Връщане на калориен заем - дисциплинирано, но посредствено

Прескочи до:

15.08.13
14:52

Пробвах няколко лицеви- опъва ме още, но е леко май ще ми се размине, ако съм умен. Вчера ми свърши протеина- няма да вземам нов за сега. Всъщност добавките ми свършиха най-после- имам само родиола за 3-4 и витамин С, който ми е кажи речи, като кафето за повечето хора- ежедневен. Новия стак е измислен и част от нещата поръчани- ще го почна сигурно към края на тоя месец и включва /за сега/

-витамин Д 5000 единици дневно ще пия
-хром пиколинат- още не знам дневния прием колко ще е- 2х200 предполагам
-оптицинк с мед- 60мг на ден- смятам че е достатъчно предвид факта, че пиех по 180мг до скоро на ден
-трибулус /беше на промоия и не се сдържах :D/ 2гр на ден

Смятам останалото да бъде магнезий/глицинат по 1гр на ден/ и малко АЛА/вероятно по 1200мг на ден, като начало/ Всеки ден приемам канела и желатин отделно от тия неща и по 3-5 зелени чая с лимон. Отворен съм за предложения и коментари.

казано от Скота на 15.08.13, 14:52:

Отворен съм за предложения и коментари.

Да не се правиш на натурален и да направиш мощен стак като пич (devil)

15.08.13
15:02

Е това мисля е достатъчно. То дето се казва винаги може да добавиш още нещо, ако имаш пари излишни :)

Абе, достатъчно :D Не претендирай, че си натуралка, знаем се :D

16.08.13
10:43

***Тренировка:
преден клек- 5х60кг 4х70кг 3х80кг 2х90кг 0х100кг 1х100кг*
клек- 4х100кг 3х110кг 1х120кг 1х130кг* 1х140кг*
прасец

кардио- пътека

*колан

Точно 76кг днеска- бива ама очаквах да съм по-малко. Предния клек по стара традиция на 100 фейл- седях няколко секунди по средата на изправянето и така. С колана стана лесно- те на краката не ми тежат де. На гръб беше ок също- от 4 месеца и повече не съм вадил над 130, а 140 не ми тежаха особено много- аванс още поне 5кг имах. Доволен съм. Ще зареждам днеска, тъй че от вафли до ориз all in.

17.08.13
10:01

***Тренировка:
широка тяга- 5х100кг 2х120кг 0х145кг
тяга- 1х150кг 1х160кг* 1х170кг* 1х180кг*

хоризонтален скрипец тясно/вертикален широко- 15х60кг/10х60кг 10х60кг/8х50кг
хамър машина дърпане- 10х50кг 10х50кг
набирания на V ръкохватка- 10

*колан

Първите 4 серии са без почивка после по около 2 минути за гръб. На тягата 145 пробвах, но ми изпусна хвата почти при заключването на снача- отслабнал ми е хвата малко. На конвенционалната 180 бяха доста трудни- почти пределни, но си заключих. Доволен съм на това тегло 180 не съм дърпал до сега.

Мнението беше редактирано от Бойко на 17.08.13 16:09.

19.08.13
20:57

Сънят е мираж последните дни- активен социален и работен живот... проблеми с битовата техника по никое време/хладилника/. Утре сутрин ще тренирам на бързо преди работа, че и друго имам да свърша преди да ида. левия пекторалис още не бих го нарекъл минал- утре смятам да правя малко горен лег+лег с дъмбели, но леко да “усетя” нещата и как и колко ще боли щото тотална почивка на мястото не е добра идея- трябва да има кръвопоток натам по моите разсъждения, за да мине по-бързо.
Странична бележка- Скоро смятам да пускам поръчка до Бълка- /да се чете края на месеца началото на другия/ тъй че ако има интересуващи се да пратят гълъб.

20.08.13
09:41

***Тренировка:
полулег- 10х60кг 12х50кг 10х50кг
бутане хамър машина- 15х40кг 12х25кг 10х25кг

бицепсово сгъване с въже- 15х30кг 12х40кг 10х45кг
сгъване с щанга- 2х10х30кг

кардио- пътека

Днеска скромно и на бързо, както казах. На лега прилично- не е болка, но все още има един лек дискомфорт да го нарека- дано до 10 тина дни отшуми напълно. Нищо друго за отбелязване.

21.08.13
08:21

Тия дни е тотална лудница- поне отметнах нещо снощи, та вече има къде да си съхранявам храната. Днеска пак няма да остане време за тренировка- за утре може нещо дребно аеробно вечерта след работа и вече петък зала. Глад мори добитъка яко, че последните 3-4 дни много малко храна нещо...

21.08.13
23:44

случи се днеска зареждане инцидентно. След 14 часа фаст-  4 яйца, 200гр пилешко филе, 1 шоколад милка с ядки и стафиди, 2 сникърса, 180гр бисквити с шоколад- ядене 1. Ядене 2- филии с пастет, орехи, бира. /пастета е ужасен вече../ Зареждането е уж петък, ама така се получи- тогава пак ще има карбс повече, но ще са “качествени”.

22.08.13
00:09

Това с качествените и некачествените въглехидрати все повече се убеждавам, че е глупост. От гледна точка на здравословното и от тази на чувството за ситост, може да се квалифицират като здравословни и не толкова,но във всички други случаи няма никакво значение. Все повече захари приемам на ден, няма никаква промяна,че даже и към положително отива.

22.08.13
00:16

В кавички е неслучайно. Но предпочитам нещо картофи/ориз/тесто- днеска се наситих и пренаситих за сладко това е- аз съм човек дето е израснал със сладкиши и сладки неща обичам си ги- обаче последно време- не ми се яде толкова сладко- ям си но не като преди.

22.08.13
00:19

Пренаситил на сладко :D аз ако трябва да се пренаситя, трябва да влеза с две кошници и да ги напълня :Д Иначе за зареждане, не знам как се зарежда с бавен въглехидрат,опитах веднъж с овес и на другия ден освен растройство и болки в корема от хилядата фибри друго нямах, дори не бях заредил. Ама така е като изядох 700гр. овес на 1 ядене, починах след това :Д интересно е че смъртта дойде не след яденето , а почти 1 час след това. И ме държа все едно бях бременен в 8 месец, такава тежест в корема и издут с 15см.

Мнението беше редактирано от lordinario на 22.08.13 00:20.

22.08.13
08:05

Ами ти си знаеш най-добре- дет се вика не съм те питал :D Другото аз не задълбавам чак толкова бавен/бърз- написах си моята гледна точка горе. Иначе овес най-много на ядене съм пил 200гр пасирани с вода- това като качвах преди 3 години- голяма простотия. Но ми се яде хубав ориз или картофи. А генерално кое е здравословно и кое не всеки си преценява- аз гледам на нещата малко по различно и се опитвам- поне според моментните ми знания и убеждения да правя дългосрочната инвестиция съгласно тях.

23.08.13
09:07

75кг  съм вече. От 1 година не съм бил толкова, само че съм по-изчистен. Това пътешествие се оказа по-дълго от очакването, но не бързам сингъл диджит целя. Тия дни ще има калипер истински да видя дали съм на прав път. Казано иначе от 10ти май до сега -8кг.

Мнението беше редактирано от Бойко на 23.08.13 09:21.

23.08.13
11:33

***Тренировка:
военна преса- 6х40кг 5х50кг 4х55кг 1х60кг 0х65кг 7х50кг
арнолд преси- 3х10х16кг

лег тесен хват- 8х50кг 6х55кг 7х50кг
разгъване на дъмбел зад врат- 7х27,5кг 12х27,5кг

корем

кардио

60 бяха лесни може би с лек аванс- 65до брадата и до там- междинната тежест може и да я бутна, ама това не е толкова важно.  Върнах на 50 за отказ и после арнолд преси. На тесния лег ме опъна леко лявата гърда в един момент на втората серия, та реших да не напъвам. Ами това е- следващата тренировка ще е клек. Ще се помотая още малко волни съчинения и ще структурирам тренировките както си трябва.

23.08.13
16:03

казано от Скота на 23.08.13, 09:07:

75кг  съм вече. От 1 година не съм бил толкова, само че съм по-изчистен. Това пътешествие се оказа по-дълго от очакването, но не бързам сингъл диджит целя. Тия дни ще има калипер истински да видя дали съм на прав път. Казано иначе от 10ти май до сега -8кг.

Отлично, какви подобрения виждаш във физиката с намаляването на телесните мазнини? Кои зони ти се нацепват първи,кои си остават яко стъборн. При мен са най-вече задните паласки (кръста), там е толкова упорито че с нож да го режеш, корема, краката са чисти, само там има и то не много, може би да се щипне с ръка,но не мисля че е водна задръжка, просто си има леко мазно.

23.08.13
16:24

Аз и преди един месец май го писах- тоя път за разлика от предни години- краката ми се изчистиха много, а корема изостава- долната част и паласките. В горната част генерално съм ок, но и трицепсите които не са ми били много оформени се очертават. Само хубави неща до тука. В понеделник като видя резултатите от калипера ще мога да кажа повече и конкретно. Иначе за тия кила дето съм махнал ръцете не са мръднали/не че са много големи де :D/ При всички случаи прогнозата моята и на един друг човек, че на 73кг ще са много добре нещата ще се окаже вярна. И определено според мен визуално съм в най-добрата си форма в живота ми. Силово съм на 97% от топ формата ми/да сметнах го :D/ с уговорката, че до сега силово не тренирах последните няколко месеца.

23.08.13
16:33

Сериозно,защо се доверяваш на калиперища,вместо да гледаш огледалото и да работиш върху слабите зони и цялостната си фигура и кондиция? Виждал съм какви ли не случаи на яко релефни типове,дето ги показва по 16% и такива дето са очевидно по-мазни по 10%.

Мнението беше редактирано от lordinario на 23.08.13 16:34.

23.08.13
16:44

Защото съм човек на числата и знам, че зад всяко нещо има такива, а и ще ми даде количествена представа какво и колко съм направил. Аз се виждам всеки ден преценката ми е замъглена до някаква степен, хората около мен могат да бъдат снизходителни и да кажат- супер/екстра. Числата не лъжат, а и не е да се меря с калипер всекидневно и да полудявам, че на гънката на гърба съм качил 1мм. На 11 ноември беше предното измерване.

23.08.13
16:49

Явно хората те обичат,защото си мека душа,затова ти казват,това което не е реално.Аз винаги съм бил обективен дори с най-добрите си приятели,ако нещо не ми харесва или е нередно го казвам такова,каквото е.Доста често се случва да не звучи много приятно,ама истината /дори болезнена/ винаги е по-добре от “добронамерената” лъжа,която заблуждава хората.

23.08.13
16:52

Как пък разбра, че съм мека душа, като не знаеш почти нищо за мен?

23.08.13
16:57

По лицето ти разбрах, говори че си айде не нежен,но мил и чувствителен човек.

23.08.13
23:50

Ваньо, сваляш ли ме :D

Явно си ме разгадал- все пак аз съм, като прочетена книга :D

24.08.13
00:04

Разгадах те :Д

24.08.13
03:35

казано от A.W.E.I.T на 23.08.13, 16:57:

По лицето ти разбрах, говори че си айде не нежен,но мил и чувствителен човек.

да живее броманса :Д

24.08.13
03:52

стига де,не е нужно ние мъжете да сме задници и да се псуваме като каруцари за да не ни помислят за обратни ..

25.08.13
22:53

Два дена отметнах ненормално количество работа- хвърляне на стари мебели, шкафове и антикварят събиран с години... дупчене, окабеляване, авто ремонти, лаптопи, телефони- де що има за правене беше под ножа/остана само усилвателя да си оправя/. по цял ден без да ям и те така/да се чете после ядох каквото има по много/- за зала сили и желание нямаше, а и време. Еми тва е I’m awesome :D

25.08.13
23:12

казано от Скота на 25.08.13, 22:53:

Еми тва е I’m awesome :D

к

27.08.13
00:36

Оказа се, че съм 16% мазнини :D така че дълбането в празното продължава. Визуално изглеждам доста приемливо от гледна точка какви са моите цели, ама явно съм далеч от здравословното. Има преса и отстрани косите личат, краката са се оформили, ама си има мазно и си личи- просто не очаквах да е толкова много :D. Как да е- аз съм доволен- прогресирам бавно, но сигурно и няма да спирам да чистя тоя път- докато не си достигна поставената цел- в числа 9-10%БФ вероятно около 70-2кг.
Чувствам се отлично и няма причина да се отказвам. Както казва Мартин Б.- Хората ги е страх че ще станат прекалено леки и спират със свалянето- мен не ми дреме, че кантара може да удари 70.  Ще вкарам някои модификации на храната и разни други неща- основното е че ще закусвам задължително с поне 60-80гр протеин и никакви въглехидрати. Като ми пристигнат добавките ги почвам- зареждането си остава веднъж седмично.

В зависимост от начина на мерене, 16% може да се окаже доста прилично.

Охоо, Скоте, не само четеш, ами и прилагаш д-р Джак Круз ;)

27.08.13
10:14

***Тренировка:
клек- 4х100кг 0х120кг 1х120кг* 0х130кг* 5х100кг* 2х100кг*
разгъване/сгъване- 12х30кг/12х30кг 12х30кг/12х35кг
прасец

коем

*колан

Снощи се събудих сигурно 10 пъти- имаше инвазия на комари+ 2 отделни сбирки- едната с музика нейде по етажите, а другата нейде навън... прозяване до средата на тренировката и никаква сила. На 120 първата просто си останах долу- после с колана не ги усетих на 130 същото като предното- върнах на 100 втората серия изпрасках щангата в единия от ограничителите. Пълен смях :D а като се замислих се сетих, че имам едно ядене по-малко вчера/не знам защо/ и съм бил на 1400 калории. Бе оправдания бол :lol: Ще гледам да ги докарвам до около 2000 щото се получават такива дни.

Цецо, трябва да питам Лазар.

Марине, не мога да кажа че ще успея всичко да приложа, както е описано, но каквото мога лека полека все ще си подобря състоянието общо здравословно. Задача номер едно днес е да намеря ново място на рутера, че ми е до главата.

27.08.13
16:07

Е, те комарите искат да ти помогнат със загубата на мазнини (и те са хора, разбират когато някой мил и симпатичен човек копнее за нещо), остави ги за 1 вечер да те ядат, белким утре се събудиш в състезателна форма :D :D ей виж тези черните по джунглите, където живеят, всичките са изцепени и сухи, просто не тренират. Ако тренираха щяха да са 24/7, 365/365 в състезателна форма :D

Мнението беше редактирано от lordinario на 27.08.13 16:08.

29.08.13
00:03

Бая мозък пръскаш! Дано и на Тойфела си бил така, въпреки че само ти знаеш резултата ;)  Аз на състезание скоро няма да ходя, ама си мисля да се отдалеча от рисковата група на инфарктите лека полека, че те гените са си гени...

29.08.13
00:06

Гадно настроение усещам,а :D извинявай ако съм те засегнал отвътре, това с инфарктите го кажи на някой с наднормено тегло в макдоналдс, аз съм лийн ас фък и се храня здравословно (и само за протокола пия не повече от 2-3 средни кафета ;) , просто нямам нужда сега като ям въглехидрати )

Мнението беше редактирано от lordinario на 29.08.13 00:08.

29.08.13
00:16

Ама разбира се че е гадно! Четеш ме като отворена книга! А и защо мислиш, че визирам теб с инфарктите? Не четеш моето момче, както трябва. Написах ген- сиреч визирам моята семка, така да го кажа ;) Мога да напсувам някой, ако трябва, но не бих пожелал инфаркт на никого... смисъл сериозно ли това си помисли?

Мнението беше редактирано от Бойко на 29.08.13 00:17.

29.08.13
00:20

ае ко стаа с тоя тук е ? не е същият мил и хумористичен човек като преди, отблъсква ме вече

29.08.13
00:22

Чакай бе нали ме разбра какъв съм, защо изненадан си? И верно спирам да пиша, че туй чат не е!

29.08.13
00:40

казано от A.W.E.I.T на 29.08.13, 00:20:

ае ко стаа с тоя тук е ? не е същият мил и хумористичен човек като преди, отблъсква ме вече

Мнение 4000, изпълнено със смисъл :Д

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1