Храна:
10:30- 4 яйца, 75гр овес, борово сладко
14:00- дробчета, ориз, колбас, краставица, банан
17:30- протеин, сусам, бадеми, кола
20:30- ориз, колбас, сирене, кисело мляко
-витамин С 1гр
-Адам 2 таблетки
-Mg+Ca 1 таблетка
-креатин
-родиола
Днес ми се пиеше кола и ми си дояде един колбас дето преди ядях в промишлени количества- доста изкуствено ми е на вкус... как да е ще си изям щафетата, но не мисля да повтарям... имаше още нещо... ама забравих :D
Храна:
7:30- 4 яйца, 75гр овес, борово сладко
13:30- свинско, сметана 20%, банан
16:00- протеин, сникърс
18:45***
20:30- леща, пилешко, сирене, локум
21- бадеми
-витамин С 1гр
-Адам 2 таблетки
-Mg+Ca 1 таблетка
-креатин
-родиола х2
-PW
***Тренировка:
гребане с щанга- 6х100кг 4х105кг 6х100кг
вертикално придърпване с V ръкохватка- 6х90кг 4х90кг
хоризонтално придърпване с V ръкохватка- 6х80кг
мъртва тяга- 2х6х125кг
сгъване с щанга- 4х55кг 4х50кг 6х45кг
сгъване с дъмбели- 3х6х20кг
Днеска цял ден почти обикалям мокър, но пък спането събота и неделя си каза думата- за пръв път след работа от много време насам не спах. Тренировката прилична- 105 все още са ми много- малко ми остава да изравня миналогодишното постижение. Вертикалните дърпания са ми отслабнали явно, но така е като не се набирам... тягата ми беше лека и тоя път, ама май се гърбя пак (dull) Сгъването с 55 беше малко изхвърляне 3 що годе исти повторения и 4тото беше гвоздей- обръщане :D Скоро с толкова ще почна да правя. Имам една тренировка в картата оставаща, а пък утре не съм на работа, но пък краката ме болят още, а утре и кръста ще се обади с мускулна вероятно, а пък трябва да почина за бууткемпа... та ще видим кога ще тренирам :D утре или в сряда.
Мнението беше редактирано от Бойко на 11.10.11 00:12.
Храна:
10:00- 3 яйца, 3 филии хляб печен с колбас, кашкавал и масло
13:30- пилешка супа, шницел, ориз, чушки, вафла //на стол
16:00- протеин, банан, бадеми
20:30- леща, свинско, сирене, грозде
-витамин С 1гр
-Адам 2 таблетки
-Mg+Ca 1 таблетка
-креатин
-родиола
Ден изпълнен със задачки. Един субект за малко да гризне един маркер... другото нормално. Отнесох малко критика днес- ще взема да се замисля. За тренировка време не остана, но утре ще се накажа.
Храна:
7:30- 4 яйца, 75гр овес, борово сладко
13:00- свинско, леща, банан
17:00- протеин, черен шоколад
20:00- кюфтета, картофи, сирене, грозде
-витамин С 1гр
-Адам 2 таблетки
-Mg+Ca 1 таблетка
-креатин
-родиола
Снощи не можах да спя добре, че бях зачопли нещо до 2 и 30… днеска цял ден ми се спи, но пък си заслужаваше края на работния ден, че се отметна след това едно нещо от списъка... няма да тренирам и днес- не съм в кондиция- утре ще ида, но със съкратен обем ще е тренировката- на място ще го мисля. За съжаление и тая вечер няма да се спи...
Храна:
7:30- 4 яйца, 75гр овес, мед
13:00- кюфтета, картофи, сирене, ябълка
16:00- протеин, вафла
21:00- свинско, картофи, сирене, грозде
-витамин С 1гр
-Адам 2 таблетки
-Mg+Ca 1 таблетка
-креатин
-родиола
***Тренировка
Раздвижвания с 40-50% тежести.
Не ми се описва тренировката- то беше за половин час малко стречинг, клек, раменни преси и малко профилактики... Апатичен ден... още по-апатична вечер. Вали и не ми се мърда никъде- обявиха ме за социален сепаратист- съдба... или не.
Принципно се пазя за ония свят, ако го има щото те атеистите не знам къде отиват... Скота е едно леке- явно мързеливо и без капка спортен дух, хъс респективно постижения, заложби и тн, та едно такова хипотетично пазене е безпочвено... всъщност в момента нито тренирам, като хората, нито може да се говори за някакъв социален живот- на 2 седмици веднъж да се видя с някой... отново се затварям в закостенялата си черупка, времето е ускорител на така или иначе мрачните ми настроения... имам ли свободна минута гледам да се просна на леглото, за да спя- не че се получава, защото винаги алармата е настроена, защото има ангажимент или нещо за вършене. Просто съм се оставил на заден план... повече от преди. Основното е, че трябва да си сменя работата, защото буквално ми изсмуква силите- най-лошото не само физическите. Ей такива неща... ама не съм се отказал или нещо такова- карам си по схемичката, както бях казал аз съм от типа дето трябва да имам написано 1,2,3…n и да си хване парцалите да си ходи от залата- иначе нищо не правя. Не знам защо ги написах тия работи никой не ме е питал- ама ей така да има баласт...
Не си мързелив бре, просто тренираш свежо :) А за социалния живот...то всички спортисти са така, добре че са кросфит и стриитфитнес групите да са видим..ние малко общество ли сме :)
13.10.11
23:37
казано от Скота на 13.10.11, 23:21:
Принципно се пазя за ония свят, ако го има щото те атеистите не знам къде отиват... Скота е едно леке- явно мързеливо и без капка спортен дух, хъс респективно постижения, заложби и тн, та едно такова хипотетично пазене е безпочвено... всъщност в момента нито тренирам, като хората, нито може да се говори за някакъв социален живот- на 2 седмици веднъж да се видя с някой... отново се затварям в закостенялата си черупка, времето е ускорител на така или иначе мрачните ми настроения... имам ли свободна минута гледам да се просна на леглото, за да спя- не че се получава, защото винаги алармата е настроена, защото има ангажимент или нещо за вършене. Просто съм се оставил на заден план... повече от преди. Основното е, че трябва да си сменя работата, защото буквално ми изсмуква силите- най-лошото не само физическите. Ей такива неща... ама не съм се отказал или нещо такова- карам си по схемичката, както бях казал аз съм от типа дето трябва да имам написано 1,2,3…n и да си хване парцалите да си ходи от залата- иначе нищо не правя. Не знам защо ги написах тия работи никой не ме е питал- ама ей така да има баласт...
Приличаш на един друг потребител :D
Аз знам Трола точно какво имаше предвид... как да е... поставям си една цел до края на годината- да ми държи хвата 250кг...
Т’ва малко на нихилизъм ми звучи,освен горната цел имаш ли друга в живота поставена?
Незнама защо ( поне в момента не се сещам за обективни причини) , но имаш един от най-интерсните дневници тук :).Винаги го чета с интерес.Пишеш като Стиван Кинг, уж прости текстове но много увлекателни.По - здрави :)
Мнението беше редактирано от Digger на 14.10.11 11:21.
14.10.11
11:58
казано от valerious на 13.10.11, 23:50:
Не бе, от женския раздел....
Ц, баш 110 имах предвид :D
Благодаря ви! Радвам се, че го има зрънцето на интереса : )
Цели имам- тука пиша тия които са свързани със спорта- тоест освен това за хвата, което ми хрумна просто щото искам здрав хват- има и други, нищо че вероятно изглежда, че следвам хаотичния такт на Брауновото движение на пръв поглед... то понякога е така, но не постоянно. В живота- на кратко да завърша догодина успешно инженерното си образование и да се развивам професионално в една от нишите на специалността ми. Определено да стана добър специалист. В личен план- няма време за личен живот :D
казано от Digger на 14.10.11, 11:19:
Незнама защо ( поне в момента не се сещам за обективни причини) , но имаш един от най-интерсните дневници тук :).Винаги го чета с интерес.Пишеш като Стиван Кинг, уж прости текстове но много увлекателни.По - здрави :)
Това за Стивън Кинг ме уби! Все пак, последния не винаги обяснява колко е скапан и загубен, ама на Скота в това му е чара!
казано от Скота на 13.10.11, 23:21:
Не знам защо ги написах тия работи никой не ме е питал- ама ей така да има баласт...
Малко момент на откровения. Пак ни съвпаднаха - само с 20мин. ме изпревари тоя път. :)
Мнението беше редактирано от ~ DN на 14.10.11 14:31.
Връщам се от Добринище тъкмо и там беше великолепно, даже сняг ни валя. Пак ще опитам да синтезирам на кратко как минаха двата дни.
В петък тръгнахме по обяд бандата и по пътя Славко звънна на Теодор от Благоевград, та се отбихме за малко и се видяхме с него- малко лаф, поразвахме се на града и хубавите жени и отново по пътя. Пристигнахме втори и пихме по кафе с Юли, Иван Шишманов, Неделчо разбира се Славко и Кристиян. Въобще вечерта мина чудесно. НА другия ден станахме хапнахме, който не е на циклично- не се захранихме от слънцето, защото имаше облаци. Започна ивента- първата част беше 3ка тръстери максимална и си бяхме в категории, като за предизвикателствата. Направих 3ка на 70кг и 2 опита неуспешни на 75кг- доволен. Другите се представиха много добре- всеки направи доста опити и никой не се отказа. Втората част беше теглене на прослувутата Тигра, а накрая имаше комплекс 15/12/9 от бърпита и колене към лакти за време- именно на второто упражнение го отнесох, ама до последно натискане имаше. Така приключи спортния ден и се заехме с други трудни задачи :D Днес беше комплекса с по-голяма издръжливост- беше много интересен- 15 рунда от 3 движения, съответно 5/10/15 повторения. Второ и трето за всики рундове бяха еднакви- лицеви, а след това клек на дънер, като първото упражнения беше 3 вида- по 5 рунда- за моята категория пауър клийн 50кг, суниг до вертикал с 16кг по 5 на ръка и катерене на въже. Между всеки рунд трябваше да се мине определено разстояние с определен вид животинско ходене- съответно кенгуру, мечешко и за накрая през снега патешко. Комплексът разбира се почна с редовните buy in бърпита :D 20ка. Направих 8 рунда, но се наложи да прекратим, тъй като метеорологичните условия нямаше да позволят да слезем от хижата. То не може всичко да се опише, но беше много хубаво... а да забравих- преди комплекса имаше мятане на пудовка. Лошото на тия дни, че свършват много бързо...
Благодаря на всички за хубавото прекарване!
Митя, прочетох в петъка, но нямах време да пиша- някакъв небивал синхрон и не за пръв път : )
ПП Ако тоя пост събере 10+ гласа ще си опиша храната от петък до днес...
16.10.11
18:40
Кажи какво е коптор, аз ще ти кажа какво е кофтор!
Разкажи на хората какъв съм пич!
Ти си от интелигенцията и трябва да знаеш как да набавяш информацията си : )
Иначе си пич- факт, ама искаше да изклинчиш превоз до вас :D
ПП Кофтор знам какво е :D
Ще опишеш храната?!!? OMG! Това е леко Mission impossible, а може и да не ти стигне страница-две.. ма к’во пък - ние ще помагаме, ако трябва :-)))
казано от Marty Sun на 16.10.11, 19:42:
Ще опишеш храната?!!? OMG! Това е леко Mission impossible, а може и да не ти стигне страница-две.. ма к’во пък - ние ще помагаме, ако трябва :-)))
Няма мишън импосибъл тука- имам умението да помня какво съм правил през деня подробно, та дори разни незначителни нещица, та храната няма да е проблем, но помощ ще трябва :D
Обещах да опиша храната- правя го преди да легна:
Петък:
7:00- 4 яйца, 75гр овес, мед
11:30- свинско, картофи сметана 20%, ябълка, банан
18:00- 24:00- доста вино, луканка, бански старец, сирене от бивол(Марина го носеше), фъстъци, пилешки хапки, 7-8 филии черен хляб, 2 пържоли със зеленчуци май беше- грах и още нещо???, още 1 пържола с хляб- на Надето втората мръвчица хапнах, 4 кюфтета, боров мед с черен хляб, черен хляб със сладко от боровинки- май това беше всичко- подсещайте ей!
Събота-
8:00- чайче, 5 филийки черен хляб заедно с яйца и мръвка, палачинка със сладко от боровинки.
15:00- биричка, супа топчета, 7-8 филии черен хляб, 7 и 1/2 кюфтета- 4 мои и останалите бяха пак чужди- (blush) салатата към тях, един сникърс двоен, фъстъци
18:00- биричка
19:00-24:00- коняк, кола, от на Марти вкусното хлебче, от бонбоните на Дидлина, от кекса на Силвето, салата и 1/2, 7-8 филии черен хляб, свинско с чушки- пак моята порция + 1/2 още, пастичка една- не знам Иглика я донесе от някъде :D
Неделя:
8:00- чайче, яйца с бекон, палачинка със сладко от сливи
13:00- тараторче, свинско с ориз и 4-5 филии черен хляб
15:00- 1/2 черен шоколад
18:00- свинко със сметана, масло, домашна баница със сирене, салата, арменски сладки с локум
23:30- протеин, тахан, черен шоколад
И 3те дни BCAА, много витамин С, Ca+Mg, комплекни витамини и аспирин, а да и монохидратче... може нещо да съм забрави и часовете са условни... добре си хапнах...
казано от Скота на 16.10.11, 18:36:
...по пътя Славко звънна на Теодор от Благоевград...
Явно пътуването на групата посока бууткемпа е преминало под надслов “Да се обадим на Теодор, преминавайки през Благоевград” - всеки, който е преминава през Благоевград е звънял на Теодор, то затова човекът не си е вдигал телефона :D :D :D
17.10.11
00:28
Доста диетично си се хранил последните дни, дано и тренирането да е било на ниво :)))).
17.10.11
00:40
Сори брат не се сдържах :)
17.10.11
08:52
казано от Скота на 16.10.11, 23:56:
Обещах да опиша храната- правя го преди да легна:
...
И 3те дни BCAА, много витамин С, Ca+Mg, комплекни витамини и аспирин, а да и монохидратче... може нещо да съм забрави и часовете са условни... добре си хапнах...
СвинЬОООООООоооо, ньеднаааааааааааа :D
Карфичке, търсена личност е поета :D
Шишманов, добре си уловил момента : )
Роджи- аз ти казах :D
Днеска ще се тренира... така усещам аз...
казано от karpi на 17.10.11, 10:19:
Чакам да направиш и още нещо :).
Я ме подсети, че не се сещам- сериозно.
17.10.11
10:39
казано от Скота на 17.10.11, 09:22:
Шишманов, добре си уловил момента : )
Честно направо я съжалявам горката пържола :).
Eто и клипчето от Юли- 10x : )
ПП А да обръщам, като копач :D
Мнението беше редактирано от Бойко на 17.10.11 17:49.