Връщане на калориен заем - дисциплинирано, но посредствено

Прескочи до:

06.06.11
20:51

Храна:
  6:30- овес, яйца, канела, кисело мляко, витамини, халва
  9:30- пица
14:00- свинско, картофи, сирене, таратор, фъстъци
17:30- протеин
18:40- 5гр джак
21:00- яйца, извара- домашна, кашкавал, краставица, печен черен хляб

***Тренировка
лег- 6х65кг 2х5х70кг 6х75кг(тест) (add50 5/14)
кофички неуспоредни- 5 +15кг, 5 +20кг, 5 +25кг
разгъване на дъмбел зад врат- 3х9х35кг

набирания надхват- 5х15кг 4х17,5кг 3х20кг

Много свежа тренировка! Лега преди да го почна направих 5-6 серии разни профилактични упражнения за рамо, разтегнах се добре и не ме боля рамото (sun)- ще ги правя тия упражнения и не само за рамото въобще тия неща са важни... на 75 трябваше да правя до отказ, за де си види колко повторения ще направя и евентуално да променя 1RM, който е въведен, за да се преизчислят нещата- 6тото беше на косъм, но го вдигнах сам и не пробвах следващо. сега увеличих макса с 2,5кг, както пише в таблицата и ми се презчислиха тежестите- другата седмица пак има тест и така до края. Доволен съм много- все пак 4та тренировка поред. кофичките бяха супер- на 25 много тегаво- тези килограми остават таван за сега пирамидата ще променя и няколко седмици няма да качвам повече. Дъмбела зад врат ще докарам до 11ки с 35 и тогава ще правя с 40- беше много леко. Набиранията не бележат напредък, ама и тях 3ти ден поред. Ами толкоз- утре почивка : )

Мнението беше редактирано от Бойко на 06.06.11 20:53.

06.06.11
21:39

Днеска се поддадох и си поръчах рибено масло- нау ултра омега 180 и ZMA на primaforce 180- цялата работа с доставка няма и 40 долара... май се пристрастих към добавките :D

06.06.11
22:08

Можеш ли да ми дадеш линк за да ги видя? Много малко ми се виждат като за 40$
и “thumbs up” за успешната тренировка, въпреки мускулната треска.

06.06.11
22:13

Има 10% дискаунт на спортните- сиреч ЗМА-то и аз имах някакви кредити натрупани 4-5 долара, та стана иначе е съвсем малко повече. Смятах тука в БГ най-евтиния вариант е пак над 100 лева, дори да платя ДДС и такси пак е много по-евтино.
iherb.com/Now-Foods-Ultra-Omega-3-500-EPA-250-DHA-180-Softgels/8341?at=0
iherb.com/Primaforce-ZMA-180-Veggie-Caps/25388?at=0

07.06.11
19:22

Храна:
  8:30- овес, яйца, канела, мед,витамини
12:30- свинско в сметана и топено сирене, таратор, фъстъци
17:30- протеин, фъстъци
20:00- яйца, извара- домашна, кашкавал, краставица, печен черен хляб

Днеска скапан ден в общи линии... ще се пият някакви бири тази вечер...

08.06.11
00:39

Принципно след алкохол стойка на ръце не пробвайте!

08.06.11
12:07

Ще се тествам с една елементарна въглехидратна ротация без да задълбавам много в сметки и такива неща.
Ден 1- ще е най-въглехидратен- закуска, обяд и вечеря- мазнините ще са умерено без допълнителни.
Ден 2- ще е умерено въглехидратен- закуска, обяд, вечерята предимно мазнини или само мазнини
Ден 3- цял ден без въглехидрати или поне сведени до минимум.

Нещо такова ще е пък да видим.

08.06.11
16:54

Храна:
  9:30- яйца, овес, канела, витамини, мед
12:30- свинско, сос сметана и топено сирене, таратор
14:30- 5гр джак, 5мг йохимбин
16:30- протеин, фъстъци
20:00-

***Тренировка:
преден клек- 3х80кг 4х80кг 2х5х70кг

военна преса от седеж-5х6х45кг

тяга- 2х10х115кг

сгъване с прав лост- 10х45кг 6х45кг

Свръх мизерната тренировка днес... още на вработващите на клека усетих, че няма да стане, но се надявах нервната система да се разбуди, уви това не се случи... на пресата доволно, макар че ми беше тегаво доста- движението си е пълно- другия път 50. Тягата бе трагедия също, като клека- направиха ми клип на втората серия и там по средата на серията се появява котешкия гръб- причината е лошата ми кондиция убеден съм- за това другия път пак 115. Другата седмица ще се убия на тази тренировка. Има и такива дни...

08.06.11
18:06

Скота, здрасти, какво искаш от нервната си система ...какво очакваш да стане повече...
А с тия десятки на тяга ме хвърли в дълбок размисъл  : ) Каква е причината да ги правиш?
Попогледнах назад, но не открих идеята...та ще ме извиниш, ако съм я пропуснала.

08.06.11
19:08

ми искам, да е в час, като да речем миналата седмица по това време, когато си направих клека, като хората :) Идеята е, че върнах тежестите, за да си оправя техниката- по-специално тва леко изгърбване дето се вижда на един клип, защото се оказа, че и на по-леките килограми го правя... 10ки щото реших да вдигна обема и да видя до къде ще изкарам с тях- до тука не са ми много сложни, ама днеска явно не беше деня. Като стигна до тежест, с която не правя 10 ще мина на 9ки и тн и като стигна пак 140 се надявам нещата вече да са по-добре.

08.06.11
19:46

Аха, разбирам.
За клека - ясно. Ако се изгърбваш леко, то ти трябва по - силно ядро най - вече.
За тягата - мислех, че тренираш за сила?
С много повторения рискуваш повече на тяга - и го знаеш.
Сам казваш, че не усещаш, че се изгърбваш, а то така се получава.
Тягата е упражнение за сила, сила се качва с малко, но тежки повторения. В този смисъл винаги ме учудват големите бройки при нея.
Ако търсиш отговор от нервната система, може би е време да започнеш да я тренираш, което няма да се получи с десятки на тяга. Ще рефлектира и върху клека ти принципно.
И това за лошата кондиция - не е там причината, причината е в умората.
След 120 и аз ще имам същия проблем с десятките. Но не бих си преценявала кондицията по този параметър.
А и тренировка с тренировка няма еднаква...

Поздрави!

08.06.11
19:54

Благодаря за включването- винаги чета съветите ти по няколко пъти!
Просто днес чувствах отпадналост още на вработващите серии, потях се обилно и тн- все неща които говореха за предстоящия провал, а и мотивацията не беше на висота. Другата седмица съм убеден, че нещата ще са тип топ. Клека е преден именно поради тая причина, за да изградя силно ядро, което явно ми е голям проблем. Миналата тренировка тягата на 110 беше чудесна- пак имаше човек да ме гледа отстрани, ама беше друго. По принцип за сила тренирам, но в момента съм дал по-голям фокус на лежанката, като приключа с нея ще засиля и тягата, а после клека, тамънще съм правил известно време преден и се надявам да спра да се захлупвам. За умора не би трябвало да има- бях наспан, хидратиран, нахранен. И последното изречение е много вярно.
Минало вече- почивка и другата седмица пак :)

08.06.11
20:02

Всъщност четох май в T-nation беше, че клека ще ти помогне за лежанката. А с тези 10 повторения на тяга се убиваш. По скоро прави “добро утро”. Ренегатското гребане също много засилва ядрото ей :P .. Пробвай и dragon flag. Аз лично се чувствам доста по стабилен от както го правя :)
По-здрави

08.06.11
20:08

Не знам- ще карам така за сега пък каквото стане :D иначе сега ти зяпах клипа на флаговете- яки са, ама не съм се сетил да ги правя : )

10.06.11
01:54

Днес... така де вчера- закусих стандартното, а сега ще обядвам.

EДИТ и искам да разсея всички съмнения- няма намесен алкохол... много писане и циклене на 6 човека в една стая с много компютри и хвърчащи листа с код и скици... гони се краен срок, който е... 11 сутринта...

Мнението беше редактирано от Бойко на 10.06.11 02:57.

10.06.11
20:40

Храна:
  8:30- овес, яйца, канела, мед, витамини
16:00- картофи, сметана, пилешко, салата
21:30- мусака, сирене, протеин, салата, кашкавал

***Тренировка
hang power clean- 5-6х20кг 2х5х30кг 5х40кг 4х50кг 5х45кг

лег- 2х3х75кг 2х2х85кг :) 1x95N (add50 6/14)

гребане с щанга- 8х80кг 8х90кг 6х100кг

тоес то бар между сериите и малко други неща за корем

Много приятна тренировка, въпреки малкото сън и глада на който съм подложен от вчера... днес цял ден не се сетих за ядене- то и възможност нямаше за такова- от утре по редовно плюскане трябва да има. нарочно не приех пак стимуланти преди тренировката- не пострада, а все пак много нощи с малко сън ми се събират. На лега 75 ми тежаха, а 85 още повече, обаче взеха та станаха... 95 бахти тегавината :D всичко друго малко отбиване на номера беше ама толкоз. Тоз пауър клийн трагедия, ама аз съм го казвал :D

11.06.11
20:34

Днеска няма да описвам храната- само ще кажа, че е в много калории и от вредните :D днес беше ден за относителна почивка- вкъщи свърших някои неща дето отлагах и поспах добре. Рамената ме болят и за туй пропуснах кросфитя, но утре акцента ще е долна част и съм на линия. В общи линии това е.

12.06.11
21:06

Храна:
11:00- кисело мляко и череши
12:00- свинско, гъби с масло
15:00- протеин, тахан, малко кекс
21:00- мусака, свинско, масло

***Тренировка- кросфит:
Руски степ ъп+ Български клек 9-7-5 с 20кг на 60см кутия мисля

Death by box jump 60см(същата кутия)- 20 минути и се отказах

Обръщане на гума- 1-2-4-6…32 +20- редуваш се с човек ти правиш две и той после 4 и тн... тука пак се отказах щото ме мързеше.

Малко бой с чука, спринтове с 20кг и някакви други по-незначителни неща- слабо казано иначе, ама пак е нещо...

Еми туй то- цял ден реанимация и детоксикация и накрая се пораздвижих... сега малко писане ме чака и това е... утре трябва да се счупя в залата.

12.06.11
22:21

казано от Скота на 12.06.11, 21:06:

Малко бой с чука

Луд_пз, ама кажи пак кой преби насилнико :D

Мнението беше редактирано от Нежния на 12.06.11 22:22.

12.06.11
22:31

Само се защитавах бе- искат да ме трепят зарад способноста ми да улавям лоши кадри :D

13.06.11
20:24

Храна: НВД
9:00- яйца, кашкавал, масло
13:30- свинско в сос от сметана и топено сирене, гъбен сос, черен шоколад,
16:00- протеин, тахан, черен шоколад
18:40- 7,5гр джак, 5мг йохимбин
20:30- свинско в сос от сметана и топено сирене, гъбен сос, кисело мляко

***Тренировка
лег-  2х5х70кг 2х3х80кг 4х80кг(тест) (add50 7/14)
кофички неуспоредни- 5 +17,5кг, 5 +22,5кг, 4 +25кг
разгъване на дъмбел зад врат- 3х11х35кг

набирания надхват- 5х15кг 4х17,5кг 3х20кг

ренегадско гребане- 2х7х17,5кг 8х17,5кг
молитва до отказ с 25кг

Днеска приличен ден- потвърдиха ми за работата та в скоро време почвам фул тайм- нищо особено, но парите си заслужават, а и съм работил във фирмата и знам, че са коректни. Другото- аз съм бахти мощния тип! :D Лежанката я изкъртих(поне за мойте скромни стандарти де). Кофите не бяха добре имам предвид, че последната серия не стана 5ца, но пък и пирамидата почва от повече. Тияа 35ци са ми прекалено леки вече- от другия път 40ките и каквото стане. Набиранията ще сменя схемата нещо от 3-4 седмици така си седят. С ренегадското и молитвата си разбих средната секция на корема... добре се получи. Утре РБД или нещо такова ден... туй то.
ПП От джака имам за още 1 тренировка, а от йохимбина за 2 или 3 и почивка от креатини и друи подобни стимуланти за известно време.

13.06.11
20:26

Брао Брао Скотка! ЛУД си. Ти сега учиш и ще работиш фул тайм така ли?

13.06.11
20:35

Аз и сега работя на две места ама не е фул тайм, а малко на повикване :D(как звучи само) и си уча, но сега съм в сесия, която скоро свършва и нещата ще се застъпят идеално. Септември според програмата се надявам да напасна нещата и да продължа да работя докато намеря нещо читаво по специалноста : )

14.06.11
18:57

Храна: РБД
8:00- яйца, овес, канела, мед, витамини
12:30- свинско в сос от сметана и топено сирене, гъбен сос, печен черен хляб, краставица, люта чушка
16:00- протеин, тахан, черен шоколад
19:30- свинско в сос от сметана и топено сирене, гъбен сос, масло, люта чушка, кисело мляко

Свърши се и полезна работа днес... сосовете вечерта са повече от на обед, но пък няма въглехидрати. Утре ще гледам във всъко хранене да има въглехидрати, като на вечеря ще са по-малко от обяда. Ще се тествам с тая схемичка, пък дано мехура спадне. Чакам да дойде утре и да се размажа.

15.06.11
18:33

Храна: ВВД
11:00- яйца, овес, канела, витамини, мед
13:30- спагети, масло, сирене, пастърма, чушки, доматен сос
16:40- 7,5гр джак, 5мг йохимбин
18:30- протеин, банан, кайсии
20:30- спагети, пастърма, сирене, чушки, доматен сос, масло

***Тренировка:
зерчер клек- 6х90кг 5х95кг 6х100кг 5х90кг

военна преса от седеж-4х5х50кг

тяга- 4х6х120кг

сгъване с прав лост- 5х50кг 7х45кг 5х45кг
чуково сгъване с дъмбел- 5х25кг

Понеже предмишниците ми дават заето от неделя(обръщането на гумата)- просто са сковани и не успях да ги разтегна правих зерчер клек... пресите са лесни- бързо си връщам силата на това движение. Тягата трябваше да е 10ки, обаче сле 6 хвата ми изтърваше- другата седмица на 125 ще пробвам по-високи повторения. Бицепсовото го изкъртих, а корем не правих тъй като леко ме държи треска, а и клека натовари пояса добре. Друго съществено за отбелязване няма освен, че много яко се освиних на обяд- вечерята ще е по-малка :D

ЕДИТ тоя джак трябваше да свърши днес, ама се оаза че не съм преценил добре- другия път верно ше свърши :D

Мнението беше редактирано от Бойко на 15.06.11 18:34.

15.06.11
18:45

МОмчеее..не е фатално нали, но защо си напраил 6-ца на тия 100..можеше да модифицираш малко нещата, защото ако е някакъв отказ е лошо...1 повторение може да си окаже влияние.

15.06.11
19:15

зор беше, но можеше поне още едно : ) Мисля още 3-4 седмици преден клек да правя и да мина пак на класически- дано тва ядро малко е заякнало, но ето на зерчера стигнах това, с което правех с щанга на гърба- би трябвало да съм позаякнал. Иначе се пазя от откази- дори мога да кажа, че такива не е имало почти никога в тренировките ми- усещам се кога да спра

15.06.11
23:22

казано от Скота на 15.06.11, 18:33:

6х100кг

Браво, но да знаеш че те гоня. Делят ме има-няма 50 кг до заветните 100 :D :D :D.

Винаги ти се чудя как можеш да ядеш толкова различни неща на едно ядене, то е ясно че щом го правиш значи ти харесва, но не мога да го разбера и това е :).

Мнението беше редактирано от T-X на 15.06.11 23:22.

P&

15.06.11
23:27

казано от karpi на 15.06.11, 23:22:

Винаги ти се чудя как можеш да ядеш толкова различни неща на едно ядене, то е ясно че щом го правиш значи ти харесва, но не мога да го разбера и това е :).

Много е яко, направо откачам като има в хладилника всичко, което обичам и награбвам колкото мога, след това следва едно гадно кльопане :D

16.06.11
00:09

Карпи, аз съм ти казвал, че обичам много неща да ям- е понякога мога и само едно нещо да набивам, но не мисля, че днес са толкова несъвместими комбинациите- все едно съм ял пица ама вместо блата спагетите :D Иначе натискай и тва е- в неделя нали ме би на скоците, а и обръщания повече направи май ;)

Пико, то аз имам и други работи- ако бях сложил от всичко в хладилника щеше да стане съвсем свинщина :D

16.06.11
21:20

Храна: НВД
10:00- яйца, кашкавал, масло, витамини, черен шоколад, кайсии
13:30- таратор, сметана, пилешко
16:30- протеин, тахан, черен шоколад
21:30- свинско, сметана, таратор

Ужасен ден, който ще бъде последван от още по-ужасен такъв :) и като пиша черен шоколад то е по 1/4 блокче да не си помисли някой, че праскам половината :D

16.06.11
21:27

Абе праскаш ти по 2 даже, ама свян и срам пред форума, тука ни мотаеш :D ВМД ли е храненето или на мен на такова ми прилича ?

16.06.11
21:52

няква сбъркана ротация е- НВД-РБД-ВВД условно де ама да видим... скоро поради форсмажорни обстоятелства май пак ще се върна към доброто старо циклично... каквото стане де : )

17.06.11
18:23

Храна: РБД(уж)
  7:00- яйца, грис, кайсии, банан, витамини
12:00- ориз, свинско, черен шоколад
14:00- протеин, кайсии
16:10- 10гр джак, 5мг йохимбин
17:30- банан, кисело мляко
20:00- малко спагети, сирене, масло, пастърма

***Тренировка
hang power clean- 6х20кг 6х30кг 2х5х40кг 5х50кг 5х45кг 4х40кг

лег- 2х3х80кг 2х1х90*кг 1x100N (add50 8/14)

гребане с щанга- 10х70кг 10х80кг 10х90кг 5х100кг

тоес то бар между сериите и малко други неща за корем

Четворно скапан ден... нищо и по-лоши ще дойдат. Храната малко по-така го дадох сутринта. Свършиха тия добавки най-после. Трапец все едно нямам мамицата му- не че не го чувства натоварен, ама съм “дърпал” с него много килограми, а тука едни 40-50 не стават- как да е ще го науча движението... лежанката нещо схемата за смятане е крива не може при тройки на 80 да се очаква да бутна 90- поочти ги бутам много, ама много леко накрая ми помагат, ама не е сам... ще видим понеделник фейл теста какво ще каже, но вероятно ще се намали 1RM а тия 100 негативни пускам ги супер бавно и стигайки на 3-4см от гърдите ми просто не мога да удържа щангата- на ръцете не ми тежат толкова. Гребането си е гребане- днес бавно и с задържане. Малко корем без прекалени извращения, че утре и вдругиден ще има товарене. Кратка и сбита тренировка- като цяло бива.

Мнението беше редактирано от Бойко на 17.06.11 18:58.

17.06.11
18:33

Някой ако знае, къде мерят са калипер и колко пари взимат да каже. Благодаря : )

17.06.11
18:34

Здравей, Скота,
защо ти е обръщането - страст към олимпийските лифтове ли? А учи ли те някой?
Много сложно технически е това движение, ако сам се учиш, ще прилича на кубинска преса...
А тия 40-50 не ги усещаш с трапеца, понеже си в състояние да ги дръпнеш с ръце само...дотежат ли ти, без него няма да минеш : )
Ако го правиш за трапец само, защо не опиташ с хай-пул...всъщност хай - пулът е една много добра основа за обръщането по принцип - единствено ще трябва да се мушнеш под щангата...

В Спайдърспорт мерят (Плиска), но не зная колко струва.

Мнението беше редактирано от Инис на 17.06.11 18:35.

17.06.11
18:43

Обръщането го уча, за да имам нещо за експлозивност, а е в началото, за да го правя докато съм свеж- то участва в много комплекси и е съставно за разни други движения. Иначе хай пул правим в комплексите събота и неделя... иначе сигурно си права- ще пробвам с повечко килограми другия път по 1-2 бройки иии сам се гърча- бе горе долу прилича ама :D

Иначе за спайдера мерси, ако някой друг има какво да каже да действа : )

Е, кросфит без обръщания... губи се смисъла някъде :)

17.06.11
18:50

О, извинявам се :D Как можах да си го помисля  :) - вярно, че сте кросфитъри...
Можеш да пробваш така като вариант - правиш 2-3 повторения хай - пул и завършваш с обръщане. Това работи, аз така съм се учила, по - лесно се “влиза” в движението. Просто варианти, иначе пътища до Рим - колкото искаш...

17.06.11
18:52

Всичко трябва да се тества :D

ЕДИТ Понеже остана на предната страница, ако някой има инфо къде мерят подкожните мазнини и колко струва да каже... аз съм роб на числата и статистиките да...

Мнението беше редактирано от Бойко на 17.06.11 18:56.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1