аз предлагам да не спорите с A W там някой си, че му забравих ник-а, а да правите тяга ето така .
Може и така
И може би като най-силният трибоец на всички времена
Ето така -
Както виждате, може хем да се дърпа с хубава техника, хем да си силен, хем да не спориш с AW там както му беше името.
Ти май си празноглав, казах че разбрах за състезанието 10 дни преди самото му провеждане ,бе !!! Няма друга причина. (е освен контузията на китката, но бих я прежалил за 9 опита).
който няма желание , намира оправдание са казали хората .... наслушал съм се на такива като теб , аз толкова съм дигнал, бутнал ... блябля ... но там където трябва да покажеш наистина какви са ти възможностите , те нямаше . Затова недей да се напъваш много, много : ))
12.04.13
23:39
Хубаво, нека да бъде така, приятна вечер ! ;) :)
12.04.13
23:46
хьахаьх Сеа пак ще смени ника :Х
Готово. (sun)
лека и на теб :)
Мерси подобно.
Мнението беше редактирано от lordinario на 12.04.13 23:46.
12.04.13
23:51
:D :D :D
;) ;) ;)
12.04.13
23:55
Док , както казва Ванката - ” трагедия ” :D :D
Сладки и забавни боклуци сте, обаче. Не съм се спрял да се хиля на глас от сума време. :D
Мнението беше редактирано от lordinario на 12.04.13 23:55.
12.04.13
23:59
нали се разбрахме с живо и по - здраво : )))
Обаче забележи, Скота учтиво ме моли за мнение, аз го давам (правя си труда да напиша 30 минутен коментар), започва любезен спор, в който нормално дискутираме това и онова, защото някой си имал друго мнение и накрая като дойдат плевенчаните става селска патардия, обиди и караници .
Ето за какво говоря това говоря. На неговата щанга са 430кг, на моята само 230кг. :)
Я се загледай внимателно. Неговия гръб е крив, но не и кръста(най-долната част), а на теб всичко е криво(дори долу, където е най-важно).
ПП: За да не почнеш да избиваш пак комплекси, погледни точно под колана на 2-те снимки и открии разликите :)
Слушай глупак, комплекси не избивам. Говоря с факти и числа. Всичко не ми е криво (и да е крив, има си предел, ако знаеш английски, прочети статията дадена в същия този дневник някой друг коментар над твоя). То сигурно си експерт по биомеханика и техника, преминал си през всичко, че да казваш кое е безопасно и кое опасно, затова 165 не можеш да ги вдигнеш на тяга (видях в дневника ти). Аз, не че нещо, ама като започнах да тренирам и имах проблеми със кръста, точно на третия месец след като стъпих във фитнес зала, на тегло 63кг вдигнах 155 тяга без колан и фитили, със същата техника, кръста ми заздравя и проблема никога не се появи. 3 години по-късно кръста ми е 3 пъти по-здрав (от здравословна гледна точка) и 10 пъти по-здрав (сила).
припомням лекичко кой започва с обидите безпричинно .... май не плевенчани са проблемните , а ?? хаха
жив и здрав :)
13.04.13
00:04
аз казах ли ви, че ще си смени ник-а, утре искам кола с кафенце ; )
No homo, ама леко да ти намекна, че ме таковаш тук и вдигаш това-онова в мен със симпатичното си рандом присъствие.
Мнението беше редактирано от lordinario на 13.04.13 00:05.
13.04.13
00:06
Ето за какво говоря това говоря. На неговата щанга са 430кг, на моята само 230кг. :)
Я се загледай внимателно. Неговия гръб е крив, но не и кръста(най-долната част), а на теб всичко е криво(дори долу, където е най-важно).
ПП: За да не почнеш да избиваш пак комплекси, погледни точно под колана на 2-те снимки и открии разликите :)
Слушай глупак, комплекси не избивам. Говоря с факти и числа. Всичко не ми е криво (и да е крив, има си предел, ако знаеш английски, прочети статията дадена в същия този дневник някой друг коментар над твоя). То сигурно си експерт по биомеханика и техника, преминал си през всичко, че да казваш кое е безопасно и кое опасно, затова 165 не можеш да ги вдигнеш на тяга (видях в дневника ти). Аз, не че нещо, ама като започнах да тренирам и имах проблеми със кръста, точно на третия месец след като стъпих във фитнес зала, на тегло 63кг вдигнах 155 тяга без колан и фитили, със същата техника, кръста ми заздравя и проблема никога не се появи. 3 години по-късно кръста ми е 3 пъти по-здрав (от здравословна гледна точка) и 10 пъти по-здрав (сила).припомням лекичко кой започва с обидите безпричинно .... май не плевенчани са проблемните , а ?? хаха
жив и здрав :)
Имам слабост към бавни хора, пишещи ала-бала, извини ме най-учтиво.
13.04.13
00:38
Толкова си тъп, че дори няма да го осъзнаеш, за което те съжалявам. Познавам един човек като теб, от пазарджик е - същия идиот. Мислеше се за нещо, ама като попадна на правилното място сдуха за няма и месец. Пожелавам ти да ти го начукат здраво и да се осъзнаеш, в противен случай ще си същия комплексар. Всъщност даже това не са комплекси, ти наистина се имаш за много нещо хаАХАХаХАХАХАХаХа
***Тренировка:
лег- 3х5х70кг 1х80кг 1х90кг 0х95кг
горен лег с дъмбели- 12х22,5кг 14х22,5кг 5х25кг
пекдек- 14х40кг 20х40кг 16х50кг
кросоувър отгоре- 16х15кг +7х10кг
клек- 6х70кг
На лега на 70кг и загряването експолозивни повторения. След това пробвах 80 и 90 с “новата” техника. Преди малкия пръст беше на резката, а сега е средния- сиреч разширих хвата- много леко се получава и за това реших да пробвам 95, но просто троцепсите ми бяха пълен фалит от вчера. 100кг ще станат в рамките на седмици просто го виждам. Не остана време за повече, че бързам за работа.
Да напиша храната от вчера да има:
-60гр овес, 5 яйца, домашно сладко ~30-40гр, лъжица сусам, канела
-200гр наденица, 60гр сирене, салата- маруля, домат, ряпа, зехтин
-250гр свинско, авокадо, чаша вино
-40гр протеин, фибри, 2 лъжици фъстъчено масло
Днеска храната е:
-300 свинско, сирене, авокадо, филия черен хляб
-40гр протеин, фибри, халва 40гр, фъстъчено масло
-5 яйца, сланина, авокадо, вино
Виното днеска е цяла чаша, че имам малък повод :D Време е да се ляга, че дълъг и ползотворен ден беше : )
ПП Не ги мислете калориите- само сланината е 60грама.
***Тренировка:
тяга- 3х100 5х120кг 3х120кг 5х120кг 1х160кг*
гребане с дъмбел- 20х20кг 20х25кг 12х30кг
набирания- 20 за 2,30 минути
висока тяга- 2х5х100кг 2х3х140кг*
клек- 3х6х60кг 2х100кг
корем
*колан
На тягата без изгърбвания етц. взех един гладък лост и надхват- ми трудно беше, ама ок. Гребането с дъмбел ми спря тока. За набиранията идеята беше 50 за време, ама след първата 9ка после по 2-3 и просто не можех да се вдигна... та се отказах. на високата тяга уцелих точно височината дето е най-трудно за мен. После малко клек ей така да има- колкото мога до долу и със задържане- 100 са супер леки. Толко за първата половина от деня.
***Тренировка 2:
1500м- 7:11 min
600м- 3:08 min
Пълен дроб- дробове, крака и най-вече воля :D- всичко ме предаде. Ще увеличавам лека полека барем се върна в някаква прилична форма.
Храна:
-овес, сусам, яйца, домашно сладко, канела
-протеин, ябълка, фъстъчено масло , кисело мляко
-свинско, авокадо, маслини, масло, печена филия черен хляб, сирене
Хич не ми се смятат калории, ама трябва да е ок и да изпих 500мл кола :D
***Тренировка:
раменна преса- 10х50кг 6х60кг 5Fх60кг
раменна преса с дъмбели- 10х20кг 8х20кг
латерално изнасяне- 12х5кг 10х5кг
за задно рамо на машина- 20х10кг
лег- 5х60кг 5х70кг 1х80кг
Има и някоя серия клек и преден клек и преси, че показвах и така. Скромно. На лега пробвах още да разширя хвата- доста добре се чувства в гърдите за пръв път, ава вече бях уморил и за това съвсем леко.
***Тренировка:
лег преса- 12х130кг 12х180кг 10х200кг 6х220кг
бедрено сгъване- 3х12х30кг
хиптръст- 12х70кг 10х90кг 5+5х100кг
клек- 5х60кг 5х90кг 5х100кг 1х120кг
прасец- 4 серии
25 минути пътека- вариации в скорост и наклони
Бедреното разгъване го пропуснах- след лег пресата предните бедра ми станаха като гьон. На хиптръста последната серия направих 5- нагласих щангата по друг начин и още 5- не ми беше удобно- тежестта е ок. На пътеката дадох каквото имаше останало. Сега 2 дена почивка.
Натискай на кила, на хип тръста, бутай нагоре яко и в пикова точка, задръж 2-3 секунди преди да пуснеш.
Това е идеята, само да свикна с движението и най-вече позиционирането на щангата.
19.04.13
22:41
83кг (sweat) не знам какво се случва...
От мен се топи, по теб се лепи :D
19.04.13
23:11
83кг (sweat) не знам какво се случва...
pure mass increase or fat?
Братле, от де да знам... може и вода да е... преди 5 дена бях 80… що си нямах работа да се качвам на кантар преди вторник и аз не знам. Ужким държа положение с храна- чиста е; тренировките мисля са ок, че и повече... До сега не съм виждал кантара никога на повече от 82.5 и то след обилни тъпкания и прочие...
***Тренировка:
лег- 3х5х70кг 1х80кг 2х90кг 0х95кг
горен лег с дъмбели- 15х25кг 12х25кг 6х30кг
пекдек- 14х50кг 2х10х50кг
кросоувър отгоре- 10х15кг
клек- 6х50кг
кардио- пътека
На лега първите 3 серии- експлозивно или поне колкото мога. 80 много леки, 90 също- 2ката кантарна ама става, на 95 нула отново- другия път отново ще ги тествам. Нямаше 27,5 2 дъмбела та направо на 30- доволно. Хубава тренировка стана, а накрая щом изтраях и кардиото значи всичко е ок. Храната днеска, както повечето дни е перфектна- 500гр месо, сирене, масло, зелева салата със зехтин, маруля с домат и зехтин, маслини, 1 банан, протеин с фибри и фъстъчено.
все ми се чини, че бутна пръстчето леко и за това не ми се ще да го броя, като успешен опит. Ако не си другия път ще повторя :)
Иначе днеска нищо особено за отбелязване- работен ден- много четене. Физическа активност нула- утре ще тренирам сутринта вероятно, че вечерта съм на изпит. Иначе вчера мога да добавя 1 час ходене след тренировката, че градския транспорт реши да ме бойкотира :D Храната днес- желязна отново- не може да има забележка за нищо.
Утре тогава вземаш изпита и вечерта отиваме да ги бутнеш пак , а аз да клекна 115 преден :D
115 и сега ще ги клекнеш, ама стига да не направиш 5 тона клек преди това ;) За моя лег вече е кантарно.