Оригинален е, но ми беше комплект с банер и подпис на друго място преди време... и някак по се връзваше с тамошния виртуален образ, че и облик... та ще го сменя с нещо, като си харесам...
ЕДИТ Ако трябва да се правя на интересен това е реликтово лъчение или още фоново микровълново лъчение изобразено от ЕЛТ...
Мнението беше редактирано от Бойко на 18.06.11 00:11.
Храна: ВВД
10:00- яйца, грис, овес, мед, витамини
13:00- ориз, пастърма, таратор, малко баница
16:00- протеин, кайсии
21:00- свинско, ориз, таратор, банан
***Тренировка- кросфит:
WOD 1 (Първият комплекс в Атина):
...160m бягане
20 Wall ball 5кг
20 Сумо тяга и хай-пул с пудовка 24кг
20 Скок върху кутия 45cm
20 Суинг с пудовка 24кг
20 Набирания
20 Бърпи върху диск
20 Стъпала в халки- скалирано toes to bar
11 минути и нещо ще напиша после точното време
WOD3:
400m бягане
20 Скок върху кутия 60cm
30 Удари с чук 4кг
40 Wall ball 5кг
30 Удари с чук 8кг
20 Скок върху кутия 60cm
400m бягане
пак около 11 минути
правих още сначове с 16ката, обръщания на 40 и на 60 малко, на халките се полигавих, 400-500 метра бягане отделно опити за стойка на ръце- всичките неуспешни.
Застоял ден днес... иначе WOD2 заради кофите не искам да прекалявам. На първия комплекс натиснах, всичко мина много лесно обаче това последното беше много тегаво... на много го накъсах, после за теста пробвах на халки- нямаше да мога да завърша- първоначално идеята ми беше да си го правя на халките, обаче друг човек правеше комплекс и се засякохме. На WOD3 не си давах зор откровено ме мързеше... абе развалина съм и това е...
Валери, трябва значи да се запозная добре с TOOL, малко неща съм слушал
ДОбро е времето :)
Слушай Тоол момче...малко са психоделик, ама мн ме кефят...явно и аз съм психоделик
Просто не ми е хрумвало да ги прослушам... рядко свалям нова музика, за да я прослушам качествено, но ще се заема в скоро време.
След почти едночасово тичане на игрището и няколко рунда от днешния комплекс, Скота беше така благороден да ми покаже, че може да прави бицепсово сгъване с прав лост с 50 кг за 5 повторения. Браво на момчето след няколко месеца ще чакам демонстрация с 60-70 кг. :D :)
Мнението беше редактирано от T-X на 19.06.11 21:26.
Храна: НВД
10:00- яйца, кашкавал, масло, витамини
13:00- пастърма, таратор, масло, черен шоколад
16:00- протеин, тахан
21:30- свинско, таратор, сметана, черен шоколад
***Тренировка- кросфит:
Бягане ~40 минути
5х военна преса 40кг- единия рунд направих 5ца сгъване за бицепс с 50кг, че имаше невярващи
10х набиране
5х бг клек 20кг
10х лег райз
15х лицеви
20х обръщане на гума
25х бокс джъмп- първо на 60, но после скалирах на 45
х7
Комплекса е описан по-добре в темата, но на кратко- всеки имаше 10 листчета с числа от 5 до 25 през 5- тоест 2 пъти от 5 до 25, като на тях всеки сам избра упражнение и написа и съответното число сочеше броя повторения, отделно ги номерирахме от 1 до 10. Целта на тази хубавина бе, като почнем да бягаме- бяхме 2 групи- нашата от 7 човека, който се откаже спираме и всички му даваме първото си листче, които сме останали, така докато остане един. Та комплекса на човек се сглобява от събраните или останалите листчета, но разбира се се умножава в зависимост колко листчета са му останали. Аз бях от последните 3ма и се отказах, а Кольо и Десо тичаха още малко- та за това 5 мои билетчета + по 1 от тях двамата... комплекса го завършех за около 90 минути или казано иначе около 2 часа и 10 минути смърт с кисело зеле... ми поизморихе се много мощно, а и днес няма въглехидрати... та утре няма да се тренира май, но ще видим... Днеска иначе гаден ден, но след тая тренировка нещо мотивацията ми се вдигна и сътворих умопомрачителна стратегия за останалата част от сесията... в четвъртък ще ги изкъртя!
казано от karpi на 19.06.11, 21:25:
След почти едночасово тичане на игрището и няколко рунда от днешния комплекс, Скота беше така благороден да ми покаже, че може да прави бицепсово сгъване с прав лост с 50 кг за 5 повторения. Браво на момчето след няколко месеца ще чакам демонстрация с 60-70 кг. :D :)
Благодаря- още е слаба работа, ама ще стане : ) и тва тичане ми разказа играта...
Храна: РБД
10:00- яйца, овес, канела, мед, грис, витамини
13:00- ориз със спанак, кайма, таратор, сирене, черен шоколад
16:30- протеин, тахан
21:30- кайма, пастърма, ориз със спанак, масло
Днес не бях гипсиран- имам само възпаление на краката леко, но то вчера просто се влоши- нямам треска освен на краката, тренираше ми се, но малко ме наболяват рамената и реших, че ще отложа лежанката за утре. Друго за отбелязване няма... а да пак съм участник в някакъв документален произвол- утре пак разправии...
Храна: ВВД
7:30- яйца, овес, канела, мед, витамини
13:00- пилешко, ориз със спанак, таратор, черен шоколад
16:00- протеин, банан
20:30- пилешко, таратор, печен черен хляб, масло, банан
***Тренировка
лег- 2х5х75кг 2х2х85кг (add50 9/14)- намалявам с 2,5кг макса
кофички неуспоредни- 2х5 +20кг
разгъване на дъмбел зад врат- 3х7х40кг
набирания надхват- 7х15кг 6х15кг 5х15кг
Днеска свръх гаден ден- да те всичките ми са такива, но имаше много бюрократични спънки и до обяд НЕсвърших 4 неща по независещи от мен причини... ядове и толкоз... после четене- там вървят нещата. После тренировка- болят тия рамене, но малко остана ще остискам системата до край и ще пусна 1 седмица почивка от всякакви лежанки, набирания, кофи, мофи, бърпита и тн... другото, че тия очакваха по формула да правя 3ки на 85 е да ама не... та сега връщам с 2,5кг макса... май няма да излезе нищо съществено от тая система, макар че правя 4ка на 80 вече, а това съм го правил веднъж или 2 пъти зимата, като бях с 8кг по-тежък... как да е. Дъмбела зад врат лесен пак, ама ме заболяха лактите :D… после и на набиранията тегавина... къде ми ЗМА-то? Ставите в горната половина имат нужда от почивка, ама кой им я дава... пускам скарата...
Днеска се контузих (dull)... ще живея де. Пак разтегнах левия трицепс- явно вчера е дошло в повече и днес малко трябваше... махам лежанки, кофи и бърпита изцяло може да правя само леки упражнения за трицепс, колкото да има кръвопоток за гърди същото- не ме боли колкото миналия път и се надявам за 2-3 седмици да мине... Ще пробвам утре раменната преса, ако ме боли и нея ще я махна и ще правя други неща за рамо. Ще мисля как да преструктурирам програмата, защото след като текущия акцент отпадна е време за следващия- тяга. Ще дърпам 2 пъти седмично схемата ще я мисля... тя е измислена де... Предния клек си върви докато не направя 4-5 на 100 чак тогава ще мина пак на заден. Храната днеска си е НВД по план- яйца, масло, кашкавал, сметана, топено сирене, свинско, таратор, протеин, тахан, малко черен шоколад. Еми човек, кат е прост така става...
ЕДИТ- иначе съм възстановен напълно, освен възпалените и подутите ми глезени и рамената- мускулите са ми готови за работа... и ми пристигна известие от пощата- ай кършете пръсти да не ходя до митницата :D
Мнението беше редактирано от Бойко на 22.06.11 21:22.
22.06.11
23:05
ъм...звучиш добре претоварен...
22.06.11
23:09
Е, няма такова животна като кросфитър, който да не е претренирал :D
Прав си най-вероятно- ама пусто все ми се тренира и не ми се пропуска- 3 пъти в залата, че и 2 пъти уикенда имам и колоездене почти всеки ден, но не го пиша, ако не е много интензивно... и от време на време физическа работа. Май наистина ми трябва почивка...
Храна: РБД
8:00- яйца, овес, канела, мед, витамини, банан
16:00- свинско, сос сметана и топено сирене, печен черен хляб, таратор, рибено масло
17:30- протеин, черен шоколад
20:00- таратор, яйца, пилешко, сирене, масло, печен хляб, рибено масло
- ЗМА преди лягане
Голяма изродия днес- станах, хапнах, четох и отидох на изпит и след него марш бързане за работа- умерена хамалщина имаше... утре ще е голяма за сметка на това... после митницата- там 30 минути дебнене за паркиране и така- 12лв ДДС и 3,5 такса или тотал около 71-2 лева ми излязоха ултрата и зма-то- тука поне 110лева- доволен. Та прибрах се и хапнах, че бях озверял, а другото е като си събух обувките двата ми глезена все едно са огромни тумори и ме болят де... зарових ги в ледена вода та се отпуснах и си мислех как ще ида да тренирам... все едно легнах да спя и сега станах- е ще почивам. Решавам, че по-добре тия рамена и гадния ми трицепс го заслужават и краката ми- които не съм сигурен защо така ме болят и се подуха- вероятно скапано обувки и от бягането и скоковете, но тяга нямаше да им се отрази добре. Тия 3 почивни дни дето се събират си имат достатъчно физическа активност, тъй че няма да залежа. В събота здрав, прав, заспал в залата. Айде стига толко романс...
23.06.11
19:44
RICE:
R - rest. почивка за да могат да се възстановят.
I - ice. лед за да спре болката.
C - compression. компресия за да спадне отока
E - elevation. вдигане нагоре за да спадне отока.
Някъв мазохизъм долавям у теб. :) Аз като пробвах един-два кросфит комплекса, видях, че не ми доставя удоволствие, даже ми е гадно и хайде в кофата. :) При теб виждам обратното - стремеж да се самотормозиш с нещо, което ти е неприятно, без конкретна цел, която можеш да постигнеш. :)
23.06.11
19:59
Еми общо взето това е кросфита. В един момент ти става приятно ... да ти е гадно :D Другият страничен ефект е пристрастяването към постоянните тренировки.
казано от Десо на 23.06.11, 19:59:
Еми общо взето това е кросфита. В един момент ти става приятно ... да ти е гадно :D Другият страничен ефект е пристрастяването към постоянните тренировки.
О, аз отдавна съм пристрастен към постоянните тренировки. :) Седмица почивка ми идва като малък ад - няма серотонин и това си е. :) Обаче да ти прави кеф и да не ти отнема времето, силите и желанието определено е по-добрият вариант за мен. Не ме разбирай погрешно - не съдя кросфита, само си разсъждавам за личното ми отношение по въпроса. :D
ts.vassilev, изпълнявам!
Боби, за мазохизма си прав- винаги го е имало. Иначе аз пак си имам цели- защо да нямам? Просто 2 пъти седмично правя нещо различно- определено съм по-издръжлив вече, научих нови движения, запознах се с нови хора- имат си и тия тренировки мястото в моментните ми планове... може да има периоди и без тях, но за момента горе долу напасвам нещата. Щангите в залата няма да ги оставям въобще! Иначе това с краката ми е по-скоро комплексно от гадни обувки и 2 седмици поред много скачане на пуста кутия и 40минутното бягане... но предпоставката най-вече мисля са ми маратонките, които са се набили пределно за една година- понякога ме болят петите, като ги нося цял ден. Иначе и Десо е прав- желание да тренираш постоянно, ама и ти си прав- въобще аз обичам разнообразието- сегашната комбинация от тренировки ме радва- като видя нанагорно ще почивам и толкоз.
ПП Ям една люта чушка вече 4то ядене- тоест сега я приключих, но ме уби :D
Всички хора понякога намират свободата в изтезанието. Някои се пречистват, други се самонаказват.
казано от Thrashmetal на 23.06.11, 22:57:
Всички хора понякога намират свободата в изтезанието. Някои се пречистват, други се самонаказват.
А трети го избягваме. :D
Еми аз също съм от третите, но понякога просто не изглежда съвсем така. :)
Но ми се струва, че твърде много разум вреди. Спонтанното, необмисленото, емоционалното и непринуденото понякога вършат по-добра работа.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 23.06.11 23:34.
Не знам кой какво, ама съм си топнал краката в един леген ледена вода и си мисля как в събота ще дърпам тяга и ще бутам за рамо :D а да и любимият ми преден клек (sun)
Прибра ли си пратката от iHerba? Вчера ходих до митницата да взема моята и бях доста изненадан когато ми съобщиха, че е пристигнала преди 9 дни. Може и твоя колет да е там...
25.06.11
15:57
казано от Скота на 23.06.11, 20:34:
ts.vassilev, изпълнявам!
Боби, за мазохизма си прав- винаги го е имало. Иначе аз пак си имам цели- защо да нямам? Просто 2 пъти седмично правя нещо различно- определено съм по-издръжлив вече, научих нови движения, запознах се с нови хора- имат си и тия тренировки мястото в моментните ми планове... може да има периоди и без тях, но за момента горе долу напасвам нещата. Щангите в залата няма да ги оставям въобще!
Съмнява ме вече.
Гипс, в четвъртъка ги взех нещата.
Жоре- лапай :)
Леко резяме за тия дни, че нямах нет в Пазарджик (sun)
петък- закуска в 8 обяд в 7- цял ден работа и гърбене, но пък и кинтите бяха добри. Вечерта 2 бири и в 11 и малко бях на ония свят до 10 на другия ден.
Събота- яка закуска после лека тренировка- клек 2ки до 90 после назад до 80. Тяга 3х6 на 125, но ме болеше кръста от предния ден и не натисках за повече бройки. Ренегадско, молитва, 3-4 серии бицепс. И после яко манджа, яко манджа, яко манджа- вечерта малко зелен спирт и в 12 бях приспан.
Неделя- много ядене, прибрах се в София и сега академични дейности и още ядене...
Вече не ме боли левия глезен- десния още не е готов, но е значимо по-добре- ще избягвам скачания и тичания поне и другата седмица... трицепса и той не ме боли, но и там внимателно... ще видим утре какво бих могъл да тренирам.
Осъзнавам, че съм просто парче и без конкретна програма написана А толкова пъти, Б еди колко си, като за малоумник се лутам в някакви тренировки без особен прогрес и резултати- то всичко при мен е без такива, ама пак... въобще хаос... освен да пробвам заден клек, че станаха 2 месеца и повече не съм го правил... или една лека за раздвижване на рамена, и трицепсите и малко нещо за гърди съвсем леко...
26.06.11
23:00
ША ЛАПАМ АЗ, гъзъ ти ша лапам, за кво не се обаждаш, аз съм тука бе, шшш, чук?!? В Пз съм!
26.06.11
23:01
Шахче?
Oще ли пробваш въглехидратната ротация на 3 дена, или? Че ми се въртят идеи...
Ами 2та дни дето имам по 8-9 часа дупка в храненията отиде... после на гости при наще и съвсем на зле... решил съм тая седмица да ям много и от всичко- ям сладки, солети, и сякакви боклуци каквито видя и реша, че ми се ядат... това покрай качествената храна разбира се. От понеделник ще рамкирам нещата, може би пак ще се върна на ротацията... има вероятност и по цикличното да залитна пак- зависи дали ще почна работа и как ще се развиват ежедневията ми... та отговора е не в момента :) Иначе от гледна точка на ефективност не мога да кажа дали работи... там от където имам да махам не пада и туй то- stubborn body fat ли се води де да знам...
Храна- яйца, месо, сметана, масло, картофи, таратор, сирене- всичко домашно, а също и банани, солети, овес, локум, сладки, сладко от ягоди, тахан, протеин, рибено и зма. Тренировка няма- тотална разлагация днес...
И така, в игри и закачки с диетите, си минава половин живот. :D
Я недей прекалява с мисленето за храната, ами си тренирай сериозно, хапвай си добре, без да прекаляваш и зарежи другото. :)
Той половия живот преди години замина :D Нещо са ме натиснали разни черни мисли тия дни и съм в блокаж и за трениране и за храна и за всичко... да мине тази отвратителна седмица надявам се по-добре ще са нещата :)
А-а-не, Скота, бива ли така? Разсипа ме от смях, това да го каже някой набор, иди - дойди, ама ти...заминал бил полов..ината живот :D И то преди години!
...ела някой път да поклякаме заедно и да подърпаме тяга и после за цял месец ще забравиш всякакви мисли : )))
Мнението беше редактирано от Инис на 27.06.11 19:01.
Mного въглехидрати/захар бре? Аз си позволявам единствено 2 препечени филийки сутрин и мноооого рядко, веднъж на 3-4 дена ако опитам нещо друго... Не че има файда за сега де :D
Добре де... махна “Crossfit да речем” от заглавието. Значи ли това, че прекратяваш тази инициатива? Освен заден клек с какво друго мислиш да запълниш тренировките?