
10:15- 100гр овес, 1 и 1/2 лъжици мед, 3 яйца, витамини
11:30- 3гр л-карнитин
12:00- 3гр бета-аланин, 3гр КЕЕ, 5гр джак
14:00- 100гр свинско в сос от топено сирене и сметана, 50гр кашкавал
16:30- 40гр протеин
18:00- 3гр бета-аланин, 3гр КЕЕ
18:30- 100гр пилешко, 50гр кашкавал, 200гр кисело мляко, 20гр царевица
...
***Тренировка:
Тяга- 2х4х140кг 4х130кг
Гребане с щанга - 3х100кг 2х5х100кг
Набирания- 40- 2х10, 9, 6, 5
Чуково сгъване с щанга- 6х40кг 5х45кг 6х40кг
Скотово с дъмбел- 6х22,5кг 6х20кг
Прилично се получи, но след тягата пък няма сили за гребането :D набиранията малко жалки, бицепса и той умирен... правя утре тренировката после във вторник и тъкмо ми привършва картата и ще почивам 4-5 дни... бягам за университета...
Мнението беше редактирано от Бойко на 09.04.11 18:00.
Уууу браво, колега. Гърба е доста силен, гледайки тежестите...ама и зоба ти е як ! :D
Уууу браво, колега. Гърба е доста силен, гледайки тежестите...ама и зоба ти е як ! :D
В момета мога да кажа, че почти се изравних силово с октомври-ноември, но тогава бях над 80кг и качвах... сега чистя, та малко бавно качвам сила... да не кажа, че почти не качвам, но ключово е, че не я губя :D Инак зобта тепърва ще почва да действа :D
Извинете, изпочупихте лостовете с тази тяга!
Друата седмица ще почина няколко дни и после ще видиш как ги чупя ;)
09.04.11
18:03
Комбинацията от добавки е страхотна, бета аланина просто прави чудеса, а ако се нагласиш с форма на креатина, която лично на теб ти действа, тогава направо се избива рибата. А ползите от Jack3d са единствено друсалките. След време ще си правя азотен буустър самоделка, като ще комбинирам бета аланин + креатин(вероятно creapure или кре-алкалин) + ААКГ или аргинин/орнитин + някоя друсалка като йохимибин или джераниум ( а защо не и двете :D ). Мисля, че резултата ще е много по-добър от повечето буустъри на пазара :)
Десо, напълно съгласен съм! По принцип моното ми е любимия и ми действа най-добре, но реших да разнообразя, а и ми дойде от небето тоя КЕЕ :D- та го жуля него. Бетата ще има ефект по-натам едва ли за 10тина дни е подействала. Инак аз също мислех някаква грандиозна бърканица да направя, като напазаря само суровини, но дръпнах 300 кинта назад предния месец заради ремонт и се укротих с моментните химии. Идеята ти за proprietary blend-а е златна :D пробвай и после патент!
Сложи и червенето хапче от м-стака, малко синефрин и керосин и излиташ :D Инак комбинацията е чук, харесва ми. Дали като предлагаха на Нео от матрицата, червеното хапче не е било някой бърнар ? :D
Мнението беше редактирано от Vlado89 на 09.04.11 18:12.
09.04.11
18:12
В момента точно бъркам формули :D
Храна и вещества:
8:45- слин сейн
9:00- 100гр овес, 1 и 1/2 лъжици мед, 3 яйца
10:30- 3гр бета-аланин, 3гр КЕЕ, 5гр джак
14:00- 150гр пилешко, 200гр боб, 20гр топено сирене, витамини
17:00- 40гр протеин
20:00- 250гр свинско, 20гр масло, 35гр топено сирене
***Тренировка: Кросфит с Юли
Загрявки, разтяжки, леко бягане
прговор на движенията от миналия път по 2-3 серии
сумо тяга хай пул 24кг
суинг 24кг
прогресия за кипове
Ново движение- бърпи- 21 за 60секунди
Комплекс Deck of cards 1- Недовършен
много сумо тяга хай пул, суинг, бърпи и гоблет клек с 24кг пудовка
Deck of cards 2- заради непълен комплекс правих и с втората група пак частично, но този път с 32кг пудовка, за да компенсирам скатаването.
Ами като миналия път- нямам въздух дали съм с 16, 24 или 32 няма значение- просто се задъхвам и почва да ми тупти сърцето много здраво- около 180 пулс стигнах... за да наваксам правих и с втората група- събират ми се над 60 минути, но пък с много почивки- никаква издръжливост нямам... Вторник пак.
Мнението беше редактирано от Бойко на 10.04.11 23:04.
...Вторник пак.
Пак кросфит или пак тренировка?
И аз по принцип във вторник “трябва да тренирам”, ама нещо точно в момента на мястото на тренировката ми седи една “?”. Ще се тренира, ама мисля по-леко да го давам. Ти пак ли смяташ да се правиш инвалид (в добрия смисъл)?
Ами заради едни пътувания съм назад с тренировките и като ида вторник в залата ще изгоря само с 2, а и ще приключа 1 тренировъчна седмица по системата- тоест ще съм тренирал всичко- нищо че и днес го тренирах :D и ще почина вероятно до другата седмиа събота/неделя... или по-малко :D Та гърди и трицепс ще е дървена история... ама нещо може да умувам класическите да ги сбия на 2 седмично и още няколко кросфит изнасилвания... ама нямам концепия изградена... това ми е лошото на мен все искам да пробвам нещо :D
ПП Съжалявам пита ме едно а аз написах 5 реда...
ПП2 Имам отвратителна лежанка и клек!!! Трябва да ги оправя!!!
Храна и вещества:
9:00- слин сейн
9:15- 100гр овес, 1 и 1/2 лъжици мед, 3 яйца, витамини
13:00- 3гр бета-аланин, 3гр КЕЕ
13:30- 100гр свинско в сос сметана и топено сирене, 200гр боб
17:00- 40гр протеин
19:00- 3гр бета-аланин, 3гр КЕЕ
20:30- 100гр свинско в сос сметана и топено сирене, 50гр кашкавал, високо нитратна салата домати, краставици, лук, чушка...
До обяд свърших доста работа и после лежане... утре обратното :D
Мнението беше редактирано от Бойко на 11.04.11 22:09.
Храна и вещества:
10:15- слин сейн
10:30- 100гр овес, 1 и 1/2 лъжици мед, 3 яйца, витамини
15:00- 200гр свинско, 200гр сметана
17:00- 3гр бета-аланин, 3гр КЕЕ
17:30- 100гр шоколад със стафиди и ядки
19:00- 3гр бета-аланин, 3гр КЕЕ, 5гр джак
20:30- 150гр боб, 50гр кашкавал, 50гр сирене,
23:00- 40гр протеин
***Тренировка:
Лег- 6х70кг 2х4х75кг
Кофички на успоредка- 2х6 +10кг
Полулег- 6х60кг 6х65кг
Френско- 6х30кг 6х35кг 5х40кг
Разгъване на дъмбел зад врат-2х6х35кг
предмишница с 30кг- навива се едно въженце- 2 серии напарвих- леко ми беше
По време на деня реших, че не ми се тренира- около обяда беше това нещо бях поуморен и без желание за тренировка... реших, че ще се отдам на лежане, Досиетата Х и един шоколад с ядки и стафиди, че не съм ял шоколад от 1 месец сигурно и ми се ядеше :D… на полежах си, обаче нещо по едно време взе да ври в мен и реших, че не мога да оставя нещата така и забърках отварите... та за тренировката- раменцата малко са ми скапани от неделя и петък, ама пък стана горе долу. На 75 първата можеше да направя 5, а според пазача и 6, ама аз от начало тръгнах с идеята за 4 и като ги направих се зачудих и оставих, втората серия бях поуморен и трудно направих 4ката... размених кофите и полулега, че беше зает. На кофите ще сложа 12,5 следващия път и 70 на полулега. Френско с щанга не съм правил от есента от как разтегнах трицепса... ще го наваксам... Туй за днес- храната е хаос, но това не е от такова значение : ) Почивка до неделя, ако не ми се дотренира по-рано :D
Мнението беше редактирано от Бойко на 12.04.11 20:30.
Много се зарадвах като видях това “+ Crossfit” :P Успехи в начинанието. Освен тренировките с групата, вкарай някое многоставно упражнение - сумо тяга + хай пулл, clean and jerk, пуш преси и също така сила в базовите упражнения ( с 1-1-1-1-1-1-1 ) от време на време :)
Може да- на мен още не ми е ясно как ще ги съчетавам нещата... имам някакви мъгливи идеи, ама аз работя по-добре като имам точнен график за нещата... та може да се хвана да си структурирам за месец напред нещата, че и повече и да следвам... та тоя кросфит е зарибявка, ама много объркана работа :D
Абе...сега ти прочетох мнението в другата тема, че си правил с 24 и 32…то се оказало, че си правил 2 тренировки......:Д Множко е това...не се ли чувстваш леко претренирал?
И аз не мога да си систематизирам както трябва тренировките. Попринцип съм се насочил сега да повиша силата в основните движения и след това вече ще му мисля. Но например, относно тяга - хайпула, вкарваш в тренировката това упражнение с щанга и правиш да речем тройки, петици. След това като хванеш 32 ще ти е много по-лесно. :) Много по-трудно и неефективно е да правиш само комплекси и със многото бройки да станеш “по-як” :) Затова в кросфита се залага и на силата....подготвяш се, подготвяш се..правиш един преден клек на 140..раменна преса на 90…тръстър на 100-110…след това отиваш на “Фран” и я чупиш :) Далеч по-трудно е да направиш Фран 10-15 пъти, докато стигнеш прилично време. Иначе колкото само за кондиция, тренировките са супер :)
Ми не се чувствам претренирал- имах вчера доста зверска мускулна на... всичко :D, но днес почти е отшумяла, ама явно бъркочите сработват... Инак да ние с Десо онзи ден коментрахме точно това, че и елитните правят цикли за сила и после се размазват от самите комплекси... за първо време ще карам по мойта си система, като може, както казваш ти да заменям по нещо от оригиналния ми вариант с нещо по-кросфитърско и така веднъж седмично от този тип кондиционни... пък по-натам може да пробвам някой по-лош комплекс :D И като цяло май няма да залагам на точно 3 силови+1кросфит седмично и да се мъча да ги сбивам, а ще тренирам, когато мога и се чувствам готов за това- може в една седмица да имам 2, а пък в друга 5 тренировки- ще си оставям време за възстановяване. Пускам и колелото утре/другиден в движение, за да увелича аеробната си издръжливост, а и да минимизирам транспортните разходи :D Абе въртя се в кросфит раздела и чета, ама имам много движения да уча- това е съвсем нов начин на трениране, просто не съм за него още- издъхвам много бързо. С почивки и цял ден мога да изкарам, ама не е това идеята.
Така става :)
Средоточи се на възтановяването...всъщност за мен това е основния проблем и гледам да правя всичко, което предполага добро възтановяване. Но днес се убеждавам, че си трябва време...каквото и да правя няма да стане да се възтановя за колкото време искам и пак да започна да блъскам :)
Храна и вещества:
9:00- слин сейн
9:15- 100гр овес, 1 и 1/2 лъжици мед, 3 яйца, витамини
12:00- 3гр бета-аланин, 3гр КЕЕ
13:30- 200гр свинско, 200гр ориз със спанак
16:30- 40гр протеин
19:00- 140гр риба тон, 150гр ориз със спанак
20:30- 3гр бета-аланин, 3гр КЕЕ
Днес трябваше да е активен ден- еми не беше- физическа активност “-10” чак днес усещам умората на краката ми, като направих 1-2 клека на 1 крак :D гърдите и трицепсите също са дали фира, предмишниците леко, а кръста ми е уморен някак... до неделя почивка- така ще е. Храната е, каквото има- хладилника е празен, като главата и душата ми взети заедно :D… хубавото е, че изрових една консерва риба... утре няма да ям до вечерта- не че има и да искам де, а ще съм по задачи цял ден. Толкоз...
Храна и вещества:
16:00- 3гр бета-аланин, 3гр КЕЕ
16:30- слин сейн
17:00- 250гр свинско, 200гр ориз със спанак, 20гр масло, 50гр сирене, салата домати, краставици, лук
18:00- 40гр протеин, 4сладки с локум и орех
19:00- бира 500, водка 100
22:00- 200гр кисело мляко, 50гр фъстъци
Днеска по задчки закачки, после с Жорето сръбнахме по едно... е толкоз- ще почивам още. За отбелязване друго няма... утре мерки та да видя дали правя нещо или пак тъпча на едно място.
Minimalistic, ще се изкъртим ли другата седмица? Пиши някой път в скайп, да се разберем :P
Един месец мина неусетно ето в кратце промените:
15 април 2011
Лично тегло: 75+
Процент мазнини: 17
Талия:88,5 79,5
Лично тегло: 74
Процент мазнини: 17
Талия:89/80 (широко/тясно)
Другите мерки са или непроменени или някои леко на +... Извода е само един ям много 0,5см талия за един месец нищо не е, с тия темпове догодина ще се получат нещата евентуално... като приключа със слин сейна ще намаля въглехидратите още имам още 4-5 таблетки... те не че сега са много ама ги има. Иначе почивката е хубаво нещо, ама не ме свърта до неделя ще кротувам де :D
Храна и вещества:
9:15- слин сейн
9:30- 70гр овес, 1 лъжици мед, 2 яйца, 200гр кисело мляко 3,6%, витамини
12:00- 3гр бета-аланин, 3гр КЕЕ
13:30- 50гр свинско, 100гр картофи, 100гр сирене, 50гр кашкавал, салата
17:00- 40гр протеин, 30гр фъстъци
22:00- 200гр пилешко, 20гр масло, салата
15.04.11
23:23
Хубаво,кило на месец е добре.За 1 година трябва да си 10 кг нагоре,това е ако те е страх от шкембе и мазнини. :)
Аз уж свалям :D инак, ако реша да качвам при мен става прелесно това, е основно лой ама качвам- реших, че няма симъсл на всяка цена да гоня големи килограми само и само да съм в някаква норма- лек съм. Генерално целта ми е да смъкна още няколко процента лой пък дали ще съм 73 или 76кг не ме вълнува толкова- тва за визуалната част.
Храна и вещества:
9:30- 70гр овес, 1 лъжици мед, 4 яйца, витамини
13:30- 100гр пилешко, 50гр картофи, 50гр кашкавал, салата
15:00- 3гр бета-аланин, 3гр КЕЕ
17:00- 40гр протеин, 20гр халва
21:00- 100гр телешка пастърма, 20гр масло, 2 яйца, лъжица тахан
23:00- 3гр бета-аланин, 3гр КЕЕ
Днеска пак за тия яйца разговори... иначе се разложих буквално днес... от утре отново в играта!
Мнението беше редактирано от Бойко на 16.04.11 21:24.
Храна и вещества:
9:30- 70гр овес, 1 лъжици мед, 4 яйца, витамини
10:00- 3гр бета-аланин, 3гр КЕЕ, 5гр джак
14:00- 200гр свинско, малко картофи, 200гр сметана, салата, 5гр черен шоколад
17:00- 40гр протеин, 2 лъжици тахан
19:00- 3гр бета-аланин, 3гр КЕЕ
20:00- 100гр телешка пастърма, 2 яйца, 20гр масло, салата, 10гр халва
***Тренировка- Кросфит с Юли
Типичните загрявкки
Преден клек техника с лоста
с 50 и 60кг по 4-5 повторения
максимална бройка стриктни набирания- 14 или по-малко, че някои се оказа не бяха с пълно изпъване в долна точка
л-сит- провал- 2 секунди
комплекс Тabata mass suicide
коремни, суинг 16кг, клек, лицеви- 20 секунди на упражнение 10 секунди почивка и се местиш с една станция- извъртат се всички и почивка 1мин и се почва от начало и пак изместено с една станция спрямо първата от предния рунд- общо 8 пъти или по 2 пъти почваш от всяка станция. Резултати Юли ще постне в темата.
Накрая малко се лигавих на халките, сгънах 50кг 5 пъти и 55 2 :D
Казано иначе и резюмирано- пълен дроБ съм... корема ми е свръх зле, както и всичко останало... някой ден...
ПП Комплекса на другите беше мега-ултра-свръх гаден :D и правиха доста бърпита :D
ПП 2 Имаше и по-адвансед табата мас суисайд за 4 от яките- в темата ще пише...
Сега ще се разлагам цял ден и утре може да ударя един клек с рамо.
Мнението беше редактирано от Бойко на 17.04.11 20:02.
Не знам дали ще мога- яд ме е за тоя л-сит, а и за коремните, а уж тренирам корема с “функционални” упражнения аз и л-сит правя, ама на стойка или там както се казва и гърба ми е опрян- много по-лесно е де, ама е зле положението...
17.04.11
16:01
Абе стига с тоя песимизъм. На живо телосложението ти изобщо не изглежда зле, а въздуха и силата ще си дойдат сами. Имаш стабилна основа в някой упражнения. Според мен смени програмата и ще се нагласиш малко по-добре, но Max OT не ми се вижда подходяща в съчетание с кондиционите.
Абе стига с тоя песимизъм. На живо телосложението ти изобщо не изглежда зле, а въздуха и силата ще си дойдат сами. Имаш стабилна основа в някой упражнения.
Подкрепям Десо с две ръце, а за останалата част от поста му не мога да я коментирам, поради липса на компетентност и опит.
Да не е зле, ако не тренирах- ама чисто и просто съм хърба с корем- как да е аз само си мрънкам и се надъхвам така повече- малко извратена работа ама все пак :D Инак за тренировъчната програма- има нещо, че не се вписва оптимално с тоя тип кондиционни, но за сега ще карам още известно време така, прсто когато имам нужда от повече почивка ще я правя- няма да гледам непременно 3те тренировки да ги сбия в 7 дни. просто нямам идея как иначе да тренирам.
17.04.11
16:45
Westside For Skinny Bastards :)
17.04.11
16:49
Аз лично бих ти препоръчал тридневния вариант:
Max Effort Upper Body
Max Effort Lower Body
Repetition Upper Body
Това в съчетание с 2 кондициона в седмицата, в които се натоварва повече долна част мисля че ще е ок.
17.04.11
23:16
И НЕКА РЪКАТА ТИ БЪДЕ КУКА !!!
Е чаках включване, но съм изненадан :D И ти казах да оставиш този дамски телефон :D
18.04.11
00:50
Спокойно не ме мислете аз съм сдуханяк, но пък упорит за 3ма : )quote]
Отдавна не бях чел нещо толкова жизнеутвърждаващо, невероятно е